Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 21.9.2016.


IzudinB

Recommended Posts

Primera

 

Celta Vigo - Sporting Gijón (20:00)

Sudac: Mario Melero López

Prosjek ekipe 1: 2.00

Prosjek ekipe 2: 1.25

sR0wEvK.png

 

Real Madrid - Villarreal (20:00)

Sudac: Jose Luis González González (4.50)

Prosjek ekipe 1: 1.75

Prosjek ekipe 2: 1.75

ygyIv2C.png

 

Barcelona - Atlético Madrid (22:00)

Sudac: David Fernández Borbalán (5.00)

Prosjek ekipe 1: 2.00

Prosjek ekipe 2: 0.75

iYq6HXn.png

 

Granada  - Athletic Club (22:00)

Sudac: Juan Martínez Munuera (6.67)

Prosjek ekipe 1: 2.25

Prosjek ekipe 2: 3.75

kDKBl0C.png

 

Real Sociedad - Las Palmas (22:00)

Sudac: José Luis Munuera Montero (3.50)

Prosjek ekipe 1: 2.25

Prosjek ekipe 2: 3.75

WYLGoM7.png

 

Serie A

 

Bologna FC - UC Sampdoria (18:30)

Sudac: Gianpaolo Calvarese (6.00)

Prosjek ekipe 1: 1.25

Prosjek ekipe 2: 2.25

eFxkf9z.png

 

Atalanta - Palermo (20:45)

Sudac: Davide Ghersini (4.80)

Prosjek ekipe 1: 2.75

Prosjek ekipe 2: 2.25

zy2fbae.png

 

Chievo - US Sassuolo (20:45)

Sudac: Piero Giacomelli (5.00)

Prosjek ekipe 1: 2.25

Prosjek ekipe 2: 1.50

oKDO7zS.png

 

Empoli - Inter (20:45)

Sudac: Marco Guida (3.00)

Prosjek ekipe 1: 2.50

Prosjek ekipe 2: 2.25

Zg4vwMc.png

 

Genoa - Napoli (20:45)

Sudac: Antonio Damato (3.00)

Prosjek ekipe 1: 2.67

Prosjek ekipe 2: 1.75

rhhUtwv.png

 

Juventus - Cagliari (20:45)

Sudac: Maurizio Mariani (5.50)

Prosjek ekipe 1: 1.75

Prosjek ekipe 2: 2.75

0iTC72U.png

 

Pescara - Torino FC (20:45)

Sudac: Luca Banti (4.00)

Prosjek ekipe 1: 2.00

Prosjek ekipe 2: 2.50

F1F6Ykp.png

 

AS Roma - FC Crotone (20:45)

Sudac: Carmine Russo  (6.00)

Prosjek ekipe 1: 1.25

Prosjek ekipe 2: 2.00

nFLl5Aq.png

 

Udinese - Fiorentina (20:45)

Sudac: Paolo Silvio Mazzoleni (4.00)

Prosjek ekipe 1: 3.25

Prosjek ekipe 2: 1.33

sGT2w8u.png

Link to comment
Share on other sites

Dali je moguće da na favorite u Ruskom kupu su tako veliki koeficijenti:

Spartak Moskva u gostima 1,67

CSKA Moskva u gostima 1,83

Krasnodar u gostima 1,62

i najzanimljivija Dynamo Moskva - FK Rostov 1,75-3,40-4,20

 

Svi domaćini su drugoligaši, a Dynamo Moskva je trenutno vodeća ekipa druge Ruske lige, ali igra protiv Rostova koji igra ligu prvaka.

Možda sačekat da izađu sastavi, pa onda odlučiti. Ako netko ima još kakvih info, slobodno neka podijeli.

Link to comment
Share on other sites

Dali je moguće da na favorite u Ruskom kupu su tako veliki koeficijenti:

Spartak Moskva u gostima 1,67

CSKA Moskva u gostima 1,83

Krasnodar u gostima 1,62

i najzanimljivija Dynamo Moskva - FK Rostov 1,75-3,40-4,20

 

Svi domaćini su drugoligaši, a Dynamo Moskva je trenutno vodeća ekipa druge Ruske lige, ali igra protiv Rostova koji igra ligu prvaka.

Možda sačekat da izađu sastavi, pa onda odlučiti. Ako netko ima još kakvih info, slobodno neka podijeli.

Samo ću reći,RUSI  :D

Link to comment
Share on other sites

Empoli-Inter

Inter over 5,5 kornera 1,83


Nema se tu sta puno pricat, Inter igra na jako puno kornera, redovito i dvoznamenkasta brojka i mislim da ovu marginu Inter prelazi bez problema.

Juventus-Cagliari over 2,5 and NO 3,1

Slično kao i PSG jučer, Juve dva kiksa uzastopna i ovdje ce ici jako, ne vjerujem da im Cagliari moze postići pogodak, a uvjeren sam da bi se Juve mogao iskaliti s barem 3 pogotka za poraz od Intera.

Link to comment
Share on other sites

Neretvanac-Istra 1961 Pula 1x 2.40

Znam da je neretvanac treceligas ali Istra je otputovala bez Žižića, Miloša, Bertoše, Parackog i Mitrevskog to je 5 standardnih prvotimaca koji nece zaigrati pa mislim da bi neretvanac mogao iznenaditi pa bar u produzetke povuci

Najava:

 

Istra 1961. stiže danas. Smjestit će se u Metkoviću. Poslijepodne će od 18 sati prvi put istrčati na Podvornicu gdje se sutra od 15.30 sati piše povijest Neretvanca: prvi put je 'Plava makinja' u svoje 84 godine postojanja igra u završnici Kupa Hrvatske, prvi put službeno u svojoj povijesti protiv prvoligaša.

- Utakmica u kojoj nemamo što izgubiti – naglasit će Damir Deak, predsjednik Neretvanca. Ponosan je zbog uspjeha, koje niže Neretvanac u zadnje vrijeme. Prošle sezone je bio drugi na trećeligaškom jugu te nakon devet godina slavio u Županijskom kupu, a novu sezonu je počeo tim povijesnim plasmanom u završnicu Hrvatskog kupa. Izbacio je u pretkolu Suhopolje, i to sa 4:0, pobjedom čistom k'o suza, a potom na startu nove sezone u južnoj skupini Treće hrvatske lige nanizao pet utakmica bez poraza, ma, dobio je čak četiri od tih pet te vodi. Barjak je na Podvornici. Vijori se već 270 minuta. Tri boda su viška na kontu momčadi trenera Gorana Prolete u odnosu na prvog pratitelja, druge momčadi splitskog Hajduka.

Neretvanac je dobio sve četiri službene utakmice kod kuće u novoj sezoni. Eto, neka se zna kako zadnji koji je uspio izbjeći najgore u Opuzenu bio je pločanski Jadran, a to je bilo pred kraj prošle sezone, 1. svibnja ove godine. Završilo je 1:1. Pazi sad: Neretvanac ne zna za poraz kod kuće gotovo dvije godine. Zadnji koji je uspio ostvariti pobjedu kao gost u Opuzenu bio je Hajduk II. 28. rujna 2014. godine kada je u 7. kolu trećeligaške sezone na jugu sezone 2014./15. slavio s 1:0.

- I to je, ako se ne varam, bilo u sudačkoj nadoknadi. Dobro, treba reći kako nismo igrali protiv prvoligaša, a ni drugoligaša, ali mislim kako smo jedini klub u natjecanjima, koje organizira Hrvatski nogometni savez, dakle, uzevši u obzir klubove Prve, Druge i svih Trećih liga, koji je tako dugo bez poraza kod kuće u službenim utakmicama – istaknuo je Deak dan uoči ogleda s prvoligašem.

Naš teren je prvoligaški. Vremenska prognoza za srijedu je dobra. Ne bi trebalo biti kiše. Svi preduvjeti za nogometnu feštu su tu. Stoji, sezona je mandarina u Dolini Neretve. Možda svi, koji bi željeli doći, zbog toga neće moći biti na Podvornici te pogledati tu našu povijesnu utakmicu. Naravno, mi u klubu priželjkujemo pune tribine. Na tribinama ima oko tisuću sjedalica. Prije, kad nije bilo sjedalica, kada se stajalo, znalo je biti po nekoliko tisuća gledatelja na utakmici.

Dodaje čelni čovjek Neretvanca kako unatoč tome što je ovo povijesna utakmica za njegov klub, što prvi put igraju službenu utakmicu protiv prvoligaša, nisu mijenjali cijenu ulaznica.

- Cijena je 30 kuna, koliko je i za prvenstvene utakmice – kazao je.

Kad je bilo jasno kako će Istra 1961. doći u Opuzen, momčadi iz Pule nije ništa polazilo od ruke. Mjesecima nije znala za pobjedu, bod joj je bilo najveće dostignuće, i tako sve do prije desetak dana i gostovanja u Splitu kad je u Parku mladeži prekinula niz od čak 30 utakmica bez pobjede! U Splitu je slavila s 3:0, a potom sa 4:1 nadigrala Inter iz Zaprešića. Sad nakon ta dva uspjeha stiže kompletna u Opuzen.

- Ta činjenica, kako Istra 1961. stiže u najjačem sastavu, u jednu ruku je priznanje za Neretvanac, sve dobro što je naš klub, momčad napravila u posljednje vrijeme. Dakle, kad vas prvoligaš ozbiljno shvaća, to je znak kako ste uistinu nešto dobro napravili – podvukao je Damir Deak očekujući kako će igrači Neretvanca pružiti svoj maksimum.

- Pristup mora biti ozbiljan. To je jedino što se od njih traži, a što se tiče rezultata… Ha, Istra 1961. je veliki, veliki favorit.

Unatoč tome 'Plava makinja' priželjkuje čudo, sanja novi uspjeh. To joj nitko ne može zabraniti. Ne bi ni valjalo da je drugačije. Utakmica šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa u Opuzenu između Neretvanca i Istre 1961. Igra se u srijedu, 21. rujna s početkom u 15.30 sati.

 

izvor: dubrovacki.slobodnadalmacija.hr

Link to comment
Share on other sites

Info za bolivijsku:

Bolivar-National Potosi

Bolivar je izraziti favorit po 1,20, no ono sto je zanimljivo da je ovo gostima druga utakmica u manje od 48h! Nisam siguran kolika je geografska udaljenost između te dvije tekme, al faktor umora jednostavno bi morao biti faktor ovdje plus izostanak 3 igraca gostima. Bolivar zadnju tukao 6:0 i očekujem da ovdje ispoštuje hendikep po 1,75.

Link to comment
Share on other sites

Mislio sam se bi li igrao ovo, ali je bilo jače od mene pa neka bude ovo jedan jutarnji sa laganijim ulogom. Ima solidnih parova po meni danas.

 

Struff-Robredo 1 1.65
Elias-Troicki 2 1.26

 

Wwin 2.08

 

- Robredo je ove sezone odigrao samo pet turnira. U Sydneyu dobio Millmana pa izgubio od Troickog, na AO dobio Jaziria pa izgubio od Raonića, zatim gubi od Klizana u Rotterdamu, Đokovića u Dubaiu. Pravi pauzu od nešto više od pola godine i vraća se u Genovu gdje je izgubio od Gabashvillia u dva tb-a. Struff je upao u finu formu, osvojio challenger u Alphenu, dobio oba svoja meča u Davis Cupu. Ovdje je sa Kretschmerom napravio veliko iznenađenje pobjedivši braću Skupski. Robredo je uvijek bio crna mačka, odgovaraju mu ovakvi uvjeti ali je pitanje koliko je srepman. Izgubio je od Gabasha koji igra očajnu sezonu, a sada mu dolazi Struff kojemu također ovi uvjeti odgovarjau, isprobao je podlogu a i u finoj je formi.

 

- Elias ove sezone niže rezultate samo po zemlji, izvan nje loše, 2/6 hard, 1/2 dvorana i 0/1 trava. Ima 21/21 u dvorani, ali sve pobjede su sa futuresa, challengera ili kvalifikacija za atp turnir. Ove sezone odigrao dva turnira, dobio Gombosa a gubio od Middelkoopa i Lamasinea. Troickom odgovaraju ovakvi uvjeti, imao je jako dobrih turnira. Ove sezone odigrao je dva, u Sofiji dobio Brandsa, Kohlia i Klizana a finale gubi od Bautiste, u Rotterdamu dobio Kuznetsova i Chunga, a četvrtfinale gubi od Mahuta. Realno bi Troicki trebao dobiti ovo, kvalitetniji je na ovoj podlozi, Elias dolazi sa zemlje i iako je ovo malo sporija dvorana, trebat će mu da se privikne.

Link to comment
Share on other sites

Empoli-Inter

Inter over 5,5 kornera 1,83

Nema se tu sta puno pricat, Inter igra na jako puno kornera, redovito i dvoznamenkasta brojka i mislim da ovu marginu Inter prelazi bez problema.

Juventus-Cagliari over 2,5 and NO 3,1

Slično kao i PSG jučer, Juve dva kiksa uzastopna i ovdje ce ici jako, ne vjerujem da im Cagliari moze postići pogodak, a uvjeren sam da bi se Juve mogao iskaliti s barem 3 pogotka za poraz od Intera.

U unibet na Inter over 5,5 kornera 1,94!!!!

A na bwin over 5,5 kornera Intera 2,05

Link to comment
Share on other sites

Jučer 100% učinak. Idemo i danas! Sretno ko isprati!

Southampton - Crystal Palace | EFL kup
 
Ovo je još jedan dvoboj između dvije premierligaške momčadi u trećem krugu engleskog Liga kupa. Dvije ekipe, Southampton i Crystal Palace igraju sve bolje i bolje u posljednje vrijeme. Southampton, nakon vrlo lošeg početka nove sezone su pobijedili u prošle dvije utakmice, jednu u Premiershipu, a drugu u Europa ligi, dok s druge strane, gosti iz Londona imaju seriju od tri pobjede i jednim remijem, tako da imaju trenutno dva boda više od Southamptona. Što se tiče njihovih međusobnih susreta iz prethodne sezone, obje momčadi su pobijedile kod kuće, dok je Crystal Palace bio bolji u FA kupu.
 
S obzirom da će obje ekipe vjerojatno igrati sa kombiniranim sastavima u ovoj utakmici, bit će vrlo zanimljivo vidjeti koliko će to utjecati na njihovu predstavu. Vjerujem da je Southampton bliži pobjedi, uglavnom zato što će igrati pred svojim navijačima.
 
TIP: Pobjeda Southamptona
 
Udinese - Fiorentina | Serie A
 
Ovo je još jedna zanimljiva utakmica petog kola talijanske Serije A, gdje se sastaju dva stara rivala, Udinese i Fiorentina. Obje momčadi su osvojile šest bodova od tog trenutka te se nalaze na sredini tabele. Moramo imati na umu da Viole moraju još uvijek igrati protiv Genoe, jer je ta utakmica odgođena zbog loših vremenskih uvjeta. Dodajmo da su u međusobnim odnosima oba tima dobila utakmcie kod kuće, što je u stvari samo bio nastavak tradicije u kojoj gostujući timovi rijetko osvajaju bodove u posljednje vrijeme.
 
Iako je Fiorentina dobila samo jedan bod u posljednje tri utakmice moramo imati na umu da Udinese tradicionalno igra više napadački kada nije na svom stadionu, pa sam se odlučio za opciju da će oba tima dati gol.
 
TIP: Oba tima daju gol
 
Barcelona - Atletico Madrid | La Liga
 
Ovo je prvi veliki derbi u La Ligi, a oba tima su odmah iza njihovog velikog rivala Reala na tabeli, što daje dodatnu važnost ovog dvoboja. U slučaju poraza, oba tima će imati zamjetljiv zaostatak, posebno Atletico, jer imaju dva remija u četiri kola, dok je Barcelona poražena jednom i stoga imaju bod više od Atletica. U Ligi prvaka, obje ekipe su počele sa pobjedom, s tim da je Barcelona potpuno nadigrala svoje protivnike, dok je Atletico ostvario minimalnu pobjedu. U posljednjem kolu, obje ekipe su bile vrlo uvjerljive i njihovi suparnici su postigli pet golova. Prošle sezone su igrali četiri međusobna duela. Barcelona je slavila s 2-1 u oba dvoboja u prvenstvu, te su slavili istim rezultatom u Ligi prvaka, gdje je Atletico odgovorio sa 2-0 i prošao dalje.
 
Obje momčadi su malo slabije u nekim utakmicama, ali su bili bolji u posljednja dva dvoboja, zbog čega očekujem da će to biti veliki derbi. Ne sumnjam da Atletico može biti tvrd orah, međutim Barcelona rijetko ispusti bodove na Nou Campu, s obzirom da su već poraženi kod kuće, očekujem njihov trijumf ovaj put.
 
TIP: Pobjeda Barcelone
Link to comment
Share on other sites

Barca-Atletico   Oba daju gol   1.75

 

Real M.-Villareal     1    1.22

 

Bet365   2.13

 

-Atletico po meni ekipa koja zadnjih godina najbolje parira Barceloni i to ne samo obranom nego im brzim kontrama stvore dosta šansi i uglavnom i zabiju..Prošle godine dva susreta na camp nou oba po 2-1 za barcu s tim da je oba puta Atletico prvi zabio i bio bolji u otvaranju utakmice. O barcinom napadu se nema sto pricati tako da ocekujem barem po gol sa svake strane.

 

-Na bernabeu ocekujem laganu pobjedu Reala iako su najavljene rotacije u sredini puno važnije je da se vracaju Ronaldo i Bale. Ove godine im je prvenstvo prioritet jer jedna titula u 7 godina je za njih apsolutno premalo tako da doma nebi smjeli prosipat bodove..Villareal mi se cini slabiji nego lani kad je pao 3-0..

 

 

UZ ovaj double igram jos i single:   Ronaldo daje i pobjeda Reala  1.81   888sport
Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • Scotland - Switzerland Dan Ndoye o0,5 fouls 1,83     bet365   Ndoye je mladi igrac koji u prosjeku u Bologni ove sezone ima 0,9 faula po utakmici protiv madjara napravio 2 faula tecaj ovaj nece docekati na dan utakmice jer je ogroman value, svi ostali vecinom drze 1.25
    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use