Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

John Isner osvaja ATP turnir u Atlanti 3.50 Bet365/Bwin

U ponedjeljak počinje ATP turnir u Atlanti a kao početnu okladu izabrao sam jedan tip što mi je upao zadnje dvije godine pa moram probati i ove. Znači, Isneru je ovo jedan od dražih a ako se ne varam i najdraži turnir. Mislim da je rođen negdje blizu i uvijek mu je drago ovdje igrati jer mu dolazi obitelj, puno prijatelja, a prošle godine sa obitelji je stigao čak i njegov pas. Nastupao je 6 puta ovdje. Prve dvije godine gubi u finalu od Fisha, zatim u polufinalu od Roddicka a zadnje tri godine je osvajao turnir. 2013. dobio Andersona u finalu. 2014. Selu i prošle godine Baghdatisa. U travnju je bio u Atlanti, hodao je po gradu po medijima i najavljivao turnir. Ovdje dolazi nakon nenadanog ispadanja od Harrisona u Torontu. Glavni konkurenti će mu biti Kyrgios i Anderson, a drugonavedeni je u njegovom dijelu ždrijeba. Isner je prvo kolo slobodan, zatim ide na pobjednika Mannarino-kvalifikant. Pretpostavimo da će to biti Mannarino, protiv njega ima h2h 5:1, točnije 5:0 jer je ta "pobjeda" Mannarina sa Wimbledona 2013. kada je Isner predao nakon samo dva gema. Samo u prvom međusobnom meču Mannarino mu je uzeo set. Igrali su ove godine u Indian Wellsu i Isner je slavio 6:4 7:6. Mannarino dolazi u lošijoj formi, u Lexingtonu izgubio od Kruegera (#221.). Ako prođe, u četvrtfinalu ide na nekog od sljedeća četiri tenisača: Sijsling, Fratangelo, Austin Smith i Fritz. Ovdje bi ga jedino mogao namučiti Fritz ali i on dosta promjenjivo igra. Austin Smitha sam spomenu reda radi ali on će ispasti odmah, očito nisu imali više kome uvaljati pozivnicu pa su njemu ili još očekuju da će on nešto napraviti, ali kada te Matošević dobije 6:2 6:0 nemamo više šta pričati. U polufinalu bi trebao ići na Andersona, ali i on bi se mogao namučiti do polufinala. Pretpostavit ćemo da će doći do polufinala, H2H 8:4 za Isnera, 8:3 bez Hopman Cupa. Isner ima pet vezanih pobjeda (ako izuzmemo Hopman Cup jer je on kao neka vrsta egzibicije), u Atlanti su se sastali dva puta.. 2010. u polufinalu i 2013. u finalu i oba puta je dobio Isner. Anderson je malo razočarao ove sezone, nakon sjajne prošle puno se očekivalo ali on je dobro pao, gubio je dosta nejasnih mečeva, u Torontu je iskoristio ždrijeb i dogurao do četvrtfinala gdje ga je pregazio Wawrinka. Mislim da bi Isner trebao to dobiti. U finalu bi trebao igrati protiv Kyrgiosa, a hoće li to bi mogli znati već na početku kada vidimo kako je Kyrgios pristupio turniru. Zna odigrati brutalno kao npr u Marseilleu, a zna odigrati kao npr protiv Shapovalova u Torontu. Neće ni on imati lagan put, u drugom kolu ide na Grotha ili Donaldsona, a tu su još Dolgopolov, Evans, Verdasco, Dodig, Stakhovsky..ali kao i prethodnim slučajevima, pretpostavit ću da će on doći do finala. H2H 2:0 za Isnera, oba meča prošle godine: Madrid (zemlja) 6:3 6:7 6:4, Montreal (hard) 7:5 6:3. To bi bio zanimljiv meč, vjerujem da bi Isner trebao i to dobiti, prošle godine ga je pomeo na hardu ali kažem to je sve stvar pristupa Nicka, al dobro ako takvo finale bude moći će se i braniti. Kada se sve uzme u obzir mislim da bi Isner ovo mogao osvojiti. Publika na njegovoj strani, obitelj i prijatelji dolaze i odmah je motiv više. Želi osvojiti rekordnu četvrtu titulu a to mu je bio i jedan od razloga za otkazivanje OI. Osvajao zadnje tri godine, nije toliko težak ždrijeb i mislim da se isplati 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • R.Garos,u 14:30h, zemlja Menšik -Zverev  Broj gemova 38,5 ........ Više, kvota oko 1,75 Očekijemo svi uzbudljiv dvoboj dva jaka servisera i vjerojatno bar 4seta što bi trebalo biti dovoljno da ovaj prijedlog prodje. Menšik je u ludoj formi, Zverev gori od zelje da osvoji GS turnir,a mogao bi i izgorjeti. Ne bi bila senzacija da izgubi.    
    • Jedina stvar koja me danas zanima, prva tekma klasika, 29-5 bacanja za Oly. Ataman i gazda Panathinaikosa opleli po sucima, došao igračima na trening rekao da želi da osvoje ligu kako znaju i umiju, izgubili Euroligu i ovo im je jedina preostala šanša da nešto osvoje. Ne vidim način da nakon svega ovo izgube, danas bi mogli ih suci gurat, ako ništa zbog lige, gledanosti, da se produži serija i mislim da ovo jednostavno ne može Oly ne zbog kvalitete nego zbog svega onoga i izvan parketa. Tako da mislim da ide ovo na 1:1 u seriji pa za dalje ćemo vidjeti.
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use