Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Svjetski kup 2017 (Women)  

2 glasa

1. 1. Tko će osvojiti Veliki kristalni globus 2017/2018? (Women)

• Mikaela Shriffrin
    • Lara Gut
      0
    • Sofia Goggia
      0
    • Anna Veith
      0
    • Ilka Stuhec
      0
    • Frederica Brignone
      0
    • Lindsey Vonn
      0
    • Tina Weirather
      0
    • Ostali
      0

Recommended Posts

• Goksim unpinned this topic
Objavljeno

29VyeJe.png

Koliko god cijenio Lindsey Vonn te zaradio novaca na njoj kada je bila na vrhuncu karijere a i kada je kretala prema tamo mislim da je ovdje Vonn favorit samo na ime i rezultate koje ima iza sebe. Mislim da je Gut možda i gladnija pobjeda i rezultata dok je Vonn osvojila gotovo sve što je mogla, više puta, i pred zalaskom je karijere te pravog motiva nema. Često pojavljivanje na raznim društvenim događajima, te pisanje novinara o njezinom privatnom životu samo potvrđuju činjenicu da joj sport i skijanje više nisu jedino na pameti. uz Gut ima i drugih kvalitetnih kandidata za mali kristalni globus, međutim mišljenja sam da Vonn neće osvojiti niti jedan ove sezone. 

zQQ6RvR.png

A4aOBpd.png

XxdQNX3.png

Bezobrazno mali koeficijent na Shriffin, pogotovo kada se uzme u obzir uvijek moguć rizik od ozljede te vremenski period koji treba čekati da bi se oklada isplatila. 

t25DVwl.png

• 1 month later...
Objavljeno
On 20. 10. 2017. at 14:10, Goksim said:

Koliko god cijenio Lindsey Vonn te zaradio novaca na njoj kada je bila na vrhuncu karijere a i kada je kretala prema tamo mislim da je ovdje Vonn favorit samo na ime i rezultate koje ima iza sebe. Mislim da je Gut možda i gladnija pobjeda i rezultata dok je Vonn osvojila gotovo sve što je mogla, više puta, i pred zalaskom je karijere te pravog motiva nema. Često pojavljivanje na raznim društvenim događajima, te pisanje novinara o njezinom privatnom životu samo potvrđuju činjenicu da joj sport i skijanje više nisu jedino na pameti. uz Gut ima i drugih kvalitetnih kandidata za mali kristalni globus, međutim mišljenja sam da Vonn neće osvojiti niti jedan ove sezone. 

zQQ6RvR.png

A4aOBpd.png

I sezona nije počela idealno za Lindsey Vonn...

STRAŠAN PAD NAJUSPJEŠNIJE SKIJAŠICE U POVIJESTI SVJETSKOG KUPA Gledatelji i komentator ostali su u šoku!

Otvaranje nove sezone Svjetskog kupa za skijašice u Lake Louiseu obilježio je zatrašujući pad Lindey Vonn.

Jedna od najboljih skijašica svih vremena sjajno je skijala, bila je na najboljem putu da pobijedi, ali je proklizala, izgubila ravnotežu i izletjela sa staze. Pri velikoj brzini probila je tri zaštitne mreže prije nego li je konačno stala.

Njezin pad šokirao je službenog komentatora, kao i gledatelje. Ipak, svima je laknulo kada se ustala i spustila do cilja.

"Dobro je moja baka govorila da se trebam sprijateljiti s boli jer će biti kraj mene cijeli život. Bol i ja smo najbolji prijatelji. No, to je život. Sutra će biti nova prilika, bit ću natučena, ali kao i uvijek dat ću sve od sebe", napisala je Vonn na Instagramu.

Amerikanka, inače sa 77 pobjeda u Svjetskom kupu najuspješnija skijašica svih vremena, je čini se prošla bez ozljeda nakon ovog pada.

U spustu u Lake Louiseu inače je slavila Austrijanka Cornelia Hüttner.

Izvor: Jutarnji.hr

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use