Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 19.11.2008 (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Danas je solidna ponuda, ali treba imati na umu da su uglavnom prijateljske utakmice što automatski ograničava moj ulog na niske razine...

Na glavni listić sa glavnim ulogom ću singlati Dinamo (2,30)

Rijeka igra loše, Dinamo će nakon kiksa kod Cibalije ići na 3 boda. Kvalitetniji su, imaju manjih problema oko sastava, ali ništa IMO toliko značajno i nenadoknadivo. U Rijeci neće nastupiti Carlos zbog povrede te Lovren i Hrgović koji imaju tri žuta kartona dok se u momčad vraca Drpić.

Rijeka je doma gubila od puno lošijih ekipa pa ne vidim zašto ih danas jako motivirani Dinamo nebi dobio. Razloga za motivaciju je više, kao prvo željeti će uzeti 3 boda i pobjeći hajduku na 4 boda, a slj. kolo Dinamo docekuje Zadar što bi morala biti 1-ca, dok Slaven ugošcuje Hajduk i poprilično sma siguran da Hajduk neće uzeti 3 boda, dakle u nedjelju navečer bi Dinamo mogao imati prednost od ugodnih 6-7 bodova. Igrači Rijeke kao i uprava su se dosta zamjerili Dinamovcima kada su ih prozivali da nisu bolesni te da namjerno odgađaju susret. Svi igrači Dinama su izjavili da nemaju komentara i da će oni svoje reći na terenu...

Anas Sharbini je i sam dao izjavu da će im biti jako teško jer nisu u formi a bodovi su im dosta bitni. Prema izjavama Rijeka će započeti u defanzivnijoj formaciji te će prema svemu sudeći igrati na kontre i polukontre i ukoliko uzmu bod bili bi zadovoljni, međutim mislim da taj scenarij nećemo gledati...

Na Kantridi je Dinamo slavio deset puta, šest puta je Rijeka bila bolja, a utakmice su bez pobjednika završile četiri puta.

Utakmicu će voditi Vlado Svilokos s početkom u 20:30h, uz izravan prijenos na HRT2.

Moj tip: pobjeda Dinama

Rijeka - Dinamo(s.t.) 2 2,25 sve sto se imalo reci culi ste od goksima

SAD - Gvatemala 1 1,40 bilo kako bilo SAD bi trebale dobiti gvatemalu;nije priateljska utakmica nego su kvalifikacije....

Slovenija - BiH X2 1,55 ovdje sam pristran zato sto sam BOSANAC, igramo sve bolje dolaskom Cire i bez obzira na sto je prijateljska ciro ide na pobjedu

Španjolska - Čile 1 1,35 Evropski prvaci bi trebali pobjediti....

Sopron - TTT Riga 1 1,15 evo malo i zenske eurolige......soprno dosta jaca ekipa

Utah - Milwaukee 1 1,25 dok je milwaukee medu zadnjim ekipama u istocnoj konferenciji, utah je druga u dosta jacoj zapadnoj konferenciji, dakle pobjeda utaha.

Sviđa mi se ovaj odabir, i isto vidim value u BIH jer mi se čini da Čiro stvara odličnu atmosferu u ekipi i stvarno zna motivirati momčad... Slovenci nikad nisu posebno igrali nogomet, i obično bi na njih igrao under...  X2 svakako probavam

još mi se sviđa:

Argentina u gostima kod Škotske 1,80

Crna Gora doma 2,10 (odlično su se držali sa Talijanima, Makedonija je solidna doma, u gostima hm...)

možda... Srbija, Nizozemska... poslije napišem listiće... ;)

ja bi isto singliro dinamo ali nekako se bojim nakon one predstave zadnje kolo protiv cibalije?sta ti mislis goksime,znam da si vec rekao sta mislis ali kako gledas na to da je dinamo proslo kolo kiksao i nije u nekoj formi.

Mislim da je najveći uzrok kiksa velika motivacija Cibalije zbog dolaska novog trenera i nonšalancija Dinama koji su vjerojanto mislili "lako ćemo" što se je u 1.pol. i pokazalo budući da su loše igrali a unatoč tome pogodili stativu i primili glupi gol... Poslije su digli igru i bili bliže pobjedi, ali nisu realziirali par šansi koje su imali. Mislim da će danas biti puno mitiviraniji iz više razloga a uz to je i forma rijeke jako loša...

Btw. koeficijent je svugdje pao na 2,20 gdje je bio 2,30... 

Dakle:

glavni...single Dinamo 2,30

pomocni1:

Dinamo

Crna Gora

BIH X2

pomocni2:

Dinamo

Njemacka

Španjolska

Crna Gora

Magnitogorsk

pomocni3:

Srbija

Magnitogorsk

Španjolska

Sopron

Nizozemska

pomocni4:

Argentina

Dinamo

Španjolska

Crna Gora 1X

Srbija 1X

ulozi na pomocnima su relativno mali i to ako prođe onda dobitak ulažem na tečaj 3-4 sutra ili preksutra...

Sretno

ovako posto sam danas malo zakasnio obici forum sad cu napisem sta sam ja odigrao iako 2 utakmice mi vec vode zelim danas svima puno srece

1.Holland-Schweden 20:45 tip 1

2.Schottland-Argentina 21:00 tip 2

3.Schweiz-Finnland 20:30 tip 1

4.Luxemburg-Belgien 20:30 tip 2

5.Slovenia-BOSNA 20:15 tip 2 Ovo srcem igram na svoju domovinu

6.Dannmark-Wales 20:15 tip 1

7.Rumanien-Georgien 19:30 tip 1

8.Agypten-Benin 18:00 tip 1 vec 4:0

9.Serbian-Bulgarien 17:30 tip 1 vec 6:1

Sretno svima

He he... ovo mi se dugo tj. nikad nije desilo...

vidim ja na txt-u Nizozemska gubi 2:0 i zgužvao i bacio listić u ladicu...

Sada gledam i vidim da su to u-21 a tek za 1h počinju seniori...  ;D

Savjet svima... nikad, ali nikad nemojte cjepati listiće, nego ijh zgužvajte... Zašto? Ukoliko je možda neispravan rez na txt-u (to su ipak neslužbeni rezultati) ili ste krivo vidjeli zgužvani rako razmotate i vratite u život  ;D, a sa poderanim imate puno vecih problema...

Dinamo je zakazao i odigrao lošu utakmicu, ali mislim da je utakmica bila riješena kada je sudac dodijelio crveni karton Biščanu. Činjenica je da si je Biščan ponajviše za tu situaciju sam kriv, međutim i da je sudac izvadio žuti karton (opomenu) nebi pogriješio budući da Biščan nije bio baš zadnji igrač tj. moglo se je uzeti u obzir i da je igrač desno od Biščana bio vrlo blizu, kao i da je igrač Rijeke koji je uzeo loptu nije išao direktno na gol Dinama, međutim sve to je slobodna sudačka procjena...

Također je zanimljivo da je Vlado Svilokos delegiran za utakmicu u Vinkovcima između Cibalije i Dinama, da bi samo 3 dana poslije opet dijelio pravdu na utakmici između Rijeke i Dinama. Dakle, u tri dana je sudac 2 puta sudio Dinamu, i to oba puta na gostovanju. Budući da je Svilokos i prije odgode nio delegiran za utakmicu između Rijeke i Dinama pitanje je dali je onda treba dijliti pravdu u Vinkovcima???

Nameče se pitanje kako je moguće da se ovakve stvari događaju u HNL-u i da se poslije ljudi ne pitaju dali je prvenstvo regularno...

http://www.index.hr/sport/clanak/mamic-kunem-se-sa-moje-troje-djece-necu-se-smiriti-dok-ne-dodjem-svilokosu-glave-/410481.aspx

Do 11'minute Dinamo je bio bolja momčad na terenu i imali su jednu jako dobru priliku te je Rijeka jako sretno prošla u toj situaciji, da bi odmah na drugoj strani Biščan načinio kobnu pogrešku...

Dinamo je podbacio i sa 10 igrača nije napravio gotovo ništa, međutim uvjeren sam da nije došlo do isključenja da bi Dinamo dobio utakmicu (makar je prvih 10ak minuta tako naslučivalo). Nakon isključenja Dinamo je totalno pao i falio im je jedan ofanzivni igrač da budu ubojitiji i konkretniji u napadu a sa 10 igrača nisu uspjevali povezati redove...

Po mojem mišljenju suđenje je bilo na jako niskom nivou...

Evo samo zadnje situacije... pred sam kraj utakmice (u zadnjih 5 minuta) na sredini terena je igrač Rijeke sa leđa, bez namjere da dođe do lopte, srušio igrača Dinama. Ono što je zanimljivo u ovoj situaciji je da se je gospodin Svilokos odmah uhvatio za stražnji đep gdje mu stoji crveni karton (koji je na početku utakmice pokazao Biščanu), međutim nakon što su ga opkolili igrači Rijeke sudac je posegnuo u gornji đep i izvadio žuti karton.

Još je bilo kominih situacija gdje i sam komentator izjavljuje da je igrač sam pao, međutim sudac je dosudio slobodni udarac (u ovom slučaju za Rijeku).

...

...

...

Tužno je da sam gotovo sve pogodio osim Dinama, ali mi je Dinamo bio na svim lističima (izuzev jednog)... prošli su i Srbija (2,10) i Crna Gora (2,10) i BIH za koji sam vjerovao da je valuebet (3,70) uz Nizozemsku, Argentinu, Španjolsku... i onda mi Dinamo + Svilokos sve pokvare...  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use