Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 15.6.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Chalon - Strasbourg | FRANCUSKA 1.LIGA - DOIGRAVANJE ZA PRVAKA

Košarkaši Chalona startali su u finalnu seriju doigravanja francuskog prvenstva kako smo i očekivali. Laganom domaćom pobjedom protiv Strasbourga.
Pobijedio je Chalon 89-75, ali treba naglasiti da je već na poluvremenu Chalon imao ogromnih 50-26 čime je već tada riješio dileme prvog ogleda.
Logičan je to nastavak svega onoga što se događalo u doigravanju. Strasbourg se strašno mučio i dramatično je pobjeđivao svoje suparnike: Pau Orthez (2-1, plus 4 u odlučujućoj utakmici) i 3-2 (Asvel, plus 1 u odlučujućoj utakmici).
I dok se Strasbourg doslovno provukao u finale Chalon je za to vrijeme dominirao u svakom pogledu. Izgubio je tijekom doigravanja samo jednu (nebitnu) utakmicu. Sačuvao je dovoljno snage i svježine, a njegovi su igrači eksplodirali na tom samom početku prvog finalnog ogleda.
U drugoj utakmici priča bi možda mogla biti nešto neizvjesnija, no u konačnici ponovno moramo dati veliku prednost Chalonu koji će povesti s 2-0 i doći na korak do naslova prvaka Francuske.

Izvor: lutrija.hr

Helsinki – Jyvaskyla.

Helsinki je propustio osvojiti dvije zadnje titule prvaka Finske, stoga i ne čudi što je momčad iz metropole silovito krenula u novu sezonu, sa 7 pobjeda, 4 remija i samo jednim porazom u 11 kola već stvorila lijepih 6 bodova prednosti na čelu poretka. Kad se tome doda i gol razlika od 28:6, jasni su razmjeri dominacije koju prikazuju u ovom prvenstvu. Posebno su učinkoviti doma, gdje su zabili 16, a primili tek jedan pogodak, a prije pauze zbog reprezentativnih obveza su pregazili Seinajoen pred svojim navijačima sa 6:0, a onda bili uvjerljiv i kod Rovaniermije – 4:1! Sad se u Helsinkiju sprema nova golijada.

Jyvaskyla, dakle, dolazi u dom lidera unaprijed otpisana i prežaljena, povratnici u elitu nakon 4 godine očito nisu spremni za takav izazov, već su čvrsto na dnu poretka, dobili su samo jednu od 11 utakmica (uz 4 remija i 6 poraza). Jedina dobra vijest za njih je što su se donekle popravili u zadnja 3 kola,  svladali Ilves i uzeli po bod protiv Kuopija i Kemija. No, u ovom ogledu u četvrtak im to neće puno značiti, kvaliteta je izrazito na strani domaćina.

Brojke: U prvom meču ove sezone Helsinki je slavio u gostima kod Jyvaskyle sa čak 5:1! Sličan omjer mogao bi se ponoviti i u Helsinkiju, ako je suditi po svim statističkim pokazateljima ove sezone, jer je evidentno da se Helsinki neće zaustavljati sve do konačnog cilja!

Stjarnen – Vikingur.

Stjarnen je najbolje otvorio novo prvenstvo na Islandu – kojeg odsad moramo posebno respektirati – sa 4 pobjede i jednim remijem je zauzeo vodeće mjesto u poretku, u pokušaju da osvojio naslov koji mu je lani iizmakao za 4 boda, plasiravši se iza Hafnarfjordura. No, upravo je u 6. kolu došlo do bolnog prizemljenja, jer su lideri u derbiju izgubili baš od Hafnarfjordura sa uvjerljivih, glatkih 0:3. Ipak, za utjehu, ostali su 1. u poretku, a tu poziciju mogu obraniti ako svladaju Vikingur. U oba prethodna meča ove sezone pred svojim navijačima su bili uvjerljivi, te pobijedili sa ukupnom gol razlikom od 7:1.

Vikingur je tipična momčad iz sredine poretka, koja ne može na vrh, ali ima dovoljno snage zagorčati život i favoritima.A na ovo gostovanje stiže u dobrom raspoloženju jer je u zadnjoj etapi nadmašila Fjolnir sa 2:1.

Brojke: Stjarnen je svladao ovog rivala u oba meča prošle sezone (3:0 i 2:1), a u prethodnih ukupno 8 mečeva upisao je 3 pobjede i 5 remija, bez ijednog poraza.

Cadiz – Tenerife.

Cadiz već 11 godina nije okusio slast nastupa u Primeri, ali ovo je sad možda ipak prava prilika. Klub iz Andaluzije je završio regularnu sezonu na 5. mjestu, mogao se popeti i stepenicu više da u zadnjem kolu prvenstva nije zapeo kod Valladolida sa 0:1. Na svom terenu je Cadiz vrlo čvrst, imao je 10 pobjeda, 8 remija i samo 3 poraza, s tim što teško daje golove (21 pogodak doma u 21 nastupu), ali još teže prima (14). U ovom meču će zeleno-plavi strpljivo čekati svoju priliku, tražiti barem minimalnu pobjedu od 1:0 koja bi im uoči uzvrata otvorila vrata finala za plasman u elitni rang.

Tenerife je izvan elite od 2010. godine, ekipa s otoka bila je 4. ove sezone u prvenstvu, znači tik iznad Cadiza i to zahvaljujući raspletu u posljednjem kolu. Tako su stekli pravo da uzvrat igraju na svom terenu, ali njima zapravo ni gostovanja nisu problem, ove sezone su van upisali 6 pobjeda, 9 remija i 6 poraza, uz pozitivnu gol razliku (25:23). Za njih bi, jasno, remi u Cadizu bio sasvim prihvatljiv ishod.

Brojke: Na Tenerifima je ove sezone bilo 1:1, domaćini su poveli preko Jouinija u 79., a Cadiz izjednačio u 90. minuti (Gorka). Uz to, Cadiz je doma pobijedio sa 1:0, strijelac je bio Salvador Sanchez Ponce.

Izvor: psk.hr

HJK Helsinki - JJK Jyvaskyla Over 9 Corners (2.00) bet365

Nakon 12 kola, HJK je prvi u ligi, a JJK Jyvaskyla je posljednja. HJKov najbolji strijelac Alfredo Morelos prelazi u Rangers i on vjerojatno neće igrati danas. Još jedan ključni igrač Mostagh Yaghoubi neće igrati, zbog suspenzije. JJK ima neke solidne rezultate iz prošle tri utakmice, jednu pobjedu i dvije neriješene, gdje su postigli četiri gola i primili dva. JJK nema nekih velikih izostanaka. Oni igraju 'bus' taktiku i mislim da će HJK dominirati ovom utakmicom. I zbog nedostatka dva najbolja igrača HJKa i JJK-ovog fokusiranja na obranu, mislim da će na utakmici biti više od 9 kornera i vjerujem da vrijedi odigrati ovu okladu po kvoti preko 2. Sretno!

fZTFUfJ.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Bravo @mesrine Ja sam za tebe vec napisao motivacioni govor na deset stranica teksta, ali sam cekao danasnji dan, jer sam imao neki gadan osecaj da danas neces objaviti predlog. Pomislio sam da ces odustati, i da neces hteti da objavis predlog. U motivacionom govoru na deset stranica, samo za tebe, proglasio sam te najvecim povratkom u istoriji Foruma. Proglasio sam te kolegom koji je najvise radio na sebi, a rezultati toga se vide iz aviona.  Danas sam ocekivao tvoje odustajanje, a ovaj tvoj post je nesto najbolje sto sam procitao na ovom smesnom Forumu. Samo napred. Ti “njusis prilicno kikseva u ovom kolu”, a ja znam da ce do kraja sezone biti jos padova i ti oho-hoo padova. Post samo za tebe cu ubaciti u temi Predlozi za Poslednju Sansu da ne bih trovao Dnevnu temu, a post cu ubaciti u danu kada procenim da je najbolje. Samo napred. Ja jos uvek nisam siguran da ovi ispred tebe mogu da spavaju kao bebe.  
    • Nisi jedini, i ja sam ogorcen, ljut i kritican i u subotu popodne bih najradije prvo ubio sebe pa Guardiolu, pa sve iz Citya...a onda se polio solnom kiselinom Ali nije gotovooooo, njusim prilicno kikseva u ovom kolu, i dahtat cu za vratom ovima ispred sebe u nadi da ce pasti sve do kraja i da cu ih prestici, i naravno da im zelim svu nesrecu svijeta u posljednjoj sansi.
    • Pa bas sam to i hteo da kazem. Cele sezone si bio pravo osvezenje za drugu amatersku, pravo iznenadjenje ovog smesnog Foruma. Bio si najbolji kockar kladjenja na alternativne ponude. Bio si sjajan, ali tacno onda kada si poceo da me preskaces sa “like”-ovima, stigla je i kazna, pa si se raspao kao Hajduk, kada je najvaznije. Jedino me brine sto je sve veci broj kolega iz druge, amaterske zadovoljan svojim pozicijama na sredini tabele. Danas si ti napisao da nije lose, juce je kolega @pena29 napisao da 15-ta pozicija uopste nije losa, sutra ce @IzudinB takodje napisati da ni njegova pozicija na tabeli uopste nije tako losa, izgleda da sam jedino ja na Forumu ogorcen, ljut i kritican prema sebi kakva je neznalica ispred mene na tabeli.  
    • Istina je i dobro si rekao,raspao se kao darko56. Zadnjih nekoliko kola sve sam ispromašivao,šta je tu je. Ali mora mi se oprostiti,ovo je moj prvi nastup u Posljednjoj šansi,tako kad se sve zbroji i oduzme nije loše za "rookie-a"
    • Hahahah kolega,nije istina. Pošto se ne kladim na nogomet,nikako. Podijelim lajkove za sve postavljene prijedloge osim nogometa. Tu je fora.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use