Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 10.10.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Mesari svoje odradili i kod 4-0,tako je to kad se sudare 2.zupanijske lige,tu ne mozes past ni da hoces ?...sto se tice usporedba,psk i supersport kao nebo i zemlja,psk puno kvalitetnija ponuda,puno vise razrada,pogotovo za nogomet,skoro sve lige,pa i one divlje u rasponu golova,hendikepi(za sisteme dusu dalo hend x koji cesto igram) za sve utakmice,o kartonima da i ne govorim...danas dali sve zive utakmice,uhvatim latviju over 3.5 i grcku 2.5 under kartone,nijedna druga kladionica te meceve nije davala u ponudu,a jedina i najveca mana im je katastrofalan live i tu je ss za 2 klase jaci,ali u obicnoj ponudi im nije ni do koljena....i jos moram napomenut da sam tulo tulavi da ne odem opalit u ss undere kad su digli portugal na 5.5 i nizozemsku na 4.5,cesto to rade i navlace ljude da igraju over,a u 90% slucajeva dolazi kontra,tako je bilo i danas...

prije 18 minute, Koki22 said:

Mesari svoje odradili i kod 4-0,tako je to kad se sudare 2.zupanijske lige,tu ne mozes past ni da hoces ?...sto se tice usporedba,psk i supersport kao nebo i zemlja,psk puno kvalitetnija ponuda,puno vise razrada,pogotovo za nogomet,skoro sve lige,pa i one divlje u rasponu golova,hendikepi(za sisteme dusu dalo hend x koji cesto igram) za sve utakmice,o kartonima da i ne govorim...danas dali sve zive utakmice,uhvatim latviju over 3.5 i grcku 2.5 under kartone,nijedna druga kladionica te meceve nije davala u ponudu,a jedina i najveca mana im je katastrofalan live i tu je ss za 2 klase jaci,ali u obicnoj ponudi im nije ni do koljena....i jos moram napomenut da sam tulo tulavi da ne odem opalit u ss undere kad su digli portugal na 5.5 i nizozemsku na 4.5,cesto to rade i navlace ljude da igraju over,a u 90% slucajeva dolazi kontra,tako je bilo i danas...

da da to sam i ja skužio, tamo iza 15h lagano sve dignu po 1 karton, to triba počet naplaćivat mater im jeeben... pogotovo jer na direktan crveni ne broje kao 2, jeda čekam da krenu s granicama od 6.5 još je jako rano u prvnstvima ove reprezentacije klasično izjebu u mozak, pa čim prvi puta stave 6.5 granicu igram under makar igrali hajduk dinamo i sudia bebek....

Vec za vikend ih ocekujem na 6.5 kad bude sudio Lahoz,igrat cu under,makar dao 10 zutih...sad smo svi vec toliko u tim kartonima da ne kuzim ni sebe,a ni druge kako idem lupat lahoza,cakira,mazica over na nekim granicama od 5.5...to su udarni suci i njih se igra na 3.5 over maksimalno,sve vise je preskok ili under...o onom kretenu Ricciju da i ne govorim,keceri na terenu,on da 1 zuti ukupno ?...ti juznoamerikanci su mi uzeli para da glava boli...od kartona do nenormalnih i bolesnih rezultata u kvalifikacijama...a ni Ameri nisu bolji,treba im bod da idu direktno,oni izgube i predju ih i Panama i Kostarika...strasno...

@Koki22 ma daaa, nisan dugo u tim kartonima, mozda od pocetka prosle sezone, neznanam ali to si dobro reka, mazica, cakira i slicne, zanima me samo od utamica koje su sudili koliko ih je islo over a koliko under.. 

pogotovo ovo s reprezentacijama, jedino na 3.5 igrati over jer očigledno je da ni blizu kartona ne bude na njima... 

kad se samo sitim derbija i onih granica od 6.5 i slično.. sve do jednom bia under... 

Vjeruj mi da su baš ti nabrojani suci bili teški overaši,može ti to i netko drugi reći,ali otkad je Uefa uvela ta neka nova pravila,broj kartona se drastično smanjio. Ono što nas je dosta komentiralo,pa svaki penal ili 8/10 puta je bio žuti,sad je to omjer 2/10. Plus kladionice su uvidjele da dosta ljudi igra to i da je jako isplativo,pa su se granice počele dizat u nebo,a suci su iznenada postali jako tolerantni na grubosti(neću sad dovodit u pitanje sudačke odluke i da ne ispadnu teorije zavjere) i za nevjerovatne stvari neće(ili ne žele) dat karton. Meni je prosto nevjerovatno da u jednoj utakmici kao što je Peru-Kolumbija da pored 35 prekšaja bude jedan jedini žuti,a to što je taj Ricci opraštao,jednostavno nisu istine.

Sad neko moje iskustvo je da treba bježat od tih fatalnih velikih utakmica,glavnih derbija,poznatih sudaca,gdje svi očekuju da će bit kartona,jednostavno ponuda je dovoljno široka da se može odabrat 2-3 vrhunska para na granicama 3.5 ili 4.5 koje mogu donijeti dobitak,jer tih 5.5,a da ne spominjemo 6.5 su nenormalne granice za igranje. Onaj favbet što sam ga donedavno pljuvao mi je za ove kvalifikacije donio dobrih dobitaka. Imaju te razrade kartona na ekipe,pa koja će ekipa dobit više žutih i mogu reći da sam ih fino oderao(recimo Andora over 2.5 žuta  sa Portugalom kvota 1.82 ili Lihtenstein više od Makedonije kvota 1.50 ili jučer Bjelorusi više od Francuske 1.56,to su samo neki od primjera,a bilo je toga dosta),sam zbroj žutih namjerno ne igram zbog tog njihovog lopovskog ne uzimanja u obzir drugog žutog,ali ekipa sa više kartona(pogotovo kad igra favorit sa nekom dosta lošijom ekipom) je barem po meni jako isplativ. Da nisam igrao ove takozvane velike utakmice,bio bi ogroman plus ovih tjedan dana,a ovako je solidan plus,taman za napad u predstojeći vikend...

a to neznan za te overaše i za pravila... da da najdraže mi kad svira penal a nema kartona, čak mi se na jednoj utakmici dogodilo da sam pa za jedan karton a bilo je dva penala i nijednom karton.. to dobro govoriš, za kartone, čini mi se da one utakmice što su u sjeni su lagani over dok ove gdje se o glavi radi, pa završi under tako sam ja jucer uhvatio estonija bih granica bila 2.5 ... 

a što se tiće granica od 5.5 ili 6.5 neznan baš dali ću ikad više odigrati over, prije će mi to bit under u svakom slučaju, do 4.5 možda još nekako, poslije toga ćaooo 

sad sam se bacio u kornere malo to proučavam čini mi se da tu ima dosta valuea s obzrom da su granice uvijek iste 9.5, 10.5 bez obzira na to igraju li ekipe koje u prisjeku rade 2 kornera po utakmici ili oni što sami naprave više od 10... tako da vidjet ćemo kako će to funkcionirati...

također pratim kartone od onih kojima ništa ne znaće do derbija, tako se iznenadiš kada neke stvari vidiš ...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use