Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 2.7.2016. (Live)

crnamamba

Recommended Posts

Tesko je reci nesto sto ne znas o zenskom tenisu...Kvitova tradicionalno puno bolja od Makarove na Wimbledonu (osvajac je ovog turnira 2011 i 2014) ali Makarova ima dobar niz na travi ove sezone. Veliki broj favorita je ispao a branili su dosta bodova (Muguruza, Rojer/Tecau...)

Vidi odluci sam sta ces, ako je veci ulog u pitanju mozda je bolje sigurno vratiti svoj ulog i onda ganjati nego duplanje/triplanje, ima danas ponovo finih parova u ponudi. Sta god da odlucis, sa srecom :)

Dobro sam proso sto onoj glupaci nisam vjerovo na kraju sam povuko svoj ulog barem. Bolje i nula nego minus :)

hoce li meni proc dan da listic sa tenisom se cijeli odigra,a ne da moram cekat po 4 dana odgode...

Ako cekas isner-tsonga, po mom misljenju to nema sanse da danas zavrsi. To ce bit dug i naporan mec za gledat, kamo li za igrat haha. Lopez i kirgi bi isto sutra mogli zavrsit. Past ce mrak i jbg haha. A meni i sve parove sta sam igro prebace za sutra. Shvedova igrala pola godine radi ove kise i prebace parove za sutra, ajbte haha.

Inace, evo jedno zapazanje. Shvedova moze dosta daleko dogurat i u singlu. Safarovu pere 3:0 u medjusobnim, nisu igrale doduse na travi ali u tenisu su medjusobni ipak malo bolje mjerilo nego u ostalim sportovima. A onda igra sa pobjedicom venus-suarez-navaro ( po mom misljenju moze navaro dalje), a niti jedna od njih nije tako nadmocna da ju ne moze dobiti.

evo za tekmu jedan sing:

Italy over 4.5 coners @ 2.20

znam da će njemacka imati loptu više i napadati više, ali italija je u svakoj utakmici imala manji posjedi i jedino di je ostala ispod ove granice je protiv irske, kada je ostala na 4 kornera, tako da po meni ovo ima value.

uzeo sam to u singlu, ali i kombinirao sa

total cards over 4.5 @ 2.10

sretno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use