PeterPrevc 52 Prijavi objavu Objavljeno December 2, 2016 Jel ima netko iskustva sa FavBetom? Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
JackieJack 2698 Prijavi objavu Objavljeno December 2, 2016 prije 45 minute, PeterPrevc said: Jel ima netko iskustva sa FavBetom? Pogledaj ovaj link, radi se o istoj kladionici... Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
PeterPrevc 52 Prijavi objavu Objavljeno December 2, 2016 prije 6 minute, JackieJack said: Pogledaj ovaj link, radi se o istoj kladionici... Znao sam ja da je to bivši favorit i da prelaze na online sistem. Ponuda je široka uvijek bila kod njih pogotovo za zimske sportove a čak su znali imat i dobre margine za tenis. mene više zanima kod Favbeta jesu li im ulozi limitirani,autorizacija i jel isplačuju bez komplikacija kakvih. Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Goksim 5347 Prijavi objavu Objavljeno December 2, 2016 Zemaljsku kladionicu Favorit nedavno je kupio ruski kapital i tako su ušli na Hrvatsko tržište. To im je bio najjednostavniji način jer je Favorit stajao jako loše na tržištu a već je imao dozvolu za rad i sve potrebne licence. Budući da je po zakonu favbet dužan obračunavati 10% poreza nadobitak, a prilagodili su se tržištu i sa 5% manipulativnog troška, moja preporuka je, ako se već bira ta kladionica, da se otvori online račun za klađenje kod online kladonice favbet-a. Mislim da su im koeficijenti i ponuda isti, barem su donedavno bili. ONLINE KLADIONICA favbet Citiraj Share this post Link to post Share on other sites