Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dobitni listići

Goksim

Recommended Posts

Suma sumarum, dobitak je oko 17.000,00kn  ;D ;D ;D ;D ;D

Ispao je vrlo dobar dan, unatoc Manchester Unitedu koji mi je srusio nekoliko lijepih listica. Pomalo nevjerojatno zvuci da je Manchester United prokockao prednost od 2:0 na Old Traffordu i to protiv WBA, a i komican je način na koji su primili golove (pogotovo drugi gol), ali šta je tu je.

Da je Manchester United dobio profit bi bio bar 50% veći, ali ruku na srce, da je Manchester United pobjedio neki od ovih listića vjerojatno niti nebi bili uplaceni ;)

Svi listići uplaceni su nakon kiksa Manchester Uniteda, i bio sam uvjeren da ovu subotu neću pamtiti po dobrom. Tko bi rekao da će i nakon toga ispasti dobar dan...  ;D

Pohvale svima članovima na današnjem angažmanu na forumu. Napisano je preko tri stranice analiza, od kojih je velika većina prošla. Analize je pročitalo više od 1.100 ljudi a uvjeren sam da će sa vremenom broj analiza, kao i ljudi koji čitaju analize, ali koji i aktivno sudjeluju, rasti. Pohvale svima koji su napisali svoja razmišljanja vezana uz neku utakmicu, uvjeren sam da ste pomogli mnogima u odabiru parova.

Dobio sam više mailova pohvale budući da je forum postao puno sadržajniji i bolji. Te pohvale su upucene svim aktivnim članovima budući da forum bez Vas nebi imao smisla. Ljudi uglavnom pohvaljuju analize i forum, a također je više njih obecalo da će se pridružiti i aktivno pisati analize u područjima koja prate.

Btw. hvala vula88 što si mi svojim postom skrenuo pozornost na A1 Bregenz. Zahvaljujući tvom postu sam malo proučio par, i odigrao ga  :)

Vikendom je ponuda toliko bogata, da rijetko tko uspije detaljno proučiti sve lige i sve sportove, i upravo tu forum dolazi do izražaja...  ;)

sub1n.jpg

sub3s.jpg

sub2m.jpg

sub4.jpg

sub5.jpg

Zadnjih par dana nisam imao vremena pisati analize i svoja mišljenja, ali eto stigao sam uplatiti nešto...;D

Naredne dane možete očekivati i veću moju aktivnost na forumu...

Idemo kronološkim redom... ;)

Zenit - Hajduk = 18.000,00kn (2.476,12€)   ;D ;D ;D ;D ;D    

Ovaj listić sam, na molbu kolega sa foruma, podijelio prije nego je ijedna utakmica počela... http://svijetkladjenja.com/forum/prijedlozi-i-pitanja/molba. Baš mi je drgao da je prošao, i da su i drugi prepisali  ;)

zenit8molba.jpg

zenit9.jpg

zenit91.jpg

zenit92.jpg

zenit1.jpg

zenit2.jpg

zenit5.jpg

zenit6.jpg

zenit7.jpg

zenit3.jpg

zenit4.jpg

Medveščak - Alba Volan = 9.652,30kn ;D ;D ;D ;D ;D

medvescak5.jpg

medvescak1.jpg

medvescak2.jpg

medvescak3.jpg

medvescak4.jpg

Etoile - Young Lions = 6.500,00kn  (901,88€) ;D ;D ;D ;D ;D

etoile5.jpg

etoile1p.jpg

etoile2.jpg

etoile3.jpg

etoile4.jpg

Cibona - Union Olimpija = 19,050,40kn   ;D ;D ;D ;D ;D

cibona1.jpg

cibona2.jpg

cibona3.jpg

cibona4bet365.jpg

Porto - Leiria = 6.000,00kn (811,13€) ;D ;D ;D ;D ;D

pon5.jpg

pon1.jpg

pon2.jpg

pon3.jpg

pon4f.jpg

Suma sumarum:

Zenit - Hajduk = 18.000,00kn (2.476,12€)    

Medveščak - Alba Volan = 9.652,30kn

Etoile - Young Lions = 6.500,00kn  (901,88€)

Cibona - Union Olimpija = 19.050,40

Porto - Leiria = 6.000,00kn (811,13€)

--------------------------------------------

= oko 59.200,00kn

Naravno, bilo je i promašaja, što je sasvim normalno u ovom poslu, pa čisti dobitak nije baš ovoliki, ali je itekako zadovoljavajući  ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use