Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Live...(Sportingbet - http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_19719b_3255)

Nevjerojatno mi je bilo da je pri situaciji u kojoj je Bayern vodio i imao igrača više koef. na to da će Bayern imati više kornera bio 3,10. U tom trenutku bilo je 2:2 u kornerima. Nakon toga Bayern radi seriju 4-0 u kornerima i utakmica završava sa 2-6 kornera tj. čak 4 kornera više u korist Bayerna  ;)

bayern.gif

Objavljeno

Evo ovo komotno mogu staviti u rubriku "dobitni listići", iako je trenutno na utakmici Rainor-Smigue tek poluvrijeme, međutim kako sam igrao over 184,5 poena, a na poluvremenu je čak 113 poena sumnjam da je ishod ovog overa ugrožen  ;)

2xx.gif

Btw. pohvale Sportingbetu koji je, nakon što sam ih kontaktirao i argumentirano objasnio im da su krivo evidentirali okladu na broj kartona (Fulham), isto i prepravili u svega par minuta  ;)

Objavljeno

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DSparta Prag + Bayer Munchen + Burnley (ispada) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

oko 17.000,00+ kn

sparta18x.gif

sparta17x.gif

sparta16x.gif

sparta15x.gif

sparta14x.gif

sparta13x.gif

sparta12x.gif

sparta11x.gif

sparta10x.gif

sparta9x.gif

sparta8x.gif

sparta7x.gif

sparta6x.gif

sparta5x.gif

sparta4x.gif

sparta3x.gif

sparta2x.gif

sparta1x.gif

Objavljeno

Real Madrid - Cajasol 2  (60:66)  ;D ;D ;D ;D    416,50€

Pogođen koeficijent 10,00 live... Pred kraj utakmice tj. još dok se je utakmica lomila ali je Cajasol vodio sam i pokrio malo, tako da sam bio u win win situaciji... ;)

cajasol.gif

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use