Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 16.9.2016. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Bellucci - Darcis, Belluci @1.82 marathonbet

Malo prevelika kvota na Brazilca koji je sigurno za klasu bolji i iskusniji igrac. Brazil ionako nema previse sanse za prolaz protiv Belgije, tu je Bellucci jedini koji moze nesto promeniti posto Melo/Soares bi trebali dobiti bez problema i ukoliko Bellucci dobije ovaj mec onda im fali samo jos jedna pobeda - Bellucci protiv Goffina (sto ce biti iznimno tesko) ili Monteiro protiv Darcisa (takodje dosta tesko). 

Bez obzira sto se igra na hardu, Bellucci je na OI pokazao da i dalje zna napraviti rezultat na ovoj podlozi i mislim da je danas dosta blizi pobedi pa ovo moram uzeti po kvoti 1.82

Bellucci - Darcis, Belluci @1.82 marathonbet

Malo prevelika kvota na Brazilca koji je sigurno za klasu bolji i iskusniji igrac. Brazil ionako nema previse sanse za prolaz protiv Belgije, tu je Bellucci jedini koji moze nesto promeniti posto Melo/Soares bi trebali dobiti bez problema i ukoliko Bellucci dobije ovaj mec onda im fali samo jos jedna pobeda - Bellucci protiv Goffina (sto ce biti iznimno tesko) ili Monteiro protiv Darcisa (takodje dosta tesko). 

Bez obzira sto se igra na hardu, Bellucci je na OI pokazao da i dalje zna napraviti rezultat na ovoj podlozi i mislim da je danas dosta blizi pobedi pa ovo moram uzeti po kvoti 1.82

E zakasnio sam. Bet srusio vec na 1.60

LIVE

A.V.Uytvanck  3,40  bet365  2/10

Vjerujem kako ovo može okrenuti Alison,bolja je i više joj odgovara ova odloga,puno više je pokazala ovaj cijei turnir.Agresivnom igrom i dobrim servisom ovo može okrenuti.

A jel mi mozes reci kako si dosao do ideje da ovo postujes u topic za Subotu 17.09?

Live postovi idu u live sekciju...

Kakav gol jordana hendersona.... Majko mila

Kako ću danas državu zafulat... pa taj Liverpool ja ne znam... kad god nešto imalo protiv njih oni igraju ko na traci! 

A da sam igrao na njih, vjerojatno bi Klopp izveo ekipu ko za Liga kup.... ono rezerve juniora...

A i ovaj Milan... ja igram da daju gol... a sastav... majko mila... kak će ti jazavci gola dat ja ne znam

Kako ću danas državu zafulat... pa taj Liverpool ja ne znam... kad god nešto imalo protiv njih oni igraju ko na traci! 

A da sam igrao na njih, vjerojatno bi Klopp izveo ekipu ko za Liga kup.... ono rezerve juniora...

A i ovaj Milan... ja igram da daju gol... a sastav... majko mila... kak će ti jazavci gola dat ja ne znam

A ja nisam stigo postavit svoje parove za liverpool nazalost. Ugl za ubuduce eto da znas. Klopp ima fantastican omjer sa jakim klubovima u engleskoj (arsenal, utd, city, tottenham i chelsea). U gostima nema poraza ako se ne varam, a u nekih ukupno 11-12 takvih utakmica koliko su igrali mislim da su izgubili samo jednu.

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use