Jump to content

Počinje Prvo kolo Guts-Leonardo kupa a i Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru!

Svi sudionici Prve i Druge lige Posljednje šanse mogu sudjelovati u prvom kolu Guts-Leonardo kupa

Posjetite podforum posvećen Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, grupama te specijalim okladama.

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedobitni listići

Goksim

Recommended Posts

• 2 weeks later...
“Bet365

ovo je dokaz da kad nece jednostavno nece i gotovo...3 dana zaredom stativa  :'(

imam jos negdje listice al ne mogu nac, sve skupa taj tjedan na stativama sam spusil oko 5000 kn

scan0017yy5.png

w800.png

scan0016ls2.png

w800.png

scan0018hk2.png

w800.png

a ovaj listic me je samo podsjetio da kvote manje od 1.2 ne stavljam i nakon sto sam uplatio listic sam se sjetio da su nas turci sjebali na europskom pa sam ih iz principa htio maknut...al bilo je kasno...na svu srecu taj dan nisam zavrsio u minusu zahvaljujuci luxemburgu koji sam igrao kao singl jer kvota od 2.09 za 1x protiv moldavije je bila cist poklon...

scan0019oj3.png

w323.png

i jedino gore od stativa sta te moze sjebat je da je ta stativa jedini dvoznak kao sto je slucaj kod marq.fcb  :(

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Evo dva stavrno lijepa listića, ali nažalost nisu dobitni...

Na jednom listiću je ulog 10, a na drugom 20 kn. Dobici na svakom listiću su oko 1.800kn, a pao sam samo na (rukomet) Makedonija - Švedska. Igrao sam poluvrijeme/kraj 1/2. Bilo je X/2 tj poluvrijeme 13:13 da bi kraj bio 23:24.

Samo to me je koštalo oko 3.700kn...  >:(

img0143as9.jpg

By goran91415

img0142yb6.jpg

By goran91415

• 3 weeks later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use