Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic
Objavljeno

BiH - Grcka over 4.5 cards @1.85 Unibet  6/10

Unibet se prvi isprsio sa granicom i zajebao po meni. Marathonbet i favbet recimo nude 1.70 tj. 1.60 na istu granicu a racunaju samo zute. Unibet racuna sve kartone, crveni je 2 zuta. Mec o kome ne treba previse objasnjavati, pobeda je imperativ ukoliko Bosna zeli to drugo mesto i prestici Grcku koja je trenutno druga. Naravno, Grci nece pasti tek tako, pruzice oni otpor a inace vazi za grubu repku pa ce biti materijala za kartone i sa njihove strane, to je sigurno. Posebna stvar za napomenuti je onaj prvi mec u Grckoj gde je bilo svega, od skidanja sorceva i tuce do crvenih kartona i guranja. Bosna je imala stvar u svojim rukama, ali su Grci uspeli izjednaciti u 95-om minutu. Na tom mecu smo videli cak 12 zutih i 2 crvena, a sudio je Eriksson, koji je duplo skrtiji od Rizzolija. Siguran sam da ce se delic te atmosfere preneti na Bilino Polje u Zenici i da ce biti vatreno jer se radi o mozda najvaznijem mecu za obe strane. I da ne zaboravim, sudi moj omiljeni arbitar - Rizzoli, covek koga ne treba posebno predstavljati i koji je upravo zavrsio sa klupskim sudjenjem, moguce da mu ovo zadnja sezona i sa medjunarodnim sudjenjem. Radi se o sudiji sa kontinuitetom sto se kriterija tice, njegova statistika govori najbolje: 

http://int.soccerway.com/.../nicola-rizzoli/44754/matches/

Objavljeno
prije 1 sat, JackieJack said:

BiH - Grcka over 4.5 cards @1.85 unibet  6/10

Unibet se prvi isprsio sa granicom i zajebao po meni. marathonbet i favbet recimo nude 1.70 tj. 1.60 na istu granicu a racunaju samo zute. unibet racuna sve kartone, crveni je 2 zuta. Mec o kome ne treba previse objasnjavati, pobeda je imperativ ukoliko Bosna zeli to drugo mesto i prestici Grcku koja je trenutno druga. Naravno, Grci nece pasti tek tako, pruzice oni otpor a inace vazi za grubu repku pa ce biti materijala za kartone i sa njihove strane, to je sigurno. Posebna stvar za napomenuti je onaj prvi mec u Grckoj gde je bilo svega, od skidanja sorceva i tuce do crvenih kartona i guranja. Bosna je imala stvar u svojim rukama, ali su Grci uspeli izjednaciti u 95-om minutu. Na tom mecu smo videli cak 12 zutih i 2 crvena, a sudio je Eriksson, koji je duplo skrtiji od Rizzolija. Siguran sam da ce se delic te atmosfere preneti na Bilino Polje u Zenici i da ce biti vatreno jer se radi o mozda najvaznijem mecu za obe strane. I da ne zaboravim, sudi moj omiljeni arbitar - Rizzoli, covek koga ne treba posebno predstavljati i koji je upravo zavrsio sa klupskim sudjenjem, moguce da mu ovo zadnja sezona i sa medjunarodnim sudjenjem. Radi se o sudiji sa kontinuitetom sto se kriterija tice, njegova statistika govori najbolje: 

odličan par, čekao sam da unibet izbaci granicu cijeli dan i taman sam i ja analizu napisao ali neću se ponavljati jer si sve rekao, sretno nam

Objavljeno

Švedska-Francunska

Na Friends Areni gledati ćemo derbi skupine A. Švedska nakon pet kola ima 10 bodova, Francuska je vodeća momčad sa 13 bodova. Ove dvije momčadi igrale su u Parizu i tamo je slavila Francuska sa 2-1. Šveđani su došli u vodstvo preko Forsberga u 55oj minuti, a Pogba i Payet su svojim golovima u 58oj i 65oj odlučili pobjednika. Francunska je u ovim kvalifikacijama kiksala samo u 1.kolu kod Bjelorusije gdje su odigrali 0-0. Švedska je osim poraza u Parizu, odigrala neriješen ishod kod kuće protiv Nizozemske 1-1 i to su bila jedina dva kiksa u kvalifikacijama.  Sudar je to dviju najboljih momčadi u skupini no kvaliteta je na strani gostiju. Francuzi su bili odlično raspoloženi prošlog petka protiv Paragvaja te su na krilima hat tricka Oliver Girouda i golovima Sissokoa i Griezmana petardom  ispratili goste iz Južne Amerike. Dider Descahmps na raspolaganju ima strašnu ekipu i Šveđane večeras očekuje tezak posao. Pobjeda bi Švedskoj donjela prvo mjesto u skupini pa očekujem otvoreniju utakmicu i mislim da obje momčadi ovdje mogu doći do gola. Francunska ima izvrsnu ekipu talentirani su u svakoj liniji i bliži su pobjedi kojom bi  napravili još veću razliku na 1.mjestu. Očekujem da ovdje vidimo zanimljivu utakmicu gol sa svake strane no jedan više ipak će postići Francunska.

TIP: Oba daju gol 2,05 bet365, Pobjeda Francunske i oba daju gol 4,33 bet365

Objavljeno

ESTONIJA – BELGIJA OVER 3 GOALS (2.10) BET365

Estonija nije imala tako loš start u ovim kvalifikacijama, ali razlika u kvaliteti je očigledna i ogromna u odnosu na prve tri reprezentacije u njihovoj skupini, pa ih ne možemo ni optuživati za loše nastupe.

Izgubili su tri utakmice sa gol razlikom 1:15, no pokazali su bolju izvedbu u još dvije utakmice kada su pobijedili protiv Gibraltara 4-0 kod kuće i uzeli bod u prošloj utakmici protiv Kipra u gostima. Ta utakmica nije bila mnogo zanimljiva, jer je završila bez golova, ali treba reći da je Kipar imao mnogo veći posjed lopte, ali bez konkretnih šansi za gol. Estonija je na petom mjestu sa četiri boda i najbolja stvar koju mogu učiniti je završiti na četvrtom, ali to će se odlučiti u međusobnim utakmicama sa Kiprom i Gibraltarom, a ne protiv kvalitetnijih reprezentacija. Ipak su iznenadili u posljednjoj prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske, gdje su pobijedili 3-0 kod kuće, krajem ožujka, gdje su iskoristili mnoge praznine koje je Hrvatska imala u svojoj obrani. Branič Gert Kams, veznjaci Ilija ANtonov, Sander Puri i napadači Tarmo Neemelo i Frank Liivak ovaj put nisu dio tima.

Table-1-e1496917982857.png?resize=640%2C

Belgija je, s druge strane, uspješno krenula svoje kvalifikacije sa četiri pobjede, ali definitivno je mogla učiniti i mnogo više u posljednjoj utakmici kada su igrali protiv Grčke i uzeli samo jedan bod. Bili su daleko bolji, kreativniji i zaslužili su više iz te utakmice, ali jednostavno nije bio njihov dan.

Belgiji će nedostajati braniči Thomas Meunier, Nicolas Lombaers, zatim veznjaci Steven Defour, Moussa Dembele i Eden Hazard koji se ozlijedio na treningu i neće ga biti 2-3 mjeseca. Kvaliteta između ove dvije reprezentacije je ogromna i to je bilo očito u prvoj utakmici. Gostima nedostaje nekoliko dobrih igrača, ali sa talentom kojeg imaju na raspolaganju, ovi nedostaci im neće biti problem. Ne bi trebalo očekivati isti rezultat kao i u prethodnoj utakmici ova dva tima, ali Belgijanci imaju dovoljno kvalitete da ostvare dobru i veliku pobjedu nad Estonijom. Zbog toga moja oklada ide na preko 3 gola u bet365 kladionici, gdje nam daju izvrsnu kvotu od 2.10! Sretno!

Goals-Belgija.png?resize=640%2C67

Objavljeno

Švedska - Francuska

Derbi utakmicu kvalifikacijske skupine A za odlazak na Svjetsko prvenstvo u petak će na švedskom tlu odigrati Švedska i Francuska.
Vodeće su to dvije momčadi na ljestvici s tim da Francuska prilično sigurno ispunjava sve zadatke u skupini. Ima tri boda više od Šveđana i favorit je za sami vrh i prolaz dalje.
Francuska je skupila četiri pobjede dosad uz jedan remi (u gostima kod Bjelorusije 0-0), a uz to je svladala Švedsku na svom terenu s 2-1. Švedska, pak, ima tri pobjede uz remi (doma protiv Nizozemske 1-1) i spomenuti poraz od Francuza.
Kako smo i ranije navodili, Šveđani se privikavaju igrati bez Zlatana Ibrahimovića koji je jako dugo bio i srce i duša i snaga te reprezentacije. Naravno da je teško odjednom ostati bez svog vođa, no treba priznati da zasad švedski nogometaši dosta dobro guraju.
Ipak, u usporedbi s Francuskom to je razina niže. Francuzi su prije nekoliko godina bili u krizi, no sadašnja generacija koju predvode Griezmann, Pogba i ostali djeluje odlično. Francuska je bila vrlo dobra na Europskom prvenstvu kojem je bila domaćin, a s jednako dobrim predstavama je nastavila i u kvalifikacijama (i prijateljskim ogledima).
Nikada nije lako slaviti u Švedskoj, ali Francuska je ipak barem blagi favorit u ovoj utakmici.

Izvor: lutrija.hr

Objavljeno

F.OTOCI – ŠVICARSKA

Farski Otoci već odavno nisu „vreća za nabijanje“, već selekcija koja zaslužuje respekt, dovoljno je podsjetiti da su u prošlom ciklusu dvaput pobijedili Grčku, a u ovom remizirali sa Mađarima i slavili u Latviji. Naravno, neće se domoći SP, ali mogu favoritima zagorčati život, pogotovo doma u Torshavnu.

Švicarska ima maksimalni učinak od 5 pobjeda, a taj trijumfalni marš otvorila je na najbolji način – srušila je sa 2:0 golovima Embole i Mehmedija  tad upravo ovjenčane prvake Europe iz Portugala, a na krilima tog uspjeha isprašila sve naredne suparnike. Za izabranike Vladimira Petkovića cilj je jasan – dobiti sve ostale, a u Portugalu će im onda biti dovoljan i remi za naslov pobjednika skupine. Ova momčad to definitivno može.

Prvi meč:  Derdiyok i Lichtsteiner su svojim golovima potpisali pobjedu Švicarske nad otočanima od 2:0 u Lucernu.

LATVIJA – PORTUGAL

Latvija je kao i obično samo prolaznik u kvalifikacijama, izuzev senzacionalnog plasmana na Euro 2004. Dosad su izgubili sva 4 ozbiljna ispita u skupini i svladali samo Andoru, stoga je izlišno očekivati da u ovom meču dožive nešto drugo osim časnog poraza u Rigi. Naravno da je ovo za njih meč godine, s obzirom na renome gostiju.

Portugal je aktualni prvak Europe i sve osim njihovog sigurnog plasmana na SP bi bilo debakl, ali na tom putu imaju problema od samog starta, kad su izgubili u Švicarskoj. Istina, nakon toga su dobili naredna 4 susreta, ali taj imperativ i dalje ostaje, sve do presudnog revanša sa Švicarskom. U Rigi su 3 boda obveza za Cristiana Ronalda i ekipu, koju nakon ovoga, čeka i Kup konfederacija.

Prvi meč: Portugal je slavio sa glatkih 4:1 u Algarveu, uz 2 pogotka Ronalda, po jedan Carvalha i Bruna Alvesa.

Izvor: psk.hr

Objavljeno

Moj tip dana je definitivno Bjelorusija - Bugarska vise od 3,5 zutih kartona

Bugarska je slavila s 1-0 u njihovom prvom kvalifikacijskom susretu gdje je utakmica zavrsena sa 7 zutih kartona uz jedan crveni. Za ocekivati je cvrstu utakmicu i veceras, uglavnom borbu izmedu dva 16-erca. Sudac je Slovenac Matej Jug koji voli dijeliti kartone. Na mecu Olimpija-Domzale ih je podijelio cak 11, a sudio je i mec izmedu Partizania i Kukesia gdje je podijelio 6 zutih kartona. U jednoj nervoznoj utakmici za ocekivati je vise od 3,5 zuta kartona. 

Ja sam tipovao ovaj par u Supersportu, a cekaju se jos granice u unibetu i bet365.

Objavljeno
prije 58 minute, eskim said:

Moj tip dana je definitivno Bjelorusija - Bugarska vise od 3,5 zutih kartona

Bugarska je slavila s 1-0 u njihovom prvom kvalifikacijskom susretu gdje je utakmica zavrsena sa 7 zutih kartona uz jedan crveni. Za ocekivati je cvrstu utakmicu i veceras, uglavnom borbu izmedu dva 16-erca. Sudac je Slovenac Matej Jug koji voli dijeliti kartone. Na mecu Olimpija-Domzale ih je podijelio cak 11, a sudio je i mec izmedu Partizania i Kukesia gdje je podijelio 6 zutih kartona. U jednoj nervoznoj utakmici za ocekivati je vise od 3,5 zuta kartona. 

Ja sam tipovao ovaj par u Supersportu, a cekaju se jos granice u unibetu i bet365.

Ne bi se bas zaletao na taj par,jer Jug u slovenskoj ligi i u europskim natjecanjima dva razlicita svijeta. Ne kazem da nece dati 4 zuta,ali opet nije mi to za neki velik ulog,ali da su ekipe dosta prljave to stoji i to je najveci razlog za taj par,ali zato je sudac blago receno skrt kad se igraju internacionalne utakmice.

Po meni bi valjalo obratit paznju na ovog suca Charalambos Kalogeropoulos (Greece),sudi Andora-Madarska,mislim da bi to mogao lako bit neki over,cak i ako Madarska povede rano,Andora prljava ekipa,jedino gdje nije dobila zuti je bas u prvoj medjusobnoj utakmici u Madarskoj. No danas ce biti druga prica,igraju kuci,a i sudac je blago receno divlji,jer dijeli sakom i kapom ii u grckoj ligi,a i kad je sudio nacionalnim timovima,debelo je preko 4 zuta u prosjeku(dosad je sudio vecinom u19 i u21) i vjerujem da bi danas mogao pokazat barem 4 zuta. Lutrija to placa po tecaju 2.30,a tko igra neki listic sa vise parova,ima i tecaj 1.45 na 3 zuta,a ista stvar je i kod utakmice Latvija-Portugal,samo sto se ovdje ne usudim igrat over 3.5,ali over 2.5 po 1.45 mislim da ima velike sanse za prolaz,jer je sudac Kovacs dosta lak na kartonima,a latvijici jako ostra reprezentacija...

Objavljeno
prije 21 sati, JackieJack said:

Unibet se prvi isprsio sa granicom i zajebao po meni. marathonbet i favbet recimo nude 1.70 tj. 1.60 na istu granicu a racunaju samo zute. unibet racuna sve kartone, crveni je 2 zuta. Mec o kome ne treba previse objasnjavati, pobeda je imperativ ukoliko Bosna zeli to drugo mesto i prestici Grcku koja je trenutno druga. Naravno, Grci nece pasti tek tako, pruzice oni otpor a inace vazi za grubu repku pa ce biti materijala za kartone i sa njihove strane, to je sigurno. Posebna stvar za napomenuti je onaj prvi mec u Grckoj gde je bilo svega, od skidanja sorceva i tuce do crvenih kartona i guranja. Bosna je imala stvar u svojim rukama, ali su Grci uspeli izjednaciti u 95-om minutu. Na tom mecu smo videli cak 12 zutih i 2 crvena, a sudio je Eriksson, koji je duplo skrtiji od Rizzolija. Siguran sam da ce se delic te atmosfere preneti na Bilino Polje u Zenici i da ce biti vatreno jer se radi o mozda najvaznijem mecu za obe strane. I da ne zaboravim, sudi moj omiljeni arbitar - Rizzoli, covek koga ne treba posebno predstavljati i koji je upravo zavrsio sa klupskim sudjenjem, moguce da mu ovo zadnja sezona i sa medjunarodnim sudjenjem. Radi se o sudiji sa kontinuitetom sto se kriterija tice, njegova statistika govori najbolje: 

Kao sto sam nagovestio, Unibet vec podigao granicu za ceo karton: 

ut5AYEM.png?1

Nadam se da ste uplatili na vreme :)

Objavljeno
prije 6 minute, JackieJack said:

Kao sto sam nagovestio, unibet vec podigao granicu za ceo karton: 

ut5AYEM.png?1

Nadam se da ste uplatili na vreme :)

Jucer su vec limitirali uplatu i zajeba.... nedugo nakon tvog posta.

Objavljeno
On 6/8/2017 at 18:54, JackieJack said:

WIN i kartoni, kao sto sam ocekivao, napet mec i dobar sudija. Grande Rizzoli!

LEbpyAm.png?1

Objavljeno
prije 26 minute, JackieJack said:

WIN i kartoni, kao sto sam ocekivao, napet mec i dobar sudija. Grande Rizzoli!

LEbpyAm.png?1

Pohvale, jako lijepo i lagano je prošlo. Sad je vikend pred nama kada je dobra ponuda, nadam se da će se sve zeleniti ;)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Meni ce Belgija uz jos Norvesku biti u tih nekoliko evropskih reprezentacija koje cu najvise pratiti, odnosno bice mi u centru paznje. Danas sam trebao i njih da predstavim, ali, na zalost, spanci su mi uzeli sav entuzijazam i erekciju, pa nisam bio u dovoljnom emotivnom stanju i njih da predstavim u postu od deset stranica. Ukoliko do 21.00 cas pronadjem dovoljno entuzijazma, odnosno ako jos i spanci danas od 18.00 casova raznesu svog protivnika, mozda i napisem nekoliko recenica o Belgiji. Ovako, na brzinu, ova jedinica na Belgiju je bas kao sto i kvota od 1,57 kaze, mogla bi da dodje, ali i ne mora. Belgijanci imaju taj poremecaj sto su pre desetak godina imali generaciju kakva se pojavljuje jednom u sto godina, pa opet rezultatski sa njima nista nisu napravili, pa kada se to razocaranje desilo, sada vise niko ne zna sta od njih moze da se ocekuje. Prava steta. I ja sam odigrao tu jedinicu, ali na tu uplatu gledam kao na neku humanitarnu uplatu, kao da sam nekome donirao novac ili krv, pa nista ne ocekujem za uzvrat, ali se lepo osecam.    
    • Pozz momci! 🙂 Uzeo sam Belgiju 1 1,57  Pošto nisam neki poznavaoc nogometa,zanima me vaše mišljenje? Hvala!
    • Spanska reprezentacija, erekcija, knjige, nauka … Ala me yebu ove kolege sa Foruma, pa to je strasno … juce umesto da se posvetim nemcima i holandjanima, onaj kolega Marko15 me sjebao sa desnicarenjem i patriotizmom po Forumu, a danas kada treba da svrsavamo na spance, ovaj kolega McGarrett uzeo da yebe i ne vadi sa turcima i cesima, majko moja. Nauka i knjige vs religija Ovu spansku reprezentaciju mozete razumeti samo ako razumete razliku izmedju nauke (i knjiga sa jedne strane) i religije. Kao sto sama rec kaze, nauka dokazuje, a ne  ubedjuje. Znaci, ako nauka hoce da objasni kako nastaje grmljavina na nebu, ili otkud magla zimi u centru grada, naucnici moraju to  prvo da objasne, zatim dokazu, pa tek onda sve to da stave u knjige, da bi deca onda mogla iz tih knjiga da uce u skolama. Tako da vi danas zahvaljujuci nauci, mozete da stvorite grmljavinu ili maglu u dnevnoj sobi. Plus sto maglu mozete da vidite i na rock koncertima kao vizuelne efekte. Za razliku od nauke, religija nas ubedjuje da nesto postoji, ili hajde da kazemo da barem hoce da nas privuku svojim lupetanj… neeeee svojim idejama ili stavovima. Nauka za svoja objasnjenja koristi eksperimente i laboratorije, dok Crkva koristi trikove poput krsta, molitve, tamjana a pre svega ljudsku prirodu da veruje u nesto. A izmedju svega toga su profesori u skolama koji prenose deci tekovine nauke, i svestenici u crkvama sa druge strane, koji se trude da vas privuku. Zato ce profesor u skoli deci da objasni zasto grmi na nebu, dok ce svestenik religioznoj babi u Zagorju ili Medjugorju da prenese da kada grmi na nebu, to se verovatno Bog nesto ljuti. Ako imamo oci, rezultate nauke i religije uvek mozemo da vidimo. Mozemo da vidimo koliko je nauka doprinela razvoju ili menjanju sveta kroz automobile, svemirske brodove, Google, mobilne telefone, internet, kladjenje ili kompjutere a uvek mozemo da vidimo kako stoje zemlje koje nemaju religiju vec im je najvaznije da je internet besplatan i dostupan u celoj zemlji poput Norveske. A sa druge strane mozemo da vidimo kojim putem idu u Teheranu ili Avganistanu gde prakticno ni ne dozvoljavaju (nekontrolisani internet) Spanska reprezentacija i knjige = erekcija Ovo sto spanci rade sa svojom reprezentacijom, to je sve vec zapisano u knjigama o sportu. Svaka knjiga o sportu pominje cikluse, teorijama da je nemoguce da klubovi ili reprezentacije imaju dozivotne rezultatske cikluse. Pa onda iz tih teorija vi sada mozete da vidite da slavni Milan ove sezone nije igrao evropske utakmice cak ni cetvrtkom, da Juventus nakon devet uzastopnih titula, sada ne moze da bude cak ni ispred Coma, ili da Chelsea ima sto bodova manje od Arsenala. Kakvu je Spanija imala generaciju igraca izmedju 2008 i 2012-te godine, mozemo videti po tome sto su u tih cetiri godine osvojili Svetsko Prvenstvo i dva Evropska Prvenstva. Trenerske knjige bi rekle da nakon toga obicno sledi potop, jer je prakticno nemoguce imati vrhunske rezultate u kontinuitetu, sto smo mogli da vidimo kroz reprezentacije Nemacke koja nije mogla cak ni grupu dva puta da prodje, a da ne govorimo o reprezentaciji Italije gde su citave generacije mladih italijana vec pocele da yebu ili stvaraju porodice, a da nikada nisu doziveli da vide svoju reprezentaciju na Svetskom Prvenstvu. Spanci su imali toliko velika cojones da su smelo i hrabro usli u novi ciklus i smenu generacija, i to bas kako knjige o sportu kazu. Sebi su za selektora izabrali Luis da la Fuente-a, koji je zamenio, to nikako da se ne zaboravi, Luis Enrique-a. U Srbiji bi takvog trenera proglasili budalom, a spanci su ga veeeeoma pazljivo izabrali. Fuente je sa spanskom Under 19 generacijom bio prvak Evrope 2015, pa sa spanskom Under 21 bio prvak Evrope 2019, pa je uzeo srebro na Olimpijskim Igrama 2020 Kao sto i pise u svim knjigama o sportu, sasvim je logicno da ces jednu ovakvu reprezentaciju poput Spanske, pred kojoj je bila smena generacija, uvek poveriti jednom ovakvom treneru, koji je ispratio kroz vrhunske rezultate citave generacije mladih i perspektivnih igraca. Sve to lepo zvuci i deluje jednostavno na recima, ali u realnom zivotu da vi date jednu ovako talentovanu generaciju recimo u ruke pijanom Kiksiju, on bi, na primer, jednog Viktor Muneza stavio na klupu, a igrali bi mu Milinkovic-Savic i Vlahovic. Eto otkud erekcija na spance. Imali su cojones da veruju mladima, imali su coyones da na selektorsko mesto dovedu anonimusa za vecinu, imali su cojones da veruju u ono sto rade, i na kraju, imali su cojones da cekaju. Selektor A zapravo je njihov novi selektor imao najveca cojones. Trenerske knjige kazu da se vi kao trener ne mozete drzati nekog svog ubedjenja ili teorija ili strategija, kako vi mislite da treba da vam tim igra, vec igru vaseg tima morate da prilagodite tome kakve imate igrace. A Luis de la Fuente ima toliko mozga da zna da ima fenomenalnu generaciju odlicnih igraca, zapravo cudesno kvalitetnih, pa je sasvim logicno da ce igru “tiki-taka” okaciti macku o rep. Fuente odlicno koristi kvalitet koji ima, pa tezi igri “1 na 1” po bokovima a kako to izgleda mozemo videti po rezultatima spanaca. Aktuelni su Prvaci Evrope, kvalifikacije su prosli setnjom sa pet pobeda, jednim remijem (u poslednjoj utakmici) i nula poraza sa 21 postignutim pogodkom i tek dva primljena gola (takodje u poslednjoj utakmici kvalifikacija). Eeeeej … pet clean sheet-a iz sest utakmica, nula poraza, 3,5 gola po utakmici i 67% poseda lopte prosecno… majko moja. Dosta je ….. stvarno osecam pritisak u preponama … ne mogu vise. Za mene su spanci Top Top generacija, top selekcija, i naravno da cu ih podrzati do kraja. Ne znam da li su jos uvek zeleni za titulu, ne znam kako su sve izasli iz problema sa povredama i izostancima (Rodri, Nico Williams, Merino, Gavi …) ali za mene nema nikakve dileme. Idem sa naukom, idem sa knjigama, idem sa onim u sta verujem, a ne sa onim u sta hoce da me ubedjuju. Vecina kaze Francuska ima bolje pojedince. Naukom se bavi manje od jednog procenta ljudi. Znaci, od sto ljudi na jednom mestu, manje od jednog veruje u nauku. A to nije manjina, vec su to mrvice. A ostalih 99% veruje u nesto drugo (Boga, srecu, sudbinu, pravdu, karmu, jednakost …) Ali da naucnici nisu verovali u ono sto rade, ovaj post bismo danas pisali na kamenu, a ne na telefonu. A pogledajte kakvu tek guzvu spanci imaju na golmanima, majko moja. David Raya, Joan Garcia, Unai Simon … eeeej zivote. Napredddddddd spanci, zivela teorija, zivele knjige, zivela pamet, zivela nauka, zivela cojones ko ih ima, ziveo talenat plus znanje, zivela erekcija. Samo Spanija i niko drugi, pa makar bili poslednji u grupi.  
    • Evo jedan prijadlog za danas u obliku bet buildera:   Španjolska - Capo verde Španjolska pobjeđuje oba poluvremena Zbroj golova na utakmici minimalno 3   Španjolska kao jedan od glavnih favorita za osvajanje ovog prvenstva otvara mečom protiv neloših afrikanaca. Ali ne vidim prostora za iznenađenje ovdje. Očekujem 3-4 gola španjolaca, raspoređenih u oba poluvremena dok s druge strane maksimalno gol (ako i to) afrikanaca te se nadamo da nece biti dovoljan da sruši ovu okladu.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use