Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dobitni listići

Goksim

Recommended Posts

• 2 weeks later...

@Goksim  svaka čast  ;) a bilo bi ti veselo da nije Eindhoven razbio Waalvijka u prvom poluvremenu  ;D

Hvala na čestitkama. Svjestan sam da je postojala mogucnost da ne pogodim, i nažalost nisam niti pretjerivao sa ulozima. Čak mi je i žao jer sma mogao i više uplatiti a mislim da je bolje odigrati ovakav single ili taj par i još 1-2 para i malo riskirati, kada već kladionice ponekad ponude ovakav tečaj za nešto što je puno izglendije da će se desiti... Rađe ću pasti na necem ovakvom nego na parovima po 1,30-1,40 koji su "ziceri" a zna se desiti da me takvi koef. ruše...

Nadajmo se da će biti još ovakvih koef. pogođenih u narednom periodu  ;)

Ej nekontam baš te listiće, neznam koja je to kladionica. Ovo lijevo gore u eurima jeli to ulog ili dobitak?? Koliko si dobio sve zajedno??

Listici od jučer su iz Sportingbet kladionice (online kladionica - http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_19719b_3255).

To lijevo je dobitak, a ulog i koef. nisam prikazao jer bi bila puno šira slika, ali lako se, ako koga zanima, može izračunati.  Ukupno... ne znam točno... na Sportingbetu jučer oko 800e. S tim da sam imao lošu subotu, ali jučer je bilo dobro, dosta dobro. Šteta da nisam još uplatio na PSV, znao sam da je VB i da to treba jace ispratiti, ali nisam toliko niti natrpao kako nekad znam...  :-\

Ej nekontam baš te listiće, neznam koja je to kladionica. Ovo lijevo gore u eurima jeli to ulog ili dobitak?? Koliko si dobio sve zajedno??

Listici od jučer su iz Sportingbet kladionice (online kladionica - http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_19719b_3255).

To lijevo je dobitak, a ulog i koef. nisam prikazao jer bi bila puno šira slika, ali lako se, ako koga zanima, može izračunati.  Ukupno... ne znam točno... na Sportingbetu jučer oko 800e. S tim da sam imao lošu subotu, ali jučer je bilo dobro, dosta dobro. Šteta da nisam još uplatio na PSV, znao sam da je VB i da to treba jace ispratiti, ali nisam toliko niti natrpao kako nekad znam...  :-\

OK. Hvala. 800 eura.. Nije loše...  :P;) Ja sam novi pa nekontam te vaše kratice- VB??? Trudit ću se brzo pohvatat konce... :)

OK. Hvala. 800 eura.. Nije loše...  :P;) Ja sam novi pa nekontam te vaše kratice- VB??? Trudit ću se brzo pohvatat konce... :)

VB - valuebet - kada bookmaker pogrešno postavi koeficijent. Npr. konkretno za PSV smatram da je realni tečaj trebao biti oko 1,70 da će dati 2 ili više golova u 1.pol. Bookmakeri su postavili tečaj 2,90 što je znatna razlika. To je veliki valuebet. Naravno, da ima i manjih i ovakvi se ne nalaze često...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use