IzudinB 2495 Prijavi objavu Objavljeno August 6, 2017 Artur Soares Dias je portugalski nogometni sudac. Rođen je 14. srpnja 1979. godine. Nakon što je bio asistent suca sunarodnjaka Olegario Bequerence u nekoliko utakmica Lige prvaka, on je počeo suditi u Europskoj ligi 2012/13 sezone. Bio je na Svjetskom prvenstvu do 20 godina na Novom Zelandu 2015. godine i sudio je četvrtfinale između SAD-a i Srbije. Također je sudio polufinale Europskog prvenstva do 17 godina u Srbiji 2011. godine. 5. siječnja 2017. godine, dok se pripremao da odradi svoj trening u Maia, dva dana prije nego što je trebao suditi utakmicu Primeira lige između Porta i Pacos de Ferreire, on i njegova porodica su dobili prijetnje smrću od strane individualaca koji su bili dio Super Dragoesa, skupine koja podržava Porto. Do sada je u Primeira ligi sudio ukupno 171 utakmicu u kojima je podijelio 865 žutih i 33 crvena kartona. All time Prosjek žutih kartona: 4.72 Sezona 2014/15 Prosjek žutih kartona: 4.48 Sezona 2015/16 Prosjek žutih kartona: 4.58 Sezona 2016/17 Prosjek žutih kartona: 4.37 Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Dominik999 210 Prijavi objavu Objavljeno March 2, 2018 Jel mi moze neko rec ko je ovaj kasapin od sudca sto sudi porto sporting sto je oprostio 10+ kartona prvo pol Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
JackieJack 2698 Prijavi objavu Objavljeno March 2, 2018 Artur Soares Dias, on je sudio vec desetak derbija u Portugalu i uglavnom vazi za underasa. Mislim da je samo jednom prebacio preko 6 kartona na derbijima u poslednje 2 godine.... 1 Dominik999 reacted to this Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Dominik999 210 Prijavi objavu Objavljeno March 2, 2018 prije 2 minute, JackieJack said: Artur Soares Dias, on je sudio vec desetak derbija u Portugalu i uglavnom vazi za underasa. Mislim da je samo jednom prebacio preko 6 kartona na derbijima u poslednje 2 godine.... Malo je rec autisticna osoba Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Dominik999 210 Prijavi objavu Objavljeno March 2, 2018 Kakva nakaza od sudca, 3 igraca su povrijedena izasla a igrac sportinga nokautirao i doktora kraj terena da dode do lopte i covjek 4 kartona zavrsi utakmicu.. Citiraj Share this post Link to post Share on other sites