Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja - 30.11.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Glavni listić:

Chelsea

Atletico Madrid

(glavni ulog)

pomocni_1:

Atletico Madrid

Dinamo

Boca Juniors

(srednji ulog)

pomocni_2:

Varteks(sš)-Dinamo 30.11. 20:15

briöi par 70 X2 1,30

Hrvatska-Danska 30.11. 15:50

briöi par 27 X2 1,60

Udinese Calc.-ChievoVerona 30.11. 15:00

briöi par 770 1 1,45

Boca Juniors-Racing BA 30.11. 22:40

briöi par 234 1 1,50

BDortmund/odg-Wolfsbur 30.11. 17:00

briöi par 25431 da 1,75

Chelsea-Arsenal 30.11. 17:00

briöi par 17 1X 1,25

(nizi ulog)

Heh,jučer predivno,zakasnio preko dana u kladu što je ispalo jako dobro i navečer ispikao par parova rekreativno i naravno sve prošlo. šteta što sam išao sa minimalnim ulogom,al to je život.

Danas ću probati:

Udinese-Chievo      1.45

Chelsea-Arsenal      1.90

NY Rangers-Florida  1.75

Sretno svima

Koja nepravda... Chelsea je vodio 1:0 i bio puno bolja ekipa ali suci nisu svirali zaleđe od 3 metra i Arsenal je sasvim nezasluženo iz zaleđa došao do 1:1!!!  :o

2 minute nakon toga su dali i gol za 2:1 međutim do toga nebi došlo da su suci signalizirali zaleđe koje je moralo biti signalizirano...  >:( >:( >:( >:( >:(

Zanimljivo je da je isti taj pomocni sudac u 1.pol. signalizirao 3-4 zaleđa Chelsiju dok su bili u "liniji", ali tokom poluvremena mu se je znatno pogoršao vid pa onda u 2.pol. nije vidio zaleđe od 3 metra...

Katastrofa... prvo Svilokos rješava utakmicu u Rijeci a sada ovo... Ne sjecam se da je sudac nešto signalizirao u korist ekipe na koju sam se kladio na glavnom listiću unazad 2 mjeseca...

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

ja sam sve bliže tome da se ostavim kladjenja i zaboravim na te pare, jer ovo više nema nikakvog smisla ni logike (znam da je sport ali ipak). vidim da chelsea nije uopće potrebno komentirati (posebno nakon sumnjive pobjede protiv dinama kiev), valjda ni zadar takodjer iako se cijeli tjedan prica da je tekma rijesena jos prije pet dana. st. etienne tuce nice u gostima totalno izvan forme bez pk igrača i ponovo kao i u brugesu imaju srece da to nije istina. jedini par koji mi je prošo danas je yverdon-lausanne, yverdon treći, lausanne treća odozada, a ovima treba sudačka nadoknada u drugom da zabiju gol, i to zato što je čini se tekma namještena, ispalo je da je tip koji je tvrdio da je namješteno bio u pravu. ok, idem se izvadit na neki totalni ziher i odigram njemacki hokej iserlohn-nurnberg. nurnberg pred gasenjem, pola ozlijedjenih, ne dobijaju place, istupaju iz lige... i dobro vodi iserlohn u prvoj cetvrtini, ali normalno u drugoj ovi preokrecu i sada je 1:2. pa neka mi neko kaže da nema namještanja...

Koja nepravda... Chelsea je vodio 1:0 i bio puno bolja ekipa ali suci nisu svirali zaleđe od 3 metra i Arsenal je sasvim nezasluženo iz zaleđa došao do 1:1!!!  :o

2 minute nakon toga su dali i gol za 2:1 međutim do toga nebi došlo da su suci signalizirali zaleđe koje je moralo biti signalizirano...  >:( >:( >:( >:( >:(

Zanimljivo je da je isti taj pomocni sudac u 1.pol. signalizirao 3-4 zaleđa Chelsiju dok su bili u "liniji", ali tokom poluvremena mu se je znatno pogoršao vid pa onda u 2.pol. nije vidio zaleđe od 3 metra...

Katastrofa... prvo Svilokos rješava utakmicu u Rijeci a sada ovo... Ne sjecam se da je sudac nešto signalizirao u korist ekipe na koju sam se kladio na glavnom listiću unazad 2 mjeseca...

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

;D

napadač Arsenala Robin van Persie priznao je da je njegov prvi gol u derbiju protiv Chelseaja bio iz nedozvoljene pozicije.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use