Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 17.11.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

@IzudinB sada doša s posla tek vidim post, samo da se nadodam, da se za Rudeš ne dobije neko veliko mišljenje, ona utakmica protiv Hajduk nije relevantna za spominajt Rudeš kao neke ozbiljne ekipe na koju se isplati stavit lipe, imaju oni svojih problema sa Španjolcima koji ih ne doživljavaju, momci se uopće ne druže svlačiona je podjeljena na hrvate i španjolce, također svaki hrvat mora biti duplo bolji da bi igra..
a što se tiće slavena ekipa koja je znatno lošija nego prošle godine imali su nekih problema ali daleko ispred rudeša, nedostajalo im je nekoliko igrača pogotovo ofenzivnih...  ali u svakom slučaju vjerujem da će doći na svoje... 

prije sat vremena, CrneKese said:

@IzudinB sada doša s posla tek vidim post, samo da se nadodam, da se za Rudeš ne dobije neko veliko mišljenje, ona utakmica protiv Hajduk nije relevantna za spominajt Rudeš kao neke ozbiljne ekipe na koju se isplati stavit lipe, imaju oni svojih problema sa Španjolcima koji ih ne doživljavaju, momci se uopće ne druže svlačiona je podjeljena na hrvate i španjolce, također svaki hrvat mora biti duplo bolji da bi igra..
a što se tiće slavena ekipa koja je znatno lošija nego prošle godine imali su nekih problema ali daleko ispred rudeša, nedostajalo im je nekoliko igrača pogotovo ofenzivnih...  ali u svakom slučaju vjerujem da će doći na svoje... 

Slaven je na kraju ostvario pobjedu, no mislio sam da će utakmica biti sa manje golova, statistički gledano i trebalo je biti, ali nekada nemamo sve informacije, da si bio danas tu bilo bi dobro, no nema veze idemo sutra po novac. Slaven je znao iskoristiti svoje šanse, imali su samo tri šuta u okvir gola, a postigli su dva, dok je Rudeš imao šut više u okvir, ali su postigli samo jedan.

Just now, IzudinB said:

Slaven je na kraju ostvario pobjedu, no mislio sam da će utakmica biti sa manje golova, statistički gledano i trebalo je biti, ali nekada nemamo sve informacije, da si bio danas tu bilo bi dobro, no nema veze idemo sutra po novac. Slaven je znao iskoristiti svoje šanse, imali su samo tri šuta u okvir gola, a postigli su dva, dok je Rudeš imao šut više u okvir, ali su postigli samo jedan.

ma jasno, statistika je bila protiv, svakako, ja sam se jučer dvoumio sto odigrati, iskreno mislio sam 3 opcije manje golova, pol x i slaven duja, pa sam na kraju odusta jer ipak taj susret je baš bilo teško prognozirati... nisam ništa iša kontra tebe, nego mi se nekako činilo da malo favoriziraš rudeš naspravm slavena pa da u budućnosti se nebi opeka :D sve za bolje sutra .) 

prije 8 minute, CrneKese said:

ma jasno, statistika je bila protiv, svakako, ja sam se jučer dvoumio sto odigrati, iskreno mislio sam 3 opcije manje golova, pol x i slaven duja, pa sam na kraju odusta jer ipak taj susret je baš bilo teško prognozirati... nisam ništa iša kontra tebe, nego mi se nekako činilo da malo favoriziraš rudeš naspravm slavena pa da u budućnosti se nebi opeka :D sve za bolje sutra .) 

Dobro si postupio što nisi odigrao, možda da si opucao tu duju sa manjim ulogom al ajde što je tu je. Nisam ni mislio da si išao kontra mene :D, svaka informacija je dobrodošla, tu smo da se savjetujemo i dijelimo mišljenja, informacije, pa čak i da se raspravljamo o nekim tipovima kao sada, tako da sam ti zbog toga i rekao da je bolje kada nešto napišeš umjesto onih videa, barem meni, no želim da znaš da nemam ništa ni protiv videa, čisto onako kažem. Hvala ti na info i idemo za vikend zaraditi neki novac :)

prije 14 minute, IzudinB said:

Dobro si postupio što nisi odigrao, možda da si opucao tu duju sa manjim ulogom al ajde što je tu je. Nisam ni mislio da si išao kontra mene :D, svaka informacija je dobro došla, tu smo da se savjetujemo i dijelimo mišljenja, informacije, pa čak i da se raspravljamo o nekim tipovima kao sada, tako da sam ti zbog toga i rekao da je bolje kada nešto napišeš umjesto onih videa, barem meni, no želim da znaš da nemam ništa ni protiv videa, čisto onako kažem. Hvala ti na info i idemo za vikend zaraditi neki novac :)

ma razumim sve, razumim i to da dopizdim nekad s videima, trudit cu se u buducnosti da i pisem i videa, da malo miksam, jbg trudim se i ja zaraditi nešta sastrane... 
ma nego šta forum mi je puno pomoga na kladioni, nadam se da sam vam se barem malo odužio :) a nec ako za vikend ne upadne onda ga je** :D

prije 8 minute, CrneKese said:

ma razumim sve, razumim i to da dopizdim nekad s videima, trudit cu se u buducnosti da i pisem i videa, da malo miksam, jbg trudim se i ja zaraditi nešta sastrane... 
ma nego šta forum mi je puno pomoga na kladioni, nadam se da sam vam se barem malo odužio :) a nec ako za vikend ne upadne onda ga je** :D

Videe dobro praviš i nadam se da će ti to uspjeti i da ćeš moći zaraditi neke novce od toga, ali sa toliko svega na YouTubeu je baš teško, znam, jer sam i sam davno probao. Zahtijeva dosta vremena, ali nadam se da će ti se isplatiti, želim ti svu sreću. A što se tiče foruma, nemaš se što odužiti, tu smo da se družimo i pomognemo jedni drugima kako bi zaradili neke novce. Nadam se da će nam se i drugi članovi malo pridružiti u dnevnim temama kako bi imali što više informacija i mišljenja na jednom mjestu. Za vikend ima odličnih utakmica i nadam se da će biti pozitivnih listića :D

prije 6 sati, IzudinB said:

Stuttgart - Borussia Dortmund | Više od 2.5 gola (1.53) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Stuttgart se trenutno nalazi na dnu tabele Bundeslige i do sada su pokazali vrlo nepredvidive rezultate. Oni su imali i pobjede i poraze u posljednjih nekoliko tjedana. Zanimljivo je da je Stuttgart dosad zabilježio ukupno četiri pobjede, a sve četiri su ostvarene na domaćem terenu. Još uvijek su neporaženi kod kuće, gdje su pobijedili spomenute četiri i remizirali jednu utakmicu protiv Augsburga.

7WK47Sx.png

Najbolji strijelac Stuttgarta sa tri gola postignuta, Chadrac Akolo se žalio na ozljedu bedra tijekom međunarodne stanke i pod sumnjom je za ovaj susret. Obrambeni igrač Dzenis Burnic je suspendiran, nakon što je dobio crveni karton u gostujućoj utakmici protiv Hamburga u prošlom kolu. Međutim, dobra vijest za njihovu momčad je povratak kapetana Christian Gentnera koji se uspješno oporavio od ozljede lica.

oTnUaaU.png

Borussia Dortmund je koristila međunarodnu stanku kako bi se pripremila što je prije moguće za preostale utakmice prije zimske stanke. Njihova forma je strašna u posljednjih nekoliko tjedana, jer su bez pobjede u Bundesligi u četiri uzastopne utakmice. Izgubili su prvo mjesto od Bayern Munchena i do kraja godine ne smiju napraviti niti jednu grešku, ukoliko misle pratiti Bayerna.

Nedavne utakmice Dortmunda su bile vrlo zabavne utakmice, a u svakoj od posljednjih osam utakmica je postignuto najmanje tri gola i zbog toga će oklada ići u tom smijeru. Što se tiče njihove gostujuće forme, Dortmund je bio nepobjediv u pet uzastopnih utakmica prije nego što je izgubio posljednju utakmicu protiv Hannovera sa 4-2.

Još jedna zanimljiva činjenica je da je Dortmund pobijedio u svakom od posljednja četiri duela protiv Stuttgarta na svim natjecanjima, postigavši najmanje tri gola u svakoj od te četiri pobjede.

u60ZMtS.png

Stuttgart je bio prilično dobar kod kuće. Oni su još uvijek bez poraza na Mercedes-Benz Areni, ali nikada ne znate kakvu će izvedbu napraviti, jer su zaista nepredvidivi ove sezone. S druge strane, Borussia Dortmund nema druge mogućnosti osim pobjede u ovoj utakmici, prije njihovog dvoboja sa Tottenhamom u Ligi prvaka sljedećeg tjedna. Imam neki osjećaj da će Dortmund ostvariti pobjedu, no sigurnija mi je ova na golove. Sretno svima!

9Nk6DLO.png

Ovo bi mislim trebalo lagano da prođe! 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use