Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 27.6.2016. (Live)

crnamamba

Recommended Posts

Evo korneri za eng-isl kad me vec idu danas tako

England over 3 corners 1st half @ 17/20 williamhill

Island under 3 corners 1st half @ 1/2 williamhill

Vjerujem da ce se ova utakmica igrati na 1 gol. Ne vjerujem da island moze imat 3 kornera u cijeloj utakmici a kamo li u prvom poluvremenu. Jedna slovacka koja je puno kvalitetnija od island je ostala na 0 kornera protiv engleske u uttakmici, wales na 3, a rusija na 4. A engleska ima opcenito puno kornera, a ovdje ce imat i velik posjed, puno napada pa vjerujem i kornera

Rooney to score, england to win 2-0,3-0,4-0 @ 7/1 williamhill

Kane to score, england to win 2-0,3-0,4-0 @ 5/1 WilliamHill

Cuda se u fudbalu dogadjaju, Leicester je cudo. Kapa dole Islandu na ovakvoj zrtvenosti, na kraju mi je drago sto idu dalje, ali oni nisu cudo. Ova igra Engleske sigurno jeste nesto najcudnije sto sam video vec neko vreme, Hodgson je beskicmenjak i bedna glista koji nema veze sa fudbalom, a i igraci Engleske - nemam reci. Da protiv Islanda za ceo mec naprave bukvalno nijednu pravu sansu, e to je vec totalna nezainteresovanost....

Toliko, i naravno velike cestitke maloj herojskoj ekipi sa severa!

Cuda se u fudbalu dogadjaju, Leicester je cudo. Kapa dole Islandu na ovakvoj zrtvenosti, na kraju mi je drago sto idu dalje, ali oni nisu cudo. Ova igra Engleske sigurno jeste nesto najcudnije sto sam video vec neko vreme, Hodgson je beskicmenjak i bedna glista koji nema veze sa fudbalom, a i igraci Engleske - nemam reci. Da protiv Islanda za ceo mec naprave bukvalno nijednu pravu sansu, e to je vec totalna nezainteresovanost....

Toliko, i naravno velike cestitke maloj herojskoj ekipi sa severa!

Pridružujem se čestitkama zaista najprijatnijem iznenadjenju turnira. Oni su meni upali u oko od samog starta po svom "rukometnom" stilu igranja fudbala, imo! Takodje i po specifičnom navijanju... sve pohvale za zemlju koja broji tek nešto više od 300 000 stanovnika (neki njihov igrač je izjavio da poznaje više od polovine navijača Islanda koji su došli u Francusku). 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use