Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dobitni listići

Goksim

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Veliko hvala našim tenis ekspertima ( @canca,  @JackieJack, @eskim, @FamilyGuy i drugi - isprike ako sam nekoga zaboravio a pisao je juler) čije parove redovito pratim na Grand Slamovima.

Od mene ipak više kada nogometna sezona počne, budući da je to moje područje. ;) U međuvremenu radimo na ranije spomenutoj bazi sudaca, pa bi sve trebalo biti spremno.AlrVOyk.png9rzmdYa.pnga7rW99z.pngZcf2Jgw.png4oTFkTE.png

prije 8 sati, Goksim said:

Veliko hvala našim tenis ekspertima ( @canca,  @JackieJack, @eskim, @FamilyGuy i drugi - isprike ako sam nekoga zaboravio a pisao je juler) čije parove redovito pratim na Grand Slamovima.

Od mene ipak više kada nogometna sezona počne, budući da je to moje područje. ;) U međuvremenu radimo na ranije spomenutoj bazi sudaca, pa bi sve trebalo biti spremno.AlrVOyk.png9rzmdYa.pnga7rW99z.pngZcf2Jgw.png4oTFkTE.png

Goksim is on fire, bookies are terrified.

Ma bilo koja klada, tu Goksim vlada.

2-3 zicera, jaci je i od Smicera.

Na kartonima je ispeko zanat, tu je poceo kladare slamat.

He is one of the best, on ce i dalje kladare pomest.

Goksim is on fire, bookies are terrified.

prije sat vremena, TazMan said:

Nakon kreativnog odmora.........

Capture.PNG

Dobronamjeran savjet... Otvori si online račun negdje. Samo ovdje si ostavio skoro 300kn nepotrebno, a ako ćešće igraš računaj samo koliko se skupi mjesečno. Samo dobronamjeran savjet, nekad su i meni zemaljske kladionice bile drage (tada ja baš njima nisam bio :D ). Nakon MT-a i poreza na dobitak, preporučujem online kladionice, gdje nema tih skrivenih troškova gdje se ustvari krade igrače, a prijenos love putem skrilla je izuzetno jednostavan. 

prije 19 sati, Goksim said:

Dobronamjeran savjet... Otvori si online račun negdje. Samo ovdje si ostavio skoro 300kn nepotrebno, a ako ćešće igraš računaj samo koliko se skupi mjesečno. Samo dobronamjeran savjet, nekad su i meni zemaljske kladionice bile drage (tada ja baš njima nisam bio :D ). Nakon MT-a i poreza na dobitak, preporučujem online kladionice, gdje nema tih skrivenih troškova gdje se ustvari krade igrače, a prijenos love putem skrilla je izuzetno jednostavan. 

Ma znam da je,al jednom sam imao problema sa bet365,jebali me za dokument pun ku*** dugo,slao i vozačku i osobnu i nikako.... skrill je ok,ali treba uzet karticu,lakše je nego povlačit novce,a i jeftinije,a iskreno,dosta mi te plastike. Znam da ih častim sa dijelom,al toliko koliko odigram,nema veze... Dok ja dobivam ipak oni mene časte,naravno,više bi častili on line,ali ovdje imam manje jebanja. A i kod PSK mi se sviđa opcija broja golova ekipe,često časte sa koef.... Hvala na savjetu

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use