Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 16.5.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

prije 38 minute, Koki22 said:

U favbetu drugi zuti racunaju samo kao crveni karton, tj. taj drugi zuti im ne ulazi u statistiku zutih kartona,naravno ne moram govorit kako je crveni samo crveni..vrlo glupa pravila,ali provjerena,tako da igrati tamo zute kartone je cista ludost...

Pa isto racunaju i u SS-u i volcanu, tako da isto mu dodje... To su jedine opcije za igranje kartona u online kladama, ja se isto kladim iz inostranstva i posto ne mogu uplacivati u lokalima uvek gledam ponudu ove 3... A koliko znam velika vecina lokalnih klad isto racunaju samo zute a drugi zuti pri crvenom ne racunaju

prije 10 minute, JackieJack said:

Pa isto racunaju i u SS-u i volcanu, tako da isto mu dodje... To su jedine opcije za igranje kartona u online kladama, ja se isto kladim iz inostranstva i posto ne mogu uplacivati u lokalima uvek gledam ponudu ove 3... A koliko znam velika vecina lokalnih klad isto racunaju samo zute a drugi zuti pri crvenom ne racunaju

Kolko ja znam SS racuna drugu zuti kao zuti, meni je tako bilo igrac dobio drugi zuti i crveni i oni su mi racunali kao zuti..

IMG_2849.PNG

IMG_2850.PNG

prije 24 minute, JackieJack said:

u Supersportu drugi zuti racunaju pod dva žuta, provjereno 100% .. samo šta koliko sam shvatia negdje racunaju direktan crveni kao 2 žuta!? dok u Supersport nisu .. 

prije 19 minute, Hrvojebebic said:

Kolko ja znam SS racuna drugu zuti kao zuti, meni je tako bilo igrac dobio drugi zuti i crveni i oni su mi racunali kao zuti.

prije 6 minute, CrneKese said:

u Supersportu drugi zuti racunaju pod dva žuta, provjereno 100% .. samo šta koliko sam shvatia negdje racunaju direktan crveni kao 2 žuta!? dok u Supersport nisu .. 

Bice onda da je tako, tamo se baaas retko kladim, iz nekog razloga sam imao info da isto racunaju. Ali za Volcano i favbet znam 100% da racunaju samo zute a ne crveni karton i drugi zuti. Kad postoji mogucnost uvek je bolje odigrati u svetskim koje racunaju i crveni ali nazalost za HRV ligu ne daju nikad kartone u ponud...

prije sat vremena, JackieJack said:

Nije baš tako,drugi žuti u Psk i SS se računa kao drugi žuti karton,dok drugi žuti u Favbetu nije ništa,znači kao da se ništa nije dogodilo,jedino je dobro za onog tko je igrao crveni..

To da se drugi žuti ne računa kao žuti trebalo bi zakonom zabraniti. To je čista prevara i varanje igrača. Pa žuti karton je žuti karton. Zamislite da kladionica stavi u pravila da ne računa zadnji gol na utakmici. Da li bi to imalo smisla? Isto tako im i ova pravila imaju... Baš zato i kažem izbjegavajte lokalne kladionice jer ne cijene igrače i gledaju ih prevariti na svaki mogući način. Uz to još imaju i manipulativni trošak i porez na dobitak.

Btw. evo samo jedno moje pozitivno iskustvo sa bet365 jučer. Dogodilo mi se nešto što nikad u mojoj bogatoj kladioničarskoj karijeri nije. Kladi sam se na jednu košarkašku utakmicu da će biti under poena na liveu. Liga i natjecanje nije toliko poznato... Bile su oko 4 minute do kraja, jedna momčad je vodila 50ak poena razlike i utakmica se završila. Pretpostavljam da se ponižena momčad predala i odbila odigrati utakmicu do kraja (našao sam i neke linkove). Uglavnom FT rezultat je bio onaj koji je bio u 36'oj minuti utakmice. Poslao sam link bet365 kladionici i u roku 5 minuta listić mi je bio isplaćen kao dobitan. 

društvo... ja ću vamo na live probati čistog keca na Cibaliu, izgleda da se čuda dogaaju i da bi Osijek ovo moga pustit, kako sada gledam utakmica nista posebno bez nekih prilika na obje strane, no čini mi se da je Osijeku ipak draže putovati do Vinkovaca nego do Splita iduće sezone pa možda čak i puste ovo... nemojte letit su ulogom, igram ovo čisto da se nešta ćeka :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use