Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

1.listić dinamo-hajduk 1

2.listić posušje-zvijezda 1,olymp-panserr 1,aek-iraklis 1,fiorentina-bologna 1,lech-piast 1,steaua-gaz 1,glasgow-motherwell 1

3.listić tottenham-wigan 1,chelsea-man utd 1,milan-lazio 1,gijon-barca 2,rijeka-osijek 1,slavija-željo 1

Objavljeno

1.listić dinamo-hajduk 1

2.listić posušje-zvijezda 1,olymp-panserr 1,aek-iraklis 1,fiorentina-bologna 1,lech-piast 1,steaua-gaz 1,glasgow-motherwell 1

3.listić tottenham-wigan 1,chelsea-man utd 1,milan-lazio 1,gijon-barca 2,rijeka-osijek 1,slavija-željo 1

Ja sam planirao igrati Fiorentinu, Inter, Dinamo i Barcu na glavni, ali sam odustao od toga i stavio:

Dinamo, Barcelonu i Porto...

Čini mi se da sam se opet zaj****... Inter vodi, a i fiorentina, ali ja sam obje ekipe izbacio sa glavnog... :(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use