Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 17.08.2016. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Uff..danas kad je ovako hrpa svega najgore 

Kosarka 

Spanjlce, Litvu i Hrvatsku sve X i sistem... 

Sto je najgore svi su tu negdje... 

Spa i Fra su 50%

Cro i Srb su 50%  mada meni realno gledano je Srbija za nijansu bolja, no svi znamo 

kako se igra na ovim looser go home turnirima pa mi je to 50-50. 

Lit i Aus su ito podjednake, jos ktome da su si Litavci sami slagali protiv koga ce igrat, 

ocito imaju dobar razlog zasto bas na Australiju. 

Prije par god, 2012 milim isto slozili sebi na koga ce dalje... igraci su po tom pitanju 

samo takvi. 

Zato regluarno sve nerijeseno sistem pa da vidimo... 

Ovo je moje razmisljanje naglas... 

Rukomet sve realno osim Danse koja ce imat najgori mec, Slovenija igra cisto 

ok i tu nema rasprave zato po meni to treba izbjec koliko god Danci bili jaci 

po proslosti i svemu ostalome. 

ITF Switzerland F3

Mirko Martinez - Simeon Rossier 1 2.25 1:0

Martinez je iznimno talentirani švicarski tenisač koji je jučer lagano pobijedio 7.nositelja Meisa 6:4 6:4, izgubivši samo jednom svoj servis. I danas je krenuo dominantno. Zapamtite ovo ime. :)

7:5 6:3 laganini :)

sutra ili u petak bi trebao igrati protiv Oliveire, 2.nositelja, trebala bi biti dobra kvota (preko 3.00), pa tko hoće nek isprati za neki manji ulog :)

N.Mirotic over 11.5 @ 1.85 WilliamHill

Po meni premalena granica na mirotica gdje ce uz gasola dosta napadackih akcija spanjolaca pasti na njegova ledja. Domace klade daju 13.5 granicu tako da ovo se nemoze propustiti. Voli sutnut koju tricu, pa ako mu udju 2-3 uz pokoji sut sa poludistance te koje slobodno bit ce dovljno za over.

Sretno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use