Jump to content
Želimo vam sretnu i uspješnu 2026. godinu, puno zdravlja, sreće i ljubavi, obilje dobitnih parova, golova u 90+, koševa sa sirenom, Hail Mary touchdowna, pravih value tipova na SvijetKladjenja forumu te da sve nesreće i gubitni parovi ostanu u 2025. ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 19.1.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Danas cemo od rukometa ovako

Rusija - Brazil 1 @ 1.45

jednostavno rusi ako zele trece mjesto i izjegavanje prvoga iz skupine B moraju dobiti. Dosuse izbjegavanje prvoga iz skupine B moze biti i kobno jer ako slovenija dobije spanjolsku rusi idu na spanjolsku ako pobjede ali to su sada preteske kalkulacije pa mislim da rusi ce ovdje na pobjedu. Vratili su se na veliko najecanje, malo izmjenili momcad i 3.mjesto ove skupine je vjerovatno ono sto su si zacrtali jer norveska i francuska su ipak malo jace.  Brazil je ocekivano dobio japance, a mislio sam da je pobjeda protiv poljske iznenadjebje dok nisam vidio japan poljska i shvatio da su poljaci sa ovom smjenom generacija zapravo dosta slabasni pa i ta pobjeda brazila nije toliko iznenadjenje

Tunis - Angola

e sada. Situacija je sljedeca. X izmedju tunisa i slovenije je poremetio sve u ovoj skupini, pa tako matematicki proc i ispast mogu island, tunis i makedonci. Tunis bi pobjedom trebao cekati poraz islanda da prodju. Ukoliko makedonija i island odigraju X, tunis bi trebao dobiti sa +16 angolu. Kako angola prima u prosjeku 37 golova po utakmici a u napadu su katastrofa cak ni to nije nemoguce. Pobjedom islanda nad makedonijom (ajmo rec 1 razlike), tunisu bi bilo dovoljno i 11 razlike protiv angole sto sigurno mogu.

moji prijedlozi iz ove utakmice su:

Tunis -11.5 @ 1.85

i posto tunis voli brzi rukomet

Over tunis-ako granica bude oko 32.5,33.5 to u bet-u cekat live da se izlista

over 56.5 @ 1.90 i u live-u over za koji gol vise. (Preporucam do 59.5)

Ima netko kakav info Čerep-Medvjedi....KHL..... S obzirom na bežaniju igrača iz Medvjeda,ovih 2,10 mi se čini OK. Pogotovo jer je Čerep uvijek doma dobivao,bez većih problema...... Jest da igraju i jedni i drugi za ništa,ali Čerep je barem doma,igrači ne odlaze pa nekako mislim da je 2,10 OK....

Mišljenja?

prije 2 sati, TazMan said:

Ima netko kakav info Čerep-Medvjedi....KHL..... S obzirom na bežaniju igrača iz Medvjeda,ovih 2,10 mi se čini OK. Pogotovo jer je Čerep uvijek doma dobivao,bez većih problema...... Jest da igraju i jedni i drugi za ništa,ali Čerep je barem doma,igrači ne odlaze pa nekako mislim da je 2,10 OK....

Mišljenja?

Ne znam jel tko gleda,ovo je teška smijurija od utakmice. Domacin igra kao da su na sprovodu,nema eksplozivnosti,udaraca,zara,niceg,presmijesno.... Naravno,Medvjedi vode 0-1 iz izgubljenog paka na sred svoje trecine(Čerepa).... Kako god da zavrsi,ovo je presmijesno,prejadni hokej,dugo tako jadne utakmice i 2 ekipe nisam gledao. Uzalud bačen novac kod obje ekipe,a i kod mene. Mislim,doma igras i onda tako....Smijeh

Real Sociedad - Barcelona
over 5.5 cards@2.00 (888bet)
5/10

For me definitely such a low line. I will more then gladly take this, as this is really one of the hardest trips for Barcelona to make every year. referee has a pretty strong statistic when it comes to Copa del Rey matches and it is not strange to see him pulling out 8 or more cards, for example in Copa del Rey semis he managed to take out 9 cards, also one clash between these two sids which eas refereed by this ref ended with 9 cards. Barca in some crisis trying to get on a winning track but it is really hard in Basque land to take anything. I expect good attacking match from both sides and cheer for cards here. Good luck to everyone.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use