IzudinB 2393 Prijavi objavu Objavljeno August 5, 2017 Milorad Mažić je srpski nogometni sudac najviše FIFA-ine kategorije. Rođen je 23. ožujka 1973. godine u Vrbasu. Sudio je na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu i Europskom prvenstvu 2016. u Francuskoj. Uz brojne utakmice Europske lige i Lige prvaka, sudio je i Europski superkup 2016. godine. Od 2009. godine sudi u Superligi Srbije. Kratkotrajno je sudio u Rumunjskoj, Kataru i Egiptu. Elitni sudija UEFA-e je postao 2012. godine, jer je dvije godine bio sudija prve kategorije. Do sada je u Superligi Srbije sudio ukupno 142 utakmice u kojima je podijelio 565 žutih i 14 crvenih kartona. All time Prosjek žutih kartona: 4.16 Sezona 2014/15 Prosjek žutih kartona: 4.31 Sezona 2015/16 Prosjek žutih kartona: 4.61 Sezona 2016/17 Prosjek žutih kartona: 3.74 Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
JackieJack 2698 Prijavi objavu Objavljeno November 3, 2017 Mazica sam gledao u 2 navrata u Evropi ove sezone: Roma - Atl Madrid i Monaco - Besiktas. Prvi mec je zavrsio sa samo jednim zutim, u prilog ide samo 0:0 a to je rezultat koji je najgori za kartone jer obe ekipe kalkulisu i ne srljaju. Bilo je barem 2 100% oprostena kartona. Drugi mec mogu slobodno reci da je sudjenje bilo na dosta visokom nivou sto se tice glavnih odluka na mecu ali kad govorimo o kartonima tu je Mazic stvarno bio ocajan po mom misljenju. Mec je zavrsio sa samo 3 zuta kartona iako je bilo materijala za barem 2, oprostio je ocigledno povlacenje za koje bi 99% sudija pokazala zuti bez oklevanja kao i jos 2 dosta nesportska prekrsaja. Moj zakljucak je da Mazic sve vise lici na Cakira na koga se izgleda i ugleda, previse razgovora sa igracima gde za iste nema mesta, dosta skrt na kartonima i ja ga izbegavam ove sezone u sirokom luku. Retko ce te videti granicu na njegovim mecevima ispod 4.5 a on vec 3 u Evropi ostao ispod te granice. Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Goksim 5310 Prijavi objavu Objavljeno November 11, 2017 Danska - Sjeverna Irska Sudio prvu utakmicu dokvalifikacija i podijelio točno 0 kartona. Igralo se poprilično korektno, ali maksimalno je izbjegavao dati kartone kako igrači kojima prijeti suspenzija nebi izgubili pravo nastupa u uzvratu. Citiraj Share this post Link to post Share on other sites