Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Listic vikenda 18-21.11.2016.

JackieJack

Recommended Posts

Ovo je verovatno najprikladnije mesto za ovakav listic, ovo se rasteze na 4 dana, svaki dan po par. 

czalvVU.png?1

Prvi par za danas i hendi +8 na Armani iz Milana protiv Zvezde iliti da gosti ne gube sa vise od 8 razlike. Ocekujem pobedu gostiju, kvalitetnija su ekipa a i odmornija sto je najvaznije. Zvezda ima bas tezak raspored ove sezone, jure cas putovanja po Evropi cas ABA Liga i sve to moraju odigrati na najvisem nivou. Igrali su sa Brambergom u gostima pre 2 dana i dobili za poen sto je veliki uspeh ali su se i mnogo istrosili u tom mecu sto su i sami igraci izjavili. Armani ima jako dobar tim ove sezone, imaju bukvalno 2 top petorke i to ce verovatno napraviti razliku jer Zvezdina druga petorka nece moci po meni parirati gostima, bez obzira na sjajnu odbranu koju Zvezda igra ove sezone, pogotovo na bekovskim pozicijama.

Sutra imamo duel Betisa i Las Palmasa, 2 dosta grube ekipe koje su na proseku od preko 3 kartona po mecu. Sudice Jose Gonzalez ciji je prosek ove sezone jako dobar, jednom je ove sezone pokazao samo 4 kartona u prvom mecu a onda 5 sledeca 5 ili vise kartona. Mislim da ce sigurno biti kartona i ovde a  nadam se da ce arbitar nastaviti sa svojim sjajnim nizom overa.

Man Utd - Arsenal za mene mec vikenda, navijam za Arsenal od malih nogu i ovaj mec je uvek od posebnog znacaja. Sudice A. Marriner a detaljniju analizu cu pisati u glavnom delu.

I na kraju derbi u Milanu, over 4.5 ide kao sigurnija varijanta jer je nemoguce odigrati ovakav derbi bez kartona. Izmedju ostalog, Goksim je vec naveo glavne razloge pa to moze posluziti i ovom tipu.

Meni ovo deluje jako realno i mislim da ce vece iznenadjenje srusiti listic, ukoliko ispratite listic ulog odredite sami. 

Sretno sa listicima ovog vikenda :)

TUZNO, KAKO SE ARMANI RASPAO :(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use