Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dobitni listići

Goksim

Recommended Posts

Vratila ti se subota.... ;D ;D ;D

He he...

A u nedjelju je gotovo sve što sam odigrao prošlo, ali problem je u tome što nisma puno igrao...  :-\

A u subotu sam sa Espanyolom totalno poludio... Nisam ih čekao za tako ogroman dobitak ali tko je gledao utakmicu sve mu je jasno... Bili su bolja ekipa cijelu utakmicu i po šansama i igri trebali su pobjediti čak i sa hendikepom, ali da sa onakvom igrom niti bod ne uzmu... hm...

Ali zato ovaj vikend igraju doma sa jednim od lošijih gostiju lige i koef. je jako lijep na pobjedu a mislim da ima sve šanse da prođe, ali više o tome za vikend  ;)

Lindsey Vonn (za kraj sezone  ;))  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

O ovome sam pisao na portalu i na forumu...Trebalo se je strpiti 2 mjeseca, ali koef. da će Vonn osvojiti Svjetski kup je bio 2,50-2,25. Šta reći...trenutno ima 386 bodova prednosti i još su tri utrke do kraja a već je osigurala veliki kristalni globus  8)

200903111237.png

200903111238.png

200903111238001.png

200903111238002.png

200903111238003.png

Ovo sam također pisao na forumu. Bet je bio malo navijački, ali Vonn je jednostavno ove sezone za klasu bolja od konkurencije i koef. od 3,50 je IMO bio VB...

200903111239.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use