Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Milaneto

Članovi
  • Posts

    236
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

Recent Profile Visitors

2148 profile views

Milaneto's Achievements

Rekreativni kladioničar

Rekreativni kladioničar (4/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

59

Reputation

  1. Povecali u dosta kladza... bolje Gasola uzmi ako imas
  2. Sportingbet ne dozvoljava registraciju za korisnike iz Srbije
  3. Nisu to dojave.. nego dobar info. Covek ne kaze da je 100% sigurno, vec ima neke informacije. To ne znaci da ce sigurno da dodje ..i da je dojava
  4. Kao što smo i najavljivali dogovorili smo bonus dobrodošlice povodom eura2016 i za igrače iz drugih zemalja! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€! Goksim , mislim da ne moze 20e depozit da bi dobio 40e bonusa, vec 20$. A u evrima najvise moze 10e depozit da bi dobio 20e bonusa. To be eligible for the promotion you will need to deposit 10 euros and you will get a 20 euro bonus to bet with. That leaves you with a total of 30 to bet with. The reason it says $20 and $40 is because there is a currency change. The promotion in euros would be deposit 10 euros and get 20 euros. Znaci za 10e dobijas 20e bonusa, za 20$ dobijas 40$ bonusa.. ako sam dobro razumeo
  5. With regards to conditions for that bonus, you can see all the terms and conditions on the promotion itself. However, some important things to note are that you must have settled bets (excluding bets that have been Cashed Out) to the value of five times your qualifying buy-in amount and bonus (€30/$60) before making a withdrawal. Also, bets which do not contain at least one selection at odds of 1/2 (1.50) or greater do not count towards any turnover requirements. Lastly, you will use your buy-in first, in case you cancel, you will receive only the remaining buy in funds, which will be returned to the main wallet.
  6. Milaneto

    NBA play-off

    Ma i Spursi bi trebalo da rese lagano.. ja bih pre njih uzeo nego Cleveland.
  7. nismo se bas razumeli .. ne pitam za taj bonus, vec za tu nagradu od 15e sto si osvojio.. koliko puta treba da se okrene i na kojoj kvoti ?
  8. ide i Lyon fino za sad mozes da mi kazes koji su uslovi za okretanje bonusa?
  9. Drustvo, sto se tice tih promocija.. pisao sam vec da sam igrao na bet fair ono kad je bila promocija Barsa-Real GG po kvoti 5. Na kraju se ispostavilo da ne vazi za Srbiju i da ne mogu da mi vrate ulozen novac (10e) Ne znam kako je na NetBet-u, ali sa ovim promocijama navuku i ljude koji su iz zemlje koje uopste nemaju pravo na promociju (a ima ih dosta koliko vidim).. i koji odigraju opkladu , a kasnije saznaju da za njih nije vazilo.. kao ja Ovo je stvarno odlicna promocija, i svaka cast Goksimu na trud i sto svaki put podeli sa nama..ali sve pada u vodu kad ne vazi za nase zemlje. Samo nas navuku kladze Nadam se da ce neki put biti ovakva promocija koja vazi i za nas.. a sto se tice predloga ja bih probao na Berankisa protiv Dzumhura po 1,50kv. Vodi 3-0 u medjusobnim suretima, nema izgubljen set.. dobio ga je pre 5 dana u Memphisu na tvrdoj podlozi 6-3 6-4. Sad se igra u Delray Beachu, takodje na tvrdoj podlozi koja vise lezi Berankisu. Mozda gresim, ali ne verujem da se nesto promenilo za ova 5 dana pa vredi na neki tiket da se proba.
  10. bet365 dozovoljava samo singlove za poene igraca. . dakle ne mozes da vezujes
  11. 02:00 K.Love (Cleveland) 17,5 over @1,85 22pts Protiv Bucksa proslu tekmu ubacio 24 poena uz solidan sut 8/18 i jos 4 bacanja. Igrana su 2 OT, ali Love nije ubacio ni poen u produzecima koliko sam video. Cleveland nakon 2 poraza od Detroita i upravo Milwaukeea verujem uzima veceras, a najvise ocekujem od Love-a (naravno uz Jamesa ) jer je u solidnoj formi u poslednje vreme. Poslednje 5 tekme jednom samo ispod ove granice, 9 poena protiv Knicksa, 2 x 22 Utah i Indiana, 24 kao sto sam rekao sa Bucksima i 19 u poslednjoj protiv Detroita. Shumpert i Irving su i dalje out, a Mo Williams je upitan veceras.. mada to nije previse bitan podatak, igrao je proslu pa je KL isao preko. Gosti primaju dosta sa njegove pozicije, uz 15+ suteva i koje bacanje verujem da ce biti na bar 18 poena veceras.
  12. George Hill (upper respiratory infection) has been ruled out of Monday's game vs. the Bulls. With Hill and Rodney Stuckey (ankle) both sitting this one out, the Pacers are going to have to get creative with the starting five and rotation. It's going to be time for Monta to have it all on Monday, while rookie Joe Young should get some run, as well. C.J. Miles is going to have to play some shooting guard and the Pacers will need guys like Glenn Robinson and Chase Budinger to help support Paul George. Hill i Stuckey ne igraju .. dakle kao i sto pise, od Ellisa se ocekuje dosta . M.Ellis (Indiana) 14,5 over (ima ga negde i na 13,5 ali vecina je na 14,5)
  13. Zeznuo si se samo za granicu.. 196,5 under ali dobro na webu stoji tacna granica
  14. "Jamal Crawford will start at shooting guard for Thursday's game vs. the Suns, with J.J. Redick (back) unavailable." Ja sam uzeo Crawforda na 11,5.. ako ga neko ima vredi da se proba
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use