Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 18.4.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Prošli kartoni na Real - Bayern i to dosta sretno. Kassai se trudio ne davati kartone, u nekoliko situacija je oprostio karton, srećom pa je pokazao drugi Vidalu...

1,50 na liveu na prolaz Real Madrida. Budući da imaju igrača više, nije loše...

Evo i link za live stream produžetaka http://www.svijetkladjenja.com/live-stream/real-madrid-v-bayern-munich-hd-livestream/

prije sat vremena, BlueTiger said:

Nista od zutih kartona kod Leicestera

prije 25 minute, Hugh said:

Imam over 3.5 zuta kartona na Leicesteru, Simpson dobiva, Ndidi dobiva, Godin dobiva i Savić dobiva karton. I lagano 0... 16 faulova bilo. Tragedija.

To je jednostavno jedan od onih meceva kad nece pa nece. Ne samo sto je palo, nego smo u jednom povratnom mecu videli 0 kartona a sudio Rocchi, eto toliko za dodati...

Izvinjavam se ako je neko odigrao Leicestera i pao, VIdal je ovamo spasio stvar pa je stanje tu oko nule :)

Just now, JackieJack said:

To je jednostavno jedan od onih meceva kad nece pa nece. Ne samo sto je palo, nego smo u jednom povratnom mecu videli 0 kartona a sudio Rocchi, eto toliko za dodati...

Izvinjavam se ako je neko odigrao Leicestera i pao, VIdal je ovamo spasio stvar pa je stanje tu oko nule :)

Igra bi ja bez tvoje analize jer sam uvjeren bija, pogotovo 3.5 margina. Kako kažeš Rocchi sudi, alooooo. Ovo je kao da vidim Bebeka na 0 komada. Mislia sam da je to nemoguće, a sad više nisam uvjeren.

prije 4 minute, JackieJack said:

Imamo Mazica kod Besiktas-Lyon za popravni, mislim da taj mec ide na 6+kartona posle onakve uvertire u prvom mecu...

Čim si spomenia tog 'pacijenta', otiša sam u svoj history objava na ovom forumu. Ima jedno 10+ objava od prije di mu sve po spisku, i pišem kako ga više neću igrat makar bia na margini od +2.5 kartona :4_joy:.

Tako da ne, hvala :D .

prije 4 minute, Drughi said:

Ekipa... Na kraju regularnog djela Reala i Bayerna odigrao sam da ce se Real kvalificirati i vezao to sa Extra Time Asian corners over 3.5, bila su 4, ali taj tip mi je Void (kvota 1.00). Zna li netko zasto ili da upitam bet365 online kladionica" rel="external">bet365 korisnicku sluzbu?

Ako su bila 4 a igrao si over 3,5 trebalo bi biti dobitni. Dapaće, ako je granica 3,5 ne može biti void, ili je dobitno ili nije. Pogledaj službenu statistiku na uefai prije nego ih kontaktiraš, pa ako je statistika na tvojoj strani pitaj i priloži link i to je to, onda mora biti win ;) 

prije 12 minute, Goksim said:

Ako su bila 4 a igrao si over 3,5 trebalo bi biti dobitni. Dapaće, ako je granica 3,5 ne može biti void, ili je dobitno ili nije. Pogledaj službenu statistiku na uefai prije nego ih kontaktiraš, pa ako je statistika na tvojoj strani pitaj i priloži link i to je to, onda mora biti win ;) 

Da, 4 su bila i po statistici. Uploadao bih sliku listica tu, ali nesto mi šteka, a preko moba sam. Ugl. poslao sam i mail pa cemo vidjet. Bas me zanima objasnjenje.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use