Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 6.9.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

prije sat vremena, CrneKese said:

svaka čast sve 5 ali jel se ti @ultra rugaš sa svima nama sa ovim kvotama 1,09 ili jucer 1,04 ? mislim svaka čast, nikad nebi zna da triba igrat na Srbiju protiv Velike Britanije, ili na Francuze protiv Poljaka pa čak ni Fince protiv Islanda.. HVALA <3 

teoretski stari moj ako pratis ti ili bilo tko drugi Eurobasket ne moram ti reci da trebas odigrati kontrahendi Slovenaca ili na CG protiv Čeha tipa ili bilo kojeg igraca kada pohvatas tko na koga igra i tko ima ovlasti ,sve jasno (osim ako nisi glup kao k****), kao sto ni ti meni ne trebas ili bilo kome drugome reci da odigra over kartona na izuzetno bitnu utakmicu di sudi overas neki ili na city protiv bournemoutha hahaha 

uvijek napisem da je taj par tu zbog duplanja, pa ako sam ga stavio na tiket, navesti cu ga i ovdje, ako nekome dam ideju za uslov ili nesto super, ako ne nikome nista, a ako ti se ne svida samo preleti dalje.. nema na cemu ❤️

prije 13 minute, ultra said:

teoretski stari moj ako pratis ti ili bilo tko drugi Eurobasket ne moram ti reci da trebas odigrati kontrahendi Slovenaca ili na CG protiv Čeha tipa ili bilo kojeg igraca kada pohvatas tko na koga igra i tko ima ovlasti ,sve jasno (osim ako nisi glup kao k****), kao sto ni ti meni ne trebas ili bilo kome drugome reci da odigra over kartona na izuzetno bitnu utakmicu di sudi overas neki ili na city protiv bournemoutha hahaha 

uvijek napisem da je taj par tu zbog duplanja, pa ako sam ga stavio na tiket, navesti cu ga i ovdje, ako nekome dam ideju za uslov ili nesto super, ako ne nikome nista, a ako ti se ne svida samo preleti dalje.. nema na cemu ❤️

mislim da me nisi razumio, ja sam taj koji je glup ko ku*** koji nezna prepoznat favorita u ogledu Srba protiv VB i samo sam tia izrazit zahvalu što si mi otvorio oči i što se dižem kesu... tako da se to meni izuzetno svidja, i dobijem brutalne ideje pa skupim 6-7 parova i stavim na jaci ulog.. samo imas pravo, sve je jasno kad triba igrat na kartone, zato je i granica puno manja nego na Srbe protiv Velike Britanije, a to kad se stavi kartoni, to je jednostavno izdvojeni parovi na kojima su "overaši" i di je jako bitno da ljudi nemoraju google tko gdje sudi i trazit statistiku ili tako nesta... ipak mnogo je lakse to pogodit nego da ce Srbija dobit Veliku Britaniju, i da to u nogometu to je jednostavno.. znas kako si ono prije par dana pogodio onu brutalnu kvotu od 1.11 da Hrvatska daje gol u prvom poluvrimenu, to je isti onaj par di sam reak da Hrvatska nece dobit vise od 1-2 razlike ;) 

sve u svemu samo naprijed, brutalno ti ide sve gađaš, otvaraš oći, spašavaš... 

nije ovo kritika ovo je izuzetna pohvala, čak mislim neku malu diplomicu ti napravit :) <3  

prije 15 minute, CrneKese said:

mislim da me nisi razumio, ja sam taj koji je glup ko ku*** koji nezna prepoznat favorita u ogledu Srba protiv VB i samo sam tia izrazit zahvalu što si mi otvorio oči i što se dižem kesu... tako da se to meni izuzetno svidja, i dobijem brutalne ideje pa skupim 6-7 parova i stavim na jaci ulog.. samo imas pravo, sve je jasno kad triba igrat na kartone, zato je i granica puno manja nego na Srbe protiv Velike Britanije, a to kad se stavi kartoni, to je jednostavno izdvojeni parovi na kojima su "overaši" i di je jako bitno da ljudi nemoraju google tko gdje sudi i trazit statistiku ili tako nesta... ipak mnogo je lakse to pogodit nego da ce Srbija dobit Veliku Britaniju, i da to u nogometu to je jednostavno.. znas kako si ono prije par dana pogodio onu brutalnu kvotu od 1.11 da Hrvatska daje gol u prvom poluvrimenu, to je isti onaj par di sam reak da Hrvatska nece dobit vise od 1-2 razlike ;) 

sve u svemu samo naprijed, brutalno ti ide sve gađaš, otvaraš oći, spašavaš... 

nije ovo kritika ovo je izuzetna pohvala, čak mislim neku malu diplomicu ti napravit :) <3  

hahaha stari moj vidim da je tebi ovo vise od zivota, ali meni se ne da stvarno s tobom prepirati preko foruma na stranici na internetu, nisam internet huligan jbg

ma nema, bez tebe bi ova stranica propala jako brzo, svi cekaju crne kese da im on fino izdvoji sve.. haha molim te, a i svaka cast za pogodak stvarno, sigurno zivis samo do kladionice

a neka, napravi mi neku bitniju diplomicu od ove kladionicarske, neku koja ce mi vise koristiti u zivotu.. koliko ti je zivot tup kad okolo po forumima drkas ljude, zao mi te 

a i da ne duljim s djecjim raspravam, niti imam volje i snage za tebe i ovo, ja to odigram iz zajebancije, za ubiti dosadu, ti ako planiras ziviti od klaje i svojih tipova, samo daj, puno srece u tome, ali molim te nemoj drkati ostale okolo

• canca locked this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use