Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 6.9.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Slovenia - France, Slovenia @ 2.75

ovaj par sa danasnjeg eruobasketa jednostavno moram uzeti. Bitka za jedinicu u skupini, a po prikazanom do sada nebih se slozio da je francuska ovoliki favorit. Nisu prakticki francuzi odigrali nista posebno cime bi pokazali da spadaju u krug favorita za medalju.  Onaj poraz od finske na startu sad ipak izgledanja manje bolan jer finci su se svima pokazali kao tezak protivnik ali francuska je to trebala dobiti s obzirom na kvalitetu. Ako alfa i omega slovenije, dragic, bude raspolozen danas onda ce francuzima biti tesko. De colo ih nazalost nemoze sam vuci u ovakvim utakmicama, a ako dragic kod slovenaca nastavi igrati kako je do sada vjerujem da slovenci mogu tu pobjede

Link to comment
Share on other sites

Danas mi ništa nije za bolji ulog osim Pustovyia over ali to samo ako Italija dobije Gruziju pa bi Ukrajina imala šanse za prolaz. Evo nešto na laganiji ulog.

Kuzminskas over 13,5 1.85
Pachulia over 11,5 1.75

Bet Live 3.25

Kuzminskas je najbolji strijelac Litve na ovom turniru sa prosjekom od 16,3 poena po utakmici. Ova granica mi se čini mala iz dva razloga: 1. ovo je bitna utakmica, borba za prvo mjesto i izbjegavnaje Španjolske do finala ; 2. u svakoj utakmici je prešao ovu granicu. Ima najviše slobode u napadu, po utakmici uzima minimalno 11-12 lopti od čega često bude bar 4-5 trica a uz to iznudi i bacanja. Zabijao je: Gruziji 18, Izraelu 16, 14 Italiji i 17 Ukrajini. Očekujem da on i Valanćuna opet vode glavnu riječ i da ih Kalnietis hrani loptama. Mislim da se isplati uzeti po ovoj granici s obzirom da je po netu na 15,5.

Zaza i Gruzija danas također imaju jako važnu utakmicu. Ako dobiju Italiju, treći su i izbjegavaju Španjolsku do finala, a ako izgube a Ukrajina dobije Izraela, oni ispadaju. Zaza je na ovom turniru na prosjeku od 14,5 poena. Ostao je u underu samo protiv Litve što mi je i okej jer znamo da Litva dobro brani reket, tada je zabio 8, a nakon toga je svaku išao u over: Njemačka 14, Ukrajina 17 i Izrael 19. U prosjeku dobije između 8 i 10 lopti a uz to iznudi dosta bacanja, protiv Litve je imao samo 2 bacanja a protiv Izraela i Njemačke 9 dok ih je protiv Ukrajine iznudio 11. Mislim da ga se isplati i danas odigrati, u lokalima je na 11,5 dok je vani po 13,5.

Link to comment
Share on other sites

Poštovanje svima, za danas jedan tiket jer ponuda i nije nešto posebno, klaja je unibet, kv. 2,04

GRČKA - POLJSKA  ki1  1,40

Znalo se da će Grcima faliti Antetokounmpo, ali nisam očekivao ovoliko baš. Nakon 4 kola upisana je pobjeda samo protiv Islanda, dok su sve teže utakmice izgubili. Ista je situacija i sa Poljacima, te je ovo dns direktan dvoboj za osminu finala. Iako neću puno pogriješiti kada kažem da su Poljaci pokazali bolju igru do sada (bili blizu skinuti Fince i Francuze), danas vjerujem da će Grci slaviti. Ekipa je to prepuna iskusnih igrača koji su sposobni dignuti se u ovakvim ključnim momentima. Nesumnjivo je da će utkakmica biti napeta, ali ja prednost dajem Grcima, jer kad tad moraju pokazati kakvu košarku su sposobni igrati.

SLOVENIJA - FRANCUSKA  hendikep Slovenija +10,5  1,34

Kakva poslastica nas očekuje u duelu za prvo mjesto u grupi A. Nije mi jasno zbog čega Francuzi imaju toliko povjerenje kladionica, no dobro. Ja ću ići sa ovom okladom. Ako obje ekipe budu igrale približno kao do sada na turniru, Slovenci ne da mogu pokriti ovaj hendikep, nego mogu imati maksimalan učinak na kraju grupne faze. Sve u svemu, po meni će ovdje odlučivati par lopti, razlika za pobjednika ne bi trebala biti velika i mislim da ćemo gledati fantastičnu košarku.

FINSKA - ISLAND  vodstvo nakon 3/4 Finska  1,09

Iako ova utakmica u slučaju slavlja Slovenaca može biti nebitna, svakako mislim da će Finci ovdje slaviti i na pravi način se oprostiti od svoje publike. Razlika u kvaliteti je prevelika i do kraja treće četvrtine Finci bi morali imati osjetnije vodstvo.

 

Link to comment
Share on other sites

Valanciunas over 8,5 skokova 1.85 William Hill/1.72 unibet
 
Pisao sam već kako je ovo bitna utakmica i za jedne i za druge, pobjeda donosi prvo mjesto, lakši ždrijeb i izbjegavanje Španjolske do finala. Litva je uvijek bila puna dobrih igrača pa je to slučaj i ove godine ali ove godine i dosta ovise o Valanćuni i Kuzminskasu. Kuzmu sam pisao poene pa sam se odlučio Jonasa uzeti skokove. Njihov je najbolji skakač sa prosjekom od 10,5 skokova po utakmici. Po utakmicama je to izgledalo ovako: Gruzija 9, Izrael 10, Italija 8, Ukrajina 15. Kupi dosta napadačkih skokova (2, 4, 5, 6). Danas će borbu u reketu voditi sa Voigtmannom koji je tu negdje sa Jonasom što se visine tiče ali će ga teško braniti jer je Jonas baš živina i opet bi u napadu mogao pokupiti dosta lopti. U obrani bi on trebao dosta njih pokupiti kao što je i do sada radio, daleko je od ostalih u tom segmentu (nakon njega je najbolji Mačiulis sa 4 skoka u prosjeku). Jako je bitna utakmica, očekujem da im pokaže tko je gazda reketa, uz sebe nema nekog igrača kao što Pau ima Marca pa da mu kupi te neke lopte (ali je svejedno došao over) i mislim da se ovo isplati odigrati.
 
Edit: lagani over početkom treće četvrtine
 
Link to comment
Share on other sites

Paksi - Videoton

U srijedu će se odigrati zaostala utakmica mađarskog prvenstva između Paksija i vodećeg na ljestvici Videotona.
Unatoč utakmici manje Videoton je, dakle, prvi u mađarskoj karavani i dokaz je to odličnog starta u novu sezonu. Ukupno Videoton ima četiri pobjede i dva remija (bez poraza), a savršen je zasad kao gost. Na strani ima dvije pobjede u dvije utakmice (Mezokovesd 2-0 i Puskas Akademija 3-1).
Paksi je, pak, na drugom kraju ljestvice, na pretposljednjem mjestu. Paksi ima ukupno jednu pobjedu, tri remija i dva poraza makar moramo naglasiti da još uvijek nije izgubio utakmicu pred svojim navijačima. Nije niti briljirao, ali ima pobjedu i dva remija.
Videoton glavninu stvari u domaćim okvirima odrađuje na odličan način tijekom uvodnog dijela sezone. Odlično je odradio i posljednju utakmicu, slavio je u derbi ogledu protiv Ferencvarosa (3-1). Odradit će i ovo gostovanje na pravi način.
Na ovom su stadionu prošle sezone ove dvije momčadi odigrale utakmicu bez golova, dok je Videoton kao domaćin razbio Paksi 5-1.

Bodo/Glimt - Sandnes Ulf

U norveškoj drugoj ligi nogometaši Bodo Glimta i Sandnesa ove će srijede odigrati zaostalu utakmicu koju slobodno možemo nazvati derbi susretom.
Bodo je odlično odradio dosadašnji posao na putu povratka prema prvoj ligi. Trenutačni lider Bodo ima sedam bodova više od drugoplasiranog Starta, deset više od Ranheima te 12 bodova više od današnjeg suparnika.
Ukupno gledano Bodo ima čak 16 pobjeda, uz tri remija i samo dva poraza, a kao domaćin je u pravom smislu riječi strašan. Samo jednu utakmicu Bodo kao domaćin nije pobijedio (remi), ali je slavio čak devet puta i stvorio je razliku pogodaka 35-11.
Sandnes je dosta solidan gost (pet pobjeda, dva remija i tri poraza, razlika pogodaka 19-20), ali niti taj sastav nije dorastao ovako velikom izazovu, a u norveškim drugoligaškim okvirima najteža je moguća stvar ukrasti bod(ove) kod Bodo Glimta.
Bez mnogo razmišljanja glasamo za jedinicu.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Njemačka – Litva.

Njemačka i Litva sastaju se u pravom malom finalu skupine koja se igra u Tel Avivu, naime, riječ je o vodećim reprezentacijama u skupini, koje imaju učinak od po 3:1 nakon 4 kola, te će pobjednik ovog meča u konačnom plasmanu biti prvi.

Nijemci su se dosad pokazali kao ugodno iznenađenje, svladali su Italiju, Gruziju i Ukrajinu, a izgubili jedino od Izraela i to sa tijesnih 80:82.Njihov prvi strijelac Dennis Schroder je sa 23,0 poena po meču 2. najbolji strijelac Eurobasketa, a uz njega, momčad izbornika Chrisa Fleminga predvodi još Daniel Theis (9.8). Ovo je Njemačkoj prvi prolaz u Top 16 od 2011. godine, te je njihova reprezentacija dokazala, napokon, kako “ima života i nakon Dirka Nowitzkog”.

Litva po mnogima nema svoju najbolju generaciju, ali slavna škola baltičke zemlje uvijek stvori dovoljno talenta da bi bili u samom europskom vrhu. Tako je i ovog puta, momčad izbornika Dainiusa Adomaitisa se brzo oporavila od šokantnog početka i poraza od Gruzije, te nanizala 3 pobjede zaredom, nadmašila je domaćine iz Izraela sa čak 88:73, potom Italiju, a jučer je pregazila Ukrajinu sa čak 94:62. Mindaugas Kuzminskas predvodi Litvu sa 16,3 poena po meču, Jonas Valanciunas ima 13,8, a Mantas Kalmeitis 10,3 poena po meču. Uglavnom, svi će se složiti da smo znali gledati i bolje selekcije Litve, ali ni ova nikako nije za podcjenjivanje i može otići daleko na Eurobasketu, kad ima svoj dan, sposobna je svladati baš – svakoga.

Brojke: Litva je svladala Njemačku u sva 4 prethodna dvoboja, zadnji je odigran još 2011. na Eurobasketu (84:75). Nijemci nisu nadmašili ovog rivala još od 1995. godine!

Nadal – Rublev.

Nadal je osvojio svoj 10. Roland Garros i to je za Španjolca bila kruna ove godine, kasnije je ispao već u osmini finala Wimbledona, a nije se proslavio ni na turnirima uoči US Opena, rano je ispadao u Montrealu i Cincinnatiju. No, Španjolac je pokazao svoje pravo lice kad je bilo najvažnije, u New Yorku, na putu do četvrtfinala je svladao Lajovića i Dolgopolova sa po 3:0, te Taru i Leonarda Mayersa sa po 3:1. Sad mu se definitivno otvara put prema polufinalu, ovo je meč kojeg španjolski as ne smije izgubiti. Inače, US Open je dosad dvaput osvojio, 2010. i 2013. godine, je li stigao trenutak za hat trick?

Rublev je već napravio sjajan posao, 53. igrač rankinga, jasno nije bio nositelj, stoga je ulazak u top 8 izniman domet za ruskog tenisača. Nitko se tome nije nadao, pogotovo jer je on odigrao vrlo slabo u pripremnim turnirima, u Cincinnatiju i Winston Salemu, ali onda je definitivno zablistao u New Yorku. Na putu do četvrtfinala je srušio Bedenea, potom jednog od favorita turnira, Dimitrova, a onda još Džumhura i Goffina, izgubivši dosad tek jedan set! Inače, on je ove godine osvojio prvi ATP naslov i to kod nas u Umagu,  a četvrtfinale US Opena mu je daleko najbolji rezultat karijere na Grand Slam turnirima.

Brojke: Ovo je prvi međusobni meč.

Federer – Del Potro.

Federer lovi svoj 20. Grand Slam trofej u karijeri, čudesni 36-godišnji Švicarac doživljava svoju novu mladost, nakon što je u 2017. već uzeo Australian Open i Wimbledon. Trijumfom u New Yorku bi zaokružio ionako već fenomenalnu godinu, a zanimljivo je da je US Open osvojio dosad 5 puta i to zaredom od 2004. do 2008., ali i nikad više poslije toga. Sad je apsolutno na pravom putu, preskočio je već 4 od potencijalnih 7 prepreka prema velikom cilju. Jako se mučio na početku, u startnim dvobojima je tek sa po 3:2 nakon pravih maratona slomio Taifoea i Južnija, ali izgleda da je tek tada ušao u svoj pravi ritam, jer su uslijedili glatkih trijumfi sa po 3:0 u setovima protiv Feliciana Lopeza i Kohlschreibera!

Del Potro ima 19 trofeja u karijeri, ali samo jedan Grand Slam i to vrlo znakovit za ovaj meč: osvojio je US Open 2009. godine, svladavši u finalu baš Federera i tako prekinuo spomenuti niz od 5 uzastopnih trijumfa Švicarca na ovom terenu!  Nakon što je lanjsku završio, na našu žalost, osvajanje Davis cupa u finalu protiv Hrvatske u Zagrebu, Argentinac nema niti jedan vrhunski domet u 2017. godini, preskočio je Australian Open, u Roland Garrosu je ispao u 3. kolu protiv Nadala, a u Wimbledonu u 2. kolu (Gulbis). Može se bez pretjeravanja ustvrditi kako mu je četvrtfinale US Opena najkvalitetniji domet ove godine: dosad je, očekivano, nadmašio Laaksonena, Menendeza-Maceriasa, a onda i svakako opasnije suparnike, Bautistu Aguta i, pogotovo, Thiema. Naročito je indikativan trijumf nad Thiemom, u kojem je izgubio prva 2 seta sa 1:6, 2:6, a kad je izgledalo da će se skoro doslovce predati bez borbe, izveo je senzacionalni preokret – 6:1, 7:6, 6:4! U ovakvom izdanju Del Potro može svladati svakoga.

Brojke: Federer vodi sa čak 16:5 u međusobnim ogledima. Nisu se dugo sastajali, još od 2013. godine, sve do ovog proljeća u Miamiju, kad je Švicarac upisao laganih 6:3, 6:4. No, podsjećamo na spomenuto finala 2009. kad je Del Potro upravo na ovom terenu dobio divovsku bitku sa 3:2 u setovima.

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

1/2 za početak dana, Valanciunas lagano prešao skokove, a double pao na Kuzminskasu koji je dao 5 u prvoj, 7 na pol, a u drugom igrao samo 5 minuta jer je baš loš bio, gubio dosta lopti i pravi preglupe faulove...al' sve u svemu okej.
 
Dixon over 4,5 asistencija 1.85 William Hill
 
Mislio sam se između Dixona over asista i Zaze over skokova (unibet), a izbor je pao ja Michaela. Ovo mi je fulana granica, mislim da bi trebala biti barem 5,5. Na turniru bilježi 6 asistencija u prosjeku. Po utakmicama je to izgledalo ovako: Litva 7, Njemačka 5, Ukrajina 4 i Izrael 8. Znači ima samo jedan under, i to je na granici ostao, a u toj utakmici protiv Ukrajine je odigrao samo 24 minute (13 manje od prosjeka) radi 5 osobnih. Danas ga očekujem na nivou, jako bitna utakmica. Pisao sam ranije analizu za over Zaze pa se i ovaj tip veže uz to jer očekujem da ga Dixon hrani loptama i mislim da bi ovo trebalo doći.
Link to comment
Share on other sites

Italija upravo pobijedila Gruziju, što znači da je ovdje računica jasna - Ukrajina pobjedom odlazi u osminu finala. Tko želi može probati, mene Dixon zeznuo sa asistencijama pa neću forsirati bezveze. Izraelu ne znači ništa ali ne vjerujem da će se tako lako predati, pogotovo jer igraju pred svojim navijačima. Može se probati i Pustovyi over.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use