Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 20.5.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

prije 24 minute, moneyhunter said:

pa dobro što je sa ovim francuzima i žutim kartonima, ovaj Lorient gubi 0-1 NA SVOM STADIONU i 57 min još nije dobio žuti karton....  pa jel se tako bori za svoj klub i navijače???????

Nisu oni ko mi balkanci.Do 57 min da se neko kod nas bori za opstanak Bebek bi bar 6 kartona podijelio :D

Just now, JackieJack said:

Na savrsen nacin smo zatvorili danasnji dan :) Skinute kvote 4.00 i 3.10 na kartone kod Francuza...

Nazdravite jer za to itekako ima razloga, ali sacuvajte nesto snage (i para) za sutrasnju ponudu :D 

Potpisujem, bilo je par parova koji nisu prošli ali su u manjini. Velika, ogromna većina tipova je prošla i mislim da je velikoj većini članova danas bio uspješan dan. Sutra ima toliko materijala da treba team ljudi da se sve pokrije, nadam se da se ozbiljno bacamo na posao a onda u ponedjeljak možemo odmarati i brojati lovu ;)

prije 3 minute, Goksim said:

Jako sumnjovo PSG. Mislim da su tankali zadnjih 15ak minuta, gostima je trebao bod za spas... I penal su skrivili pa kad nisu dali. Onda su gosti dali za 1-1 ali su digli nepostojeće zaleđe, e jbg onda su u 90+ primili kako su god znali...

Ma,moj dan je očaj...Čekao PSG za 2300,ovako - 1350.... Jedan od gorih dana za mene

prije 2 minute, TazMan said:

Ma,moj dan je očaj...Čekao PSG za 2300,ovako - 1350.... Jedan od gorih dana za mene

Zaista mi je zao sto je tako, ali moram te ovo pitati: zasto bi pored svih ostalih parova kojima toliko treba odigrao PSG kome nista ne treba?

Nista licno, nego me cudi jer obicno si jedan od boljih u odabiru parova :)

prije 1 minutu, JackieJack said:

Zaista mi je zao sto je tako, ali moram te ovo pitati: zasto bi pored svih ostalih parova kojima toliko treba odigrao PSG kome nista ne treba?

Nista licno, nego me cudi jer obicno si jedan od boljih u odabiru parova :)

Odigro sam Napoli daje2+,Sevilla over 2,5,Monco daje i mislio da će ove preplaćene zvijezde pred domaćom publikom ipak odigrat kako spada,pogotovo gledajući zadnjih nekoliko tekmi,kako njih tako i gostiju.... Jbg,popodne Hoof odjebe,pa Vasas vrati i sad sam htio podebljat,da se zaradi i pufff. 

prije 4 minute, TazMan said:

Odigro sam Napoli daje2+,Sevilla over 2,5,Monco daje i mislio da će ove preplaćene zvijezde pred domaćom publikom ipak odigrat kako spada,pogotovo gledajući zadnjih nekoliko tekmi,kako njih tako i gostiju.... Jbg,popodne Hoof odjebe,pa Vasas vrati i sad sam htio podebljat,da se zaradi i pufff. 

I meni je ko Goksimu ovo zamirisalo na pustanje i "poklanjanje" jednog boda Caenu kako bi ovi mogli proci bez doigravanja za opstanak. Verovatno je PSG osigurao 3 a mozda i 6 sigurna boda sledece sezone...

prije 2 minute, JackieJack said:

I meni je ko Goksimu ovo zamirisalo na pustanje i "poklanjanje" jednog boda Caenu kako bi ovi mogli proci bez doigravanja za opstanak. Verovatno je PSG osigurao 3 a mozda i 6 sigurna boda sledece sezone...

Sigurno je tako. Ali do sada nisam baš vjerovao da je takvim bogatim(umjetnim) klubovima to potrebno. Jbg,na skuplji način mi otvorilo oči. Fakat nisam mislio da bi takvi klubovi koji hoće postati velikani to radili. Jbg,zajebo se očito...Sada je kasno za mene :angry:

Ja sam si uveo pravilo da zadnja kola igram samo i isključivo momčadi koje su motivirane, odnosno koje se za nešto bore (opstanak ili europa). Dakle oklade na bilo koju momčad koja je osigurala naslov ili poziciju i ne može niti gore niti dolje mi nisu opcija. A pogotovo ne ako igraju protiv momčadi kojoj trebaju bodovi.

Preporučujem da i drugi ovo uzmu u obzir prilikom odabira parova. Motivacija je bitna stavka...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Ovo prvo je sigurno,skidam kapu za to što želiš dobro Forumu i korisne savjete daješ. A ovo drugo,vidjet ćemo nakon završetka utakmice pogledom na semafor.
    • Ukratko Parma igra sa malo golova. Hearts i Celtic u borbi za naslov. 
    • Pokusaj doprinosa temi Inter- sve je vec receno, a dodat cu da je moj tip u PS da ce oni imati bar 15 udaraca, te ocekujem da se do toga dovuku kako god protiv ekipe koja je na putu ispadanja ma kako tijek igre isao, i u slucaju da ih otvore rano, kao i u opciji da Lecce izdrzava cim dulje te napade, a tu su i slobodni udarci nakon prekrsaja kojima ce neminovno htjeti izdrzati cim dulje Nigerija - Maroko - kartoni, ocekujem da se nastavi povlasteni status Maroka kod sudaca i da ih se kao domacina gura kao i do sada, a jasno je da ce ovo polufinale ionako biti puno naboja jer ulog je velik, a znamo i kako igra Maroko i tko je izbornik, pa ocekujem klasicnu njihovu igru protiv odlicnog nigerijskog napada tako da i ukupni broj kartona je tu dobra oklada, no zbog prvonavedenog mislim da ce se gurati Maroko, a to zelim i naplatiti, prema tome, over kartona Nigerije a margina ovisno koju kvotu zelite   Sretno
    • A kako li se tek zove ova moja osobina, kada sam jos u nedelju, pre tri dana, pozvao sve moje neprijatelje sa Foruma da uplate barem jedan tiket na dvojku na Olympiacos protiv beogradskih govana po 1,35 i jos napisao da ce kvota do pocetka utakmice sigurno padati Pa, zove se ili da zelim dobro Forumu i da se trudim da budem koristan, ili da imam nadprirodne moci da predvidjam buducnost. Ili i jedno i drugo.    
    • Obratite pažnju na ovu utakmicu za vikend, igra se u Nedjelju u 18:00h, lako moguće da su im ovo pustili u Kupu (već kruže priče) + dobili ih isto na Olimpicu u prvoj susretu u sezoni, kvota na pobjedu za sada se kreće oko 2.20 a dvoznak na x2 1.30, Torino će 99% završiti na sredini tablice bez brige da će ispasti iz lige i boriti se za Europu, dok će gostima svaki bod bit važan za izlazak u europska natjecanja iduće sezone..
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use