Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 6.7.2016. (Live)

crnamamba

Recommended Posts

Počinje mi smjena u 11:30 pa cu brzinski danas stvarno ima materijala za igrat , dodan kasnije analizu,huey mirnyi pobjeda /hendikep setova -1.5 ,ostala tri muška para kao sto sam rekao over setova i gemova , querry raonic over gemova i setova opet dosta bolje nego pobjeda jer querry igra nenormalno dobro, pouille berdych over 3.5 seta pouille slicno kao querry veliko iznenađenje berdyh toplo hladno očekujem da mu ovaj otkine set mada i pobjeda nebi bila nemoguća kao što sam i jučer rekao ,fedex pobjeda svaka cast cilicu ali on je taraba teska i msm da će ga fedex isprasit ,andy murray hendi setova -1.5 onako ziheraski 1.28 za neki veći tiket 3:0 1.8 , atawo spears pobjeda i za probati točan rez 2:1

Querrey @ 4.33

Raonic u prva 4.servis gema ima 37% prvog servisa. Osvaja velik broj poena nakon prvot serivsa, ali ne mozes tako lose servirat i ocekivat da ces proc nekog u 1/4 finalu wimbledona. Pogotova nekoga koga je tesko brejknut kao querreya, pa ja onda uzimam 4.33 na querreya za sitno.

EDIT: e querrey budalo

Pouille-Berdych Pouille to win a set @ 1.57 berfair

Nitko nezna kako del potro nije pobjedio pouilla, ali njemu je to samo dalo dodatni zamah te je u proslome kolu dobio tomica. Berdych jako ne uvijerljiv u zadnje vrijeme. Dodig i zverev su mu uzimali set ( a mogli su i vise), a vesely cak 2. Momentum i raspolozenje je sigurno na strani pouillea i sigurno da barem set moze otkinut ovakom berdychu.

EDIT: kakav tiebreak na murray/soares...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use