Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

19:00, Cibalia Vinkovci - Inter Zaprešić 1 2,10 SuperSport

Strane kladionice nude manji koeficijent stoga je bolje igrati kod nas. Neću pisati razloge zašto ovo igrati jer imam samo jedan - ovo je dogovorena utakmica.

sory al takve stvari nije pametno pisat
Objavljeno

Nije još oklada, ali potencijalna je kada izađu sastavi oko 17:30 a rijec je o mecu Chernomoretsa i Šahtjara. Dudu i Taison su u ponudi kod SS-a da nece zabiti sa primamljivim tecajevima ukoliko netko od njih ne bude u sastavu (1.72 bet MT i poreza). Apsolutno se isplati ispratiti ukoliko netko od dvojice napadaca ne bude u startnoj postavi, pogotovo se to odnosi na Taisona kojeg u ovim trenucima vidim u nešto losijoj formi nego Eduardo, to je barem moja slika..

Objavljeno

Isplativo je itekako, da su kladionice znale da Dudu nece biti u pocetnom sastavu sigurno bi reagirali i drasticno srusili tecaj u sto sam se znao uvjeriti vise puta, value bez razmisljanja!

I cemu komentar sada nakon utakmice, ne razumijem zasto nisi mogao dati misljenje prije pocetka? :)

Objavljeno

19:00, Cibalia Vinkovci - Inter Zaprešić 1 2,10 SuperSport

Strane kladionice nude manji koeficijent stoga je bolje igrati kod nas. Neću pisati razloge zašto ovo igrati jer imam samo jedan - ovo je dogovorena utakmica.

Srecom pa te isprati oba daju gol... Izgleda ti si pocetnik u kladjenju ne cure informacije kako ti mislis..

Objavljeno

Isplativo je itekako, da su kladionice znale da Dudu nece biti u pocetnom sastavu sigurno bi reagirali i drasticno srusili tecaj u sto sam se znao uvjeriti vise puta, value bez razmisljanja!

I cemu komentar sada nakon utakmice, ne razumijem zasto nisi mogao dati misljenje prije pocetka? :)

Mozda je nakon utakmice jer neki ljudi i rade pa nemogu doc do foruma ranije i citat?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use