Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 3.9.2016. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Krenulo je dobro, jos da Dimitrov - Sousa ode u vise setova i solidan oporavak posle onakva 2 dana :)

Nishikori - Mahut vise setova bet365 daje 2.10, zapalo mi to za oci, moracu da odgiram jer sam gledao Nishikorija u proslom kolu i Khachanov ga je bas bio namucio a Mahut je podjednako dobar (ako ne i bolji) server a uz to bolji u razmenama i kretanju na terenu...

Cak mi i nije isli nesto posebno lose s obzirom na rezultate ba turniru, oko nule je bilo, ali onaj cilic me jucer unistio. Imo razrade i setova i gemova i sve i on popusi 3:0...

Ako sousa samo set uzme bit ce dobro

Dobro da je tako, nisam ni ja toliko u minusu koliko sam bio blizu ozbiljnih dobitaka gde su mi prvo Huey/Mirniy izbili dobre novce na 2 mesta, onda Troicki vise setova sa Donaldsonom, pa sinoc Isner 40.5+ a ono stane na tacno 40 gemova i tako to...

Morace ovakvi rezultati prestati uskoro, samo se treba malo smiriti sa ulozima i onda sledece kolo ce biti puno dobih parova sa dobrim kvotama...

Delpo sve bolji u poslednje vreme.. dok Ferer vise nije onaj stari. Proslo kolo 5 setova sa Fogniniem, Delpo lagano resio Johnsona pa je nesto odmorniji. Mislim da ne bi trebalo da bude iznenadjenja i da je izvesna pobeda Del Potra.. samo sam ocekivao nesto vecu kvotu. 1,25 su dali samo

Karlovic donaldson za mene prije no bet. Ali ako ni moro birat uzeo bi over setova ili gemova. Donaldson je u naletu te uz publiku, tiebreakove kojih ce sigurno biti, moze tu svasta bit. Pa vrlo lako i 5 setova

Delpo svakako favorit da, ali ferrer je ipak stari lisac i veliki borac. Ne pruza igru kao prije par godina da, ali iako mislim da bi delpo trebo tu dalje, dojma sam da ce ga spanjolac itekako namuciti. Kvota na argentica je nesto niza da ali iz razloga jee stvarno mu ide dobro zadnjih mjesec dana, dok se ferrer dosta zna mucit protiv slabijih igraca. Bit ce to dobar mec

Imate neku ideju za karlovic - donaldson ?

mene ubi pre neki dan sa yougom imao sam over setove. Jel bi moglo sad 3,5 seta+  .. Donaldson solidno igra ovde

Delpo sve bolji u poslednje vreme.. dok Ferer vise nije onaj stari. Proslo kolo 5 setova sa Fogniniem, Delpo lagano resio Johnsona pa je nesto odmorniji. Mislim da ne bi trebalo da bude iznenadjenja i da je izvesna pobeda Del Potra.. samo sam ocekivao nesto vecu kvotu. 1,25 su dali samo

Da, tesko je reci, mada Donaldson je pokazao agresivnost i napadacku igru protiv svih protivnika a sve to uz jako dobar i konstantan servis tako da bi sigurno mogao do seta. Ja tu imam vise gemova na manji ulog. Sto se Delpa tice, imam osecaj da danas dobija sa 2 seta razlike pa ako je 1.25 mala kvota onda se da probati ovo sa setovima mada je razume se veci rizik...

Thiem vec igra dva i po sata. Igra se 4 set (mozda bude i peti trenutno 2-2 u gemovima), a cekaju ga dublovi. Mozda se nece forsirati mnogo tamo. Chardy ispao u singlu.. pa moze sa Grothom ovde do pobede. Izbacili su solidan dubl Cabal/Farah.  Iskreno, meni je  ovaj Weisborn sto igra sa Thiemom nepoznat.. vidim samo us inglu da nije ni u top 1000, dok je 94 dubl igrac. Kvota 1,55 mi deluje solidno za neki tiket.. nije mi jasno samo zasto raste, npr u WH vec na 1,67.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use