Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 9 sati, BlueTiger said:

1Nv26GHAJ.png

Obe korneraske i napadacke ekipe. Skoro svaki put su me ispostovali za kornere. WIN

Poznatno je da je Juve los korneras u domacoj ligi i da imaju tvrdu obranu. Bas zbog te obrane i odlicnog napada Monaca oni mogu doc do 5 kornera vrlo lagano. Moze Juve drzat posjed, ali kad ovi ukradu loptu ide kontra i brzaci iz Monaca ce stvarat tu dosta problema. WIN

;)

Objavljeno

Eto vam lahoz i kartoni, najgluplja opcija za kladenje na kojoj sam i ja sam izgubio sume koje 90% ljudi ovdje nisu ni vidjeli u zivotu...samo budala jos ne shvaca da se guraju sudci koji ne kartoniraju nista a vrhunski sudci kao manzano sude nizerazredne susrete

Objavljeno

Korneri su bolji od kartona. U jednom periodu su isli kartoni i sve bilo super, a onda je krenilo sr**** i jos traje... zato san se odavno vise bacia na kornere jer su dosta realniji od kartona di ovisis o pojedincu (sudcu), ali i rezultatu.

Objavljeno

Tko ikog tjera da igra over kartona,ja cesto uzimam pare na underima,kao za vikend Roma-Lazio,stave granicu 7.5,lijepo i uredno odigras ispod,bude 4 zuta ,uzmes pare i mir,nije sve u overu,ali ljudi imaju ogranicena misljenja i vide samo ravnu crtu..jucer je bilo dosta kladionica koje su davale under 5.5 solidnu kvotu na lahoza,ako mislis da nece dijelit kartone,opalis kontru i dovidenja...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use