Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Nemam vremena za analizu a i mec pocinje za 15-ak minuta:

Aberdeen - Rangers; corner match handicap +0.5 Rangers @1.75 Sve klad

Rangers over 5.5 corners @1.93 Unibet

Rangers race to 5 @2.10 Bet365

Aberdeen je ovde favorit, da nema Celtica oni bi bili najjaci tim u Skotskoj. U napadu su izuzetno dobri, retko kad ne zabiju po 2 komada. Rangers i dalje problemi sa odbranom u gostima, mislim da Aberdeen ovde prvi dolazi do pogotka. Jedino sto mozemo iskoristiti kod Rangersa su korneri, oni jesu masina za kornere i mogu naredati 10 komada bez problema, sto govori i njihov prosek. Mislim da ce Aberdeen prvi do pogotka a ovi posle juriti izjednacenje. Kvote vise nego dobre pod ovim okolnostima.

EDIT: Ovde potop, sve kontra doslo, Rangers poveo i dobio, Aberdeen ubedljivo bolji sa kornerima :(

Objavljeno

Crotone - Inter penal na mecu @3.20 Volcano

Milan - Palermo penal na mecu @3.20 Volcano

Imam neki osecaj da bi na jednom od ova 2 susreta mogao pasti penal, cesti su penali na mecevima Milana i Intera, oni ce ionako napadati svo vreme, Palermo i Crotone najverovatnije ispadaju, mislim da se nece moci braniti 90 minuta bez greske, fine su kvote pa da tacno i jedan penal dodje plus je tu. Naravno, predlozi za manji ulog..

Objavljeno

Hertha over 1.5 goasl @2.10 Bet365

Jeste borba Herthe za Evropu a Augsburga za opstanak, ali ovo moram uzeti. Smatram da je Hertha veliki favorit, izrazito su domacinska ekipa i tu prikupljaju najvaznije poene. Ibisevic se vratio u pocetni sastav kao i Darida, obojica su bili povredjeni neko vreme. Hertha kod kuce, tvrd orah, verujem da ce dobiti danas, moguce i sa 2-3 razlike...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use