Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 4.3.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Juan Martinez Munuera - sudac koji je sudia na utakmici Leganes - Granada

Ima jako nizak prosjek za La Ligu (4.5 ili tako nešto), ali ovo šta on danas nije sudia nema veze sa prosjekom. Po meni je proda utakmicu, ili je jednostavno toliko loš kao sudac da mu treba oduzeti licencu.

Gleda sam 80% posto utakmice i tokom toga sam primjetia nekoliko 'zicer' situacija za karton a on ga nije dao :

- 3 napucavanja lopte u zrak od igrača koji je napravia faul jer nije zadovoljan sudačkom odlukom

- 1 promjena smjera lopte rukom dok je igrač na podu, a iz iste sprječene akcije je mogla biti gol šansa

- 1 čista ruka u 16 metara i 1 lakat u glavu u 16 metara

- 10ak kontri koje su završavale rušenjem protivničkog igrača, neke uopće nije svira kao faul, a kad bi ih svira, ne bi bilo kartona

- otprilike 10ak startova na igrače uopće nisu faulovi za njegov standard

- kad se igrači potuku, onda umjesto da ih sankcionira, on ih smiruje i daje karton tek kad igrač iz petnih žila urla na sudca

Čovjek je za svako izbjegavanje do kraja njegove sudačke karijere, jer mislim da će ubrzo završiti ili se on neće promjenit.

prije 1 minutu, Dominik999 said:

Kakvo odvratno govno je ovaj munuera, 35 faulova na utakmici on da 5 žutih od kojih 3 za prigovor

Iskreno, ja mislim da je njemu dati sudit Barca Real, Real Atletico, Lazio Roma, da on u te tri utakmice ne bi skupia sve skupa više od 15 kartona. Razumin sudce koji vole tvrdu igru, ali on po ovome ne zna pravila nogometa. Tvoja je dužnost biti autoritet na terenu, a ti ne znaš ko ti glavu nosi niti šta se treba sudit.

A da ne spominjem da je bilo bacanja po podu na sve strane od jednih i drugih. Lipo se da žuti karton za simuliranje i toga neće više biti do kraja utakmice, ali ne, on samo pušta dalje.

prije 4 minute, Hugh said:

Iskreno, ja mislim da je njemu dati sudit Barca Real, Real Atletico, Lazio Roma, da on u te tri utakmice ne bi skupia sve skupa više od 15 kartona. Razumin sudce koji vole tvrdu igru, ali on po ovome ne zna pravila nogometa. Tvoja je dužnost biti autoritet na terenu, a ti ne znaš ko ti glavu nosi niti šta se treba sudit.

A da ne spominjem da je bilo bacanja po podu na sve strane od jednih i drugih. Lipo se da žuti karton za simuliranje i toga neće više biti do kraja utakmice, ali ne, on samo pušta dalje.

To si dobro rekao, nezna pravila uopće, al nije jedini ima takvih u danas vise nego ikad..lahoz, munuera, cakir, irrati...

prije 1 minutu, Ivan1998 said:

sto se tice nogometa 95% stvari su prosle sve sta je realno je i proslo barca real dortmund bayern hoffenhaim dinamo  pa cak i liverpool a i leicester

Ne kazem ja da nisu favoriti prosli al na nogomet i na favorite igraju samo oni sto nemaju pojma i prvi put udu u kladionicu al eto nekad dode i takav dan da sva ta sranja produ a naše mozganje oko tipova ispadne zakurac

prije 1 minutu, Dominik999 said:

Ne kazem ja da nisu favoriti prosli al na nogomet i na favorite igraju samo oni sto nemaju pojma i prvi put udu u kladionicu al eto nekad dode i takav dan da sva ta sranja produ a naše mozganje oko tipova ispadne zakurac

nema to veze sa favoritima to je tako kako i treba bit realno , danas sam bio bas uvjeren da hoffenheim dobija na 1-2 reko kura*.. nakraju super proslo 

nisam imao muda igrat na bayern nez zasto neki osjecaj glupi nakraju proslo ko iz sale

prije 8 minute, Dominik999 said:

Sve spanjolske tekme under kartona, arsenal i lpool under kartona, roma napoli under kartona, sve tekme koje su trebale u over otisle u under + rezultati rukometa opcenito lige prvaka + jos par deugih razrada dovoljno da obori 99% foruma al dobro ako si digo lovu super za tebe

a i nisam nakraju sam igrao neke stvari druge jer sam se bojao "zicera" i jbtga

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use