Jump to content
Želimo vam sretnu i uspješnu 2026. godinu, puno zdravlja, sreće i ljubavi, obilje dobitnih parova, golova u 90+, koševa sa sirenom, Hail Mary touchdowna, pravih value tipova na SvijetKladjenja forumu te da sve nesreće i gubitni parovi ostanu u 2025. ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 23.11.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

prije sat vremena, CrneKese said:

@canca ne mogu se trenutno sjetit, jesi li možda za Moena pisa da je underaš ? mislim da si spomenua onu utamicu sa 50 prekršaja i 2 kartona ako se ne varam ... 

da, najveći underaš u europi, ove sezone ima samo jedan over i to na utakmici partizan dinamo k kada je dao 5 žutih na čak 52 faula

Zao mi je sto smo pali, i sam sam jace odigrao ovde ali Bebek ovde nije kriv. Jednostavno bila je kamilica od tekme bez prave zestine. Sankcionisao je Bebek cak i najmanje prigovore itd, nije bilo grubih startova. Pintilli je bio povredjen a Budescu usao sa klupe i odradio zuti da se ocisti...

Padovi su isto deo igre, nisu onaj sladji deo ali jesu tu. Nista idemo dalje, vraticemo ovo sto je izgubljeno, sledi vikend pred nama!

Cestitam svima na dobicima danas! Osim Bebeka kojeg sam takodje ispratio sve ostalo proslo. Evo mog ucinka na forumu danas: 

On 11/22/2017 at 15:52, JackieJack said:

Partizan - Young Boys over 4.0 yellow cards 1.71 marathonbet" rel="external">marathonbet  6/10

Jos jedan pick za jaci ulog, Marathon" rel="external nofollow">Marathon ne racuna crvene ali ova granica od 4.0 zutih kartona je stvarno must-take. Ukoliko bude tacno 4 zutih imamo povrat uloga, mislim da ce ovo prepraviti do sutra pa kome se predlog svidi neka pozuri...

Inace mec biti ili ne biti za oba tima, ulog je prolaz dalje pa bi moglo biti svega. Oba tima izuzetno gruba, pogotovo Partizan koji je ove sezone u top 3 tima LE po broju prekrsaja po mecu. Sudi Madjar
Bognar, dobar prosek u Evropi gde je skroo uvek na 4+ kartona. Meni ovo mirise na jos jednu kartonijadu, u prvom mecu u Svici smo videli 5 kartona.

On 11/23/2017 at 0:23, JackieJack said:

Lugano - Hapoel over 3.5 kartona 1.54 unibet" rel="external">unibet 4/10

Borba za bitne bodove posto Plzen igra sa Steauom, u slucaju X-a na tom mecu Plzen sto je realno Hapoel ima sanse jer u poslednjem kolu igraju kuci upravo protiv Plzena. Lugano je ovde zalutao i ovih 3 bodova je puno, verujem da Hapoel moze do pozitivnog rezultata. Sudi Austrijanac Harald Lechner koji i nema neki visok prosek, ove sezone u LE 2 undera (Milan - Shkendija povratni mec i 6:0 uz 2 zuta te Lazio - Zulte W isto 2 zuta), over je na mecu Basakseir - Hoffenheim i 6 zutih. Hapoel zna odigrati prljavo, Lugano isto bez puno iskustva u Evropi pa kad sve uzmemo u obzir uz vaznost meca 4 kartona mi deluju realno.

AEK - Rijeka over 4.5 kartona 1.88 unibet" rel="external">unibet 3/10

O ovom mecu i sudiji sam pisao u prethodnom postu, zadnja sansa za Rijeku, oba tima znaju odigrati grubo, u prvom smo imali prolaz na ovoj granici a sada po meni imamo i boljeg sudiju koji se ne ustrucava iskljuciti igraca ukoliko za to bude imao osnova. 

Ostersunds - Zorya over 3.5 kartona 1.68 unibet" rel="external">unibet 4/10

Neizvesna grupa, mislim da cemo ovde do zadnjeg kola traziti ekipe koje idu dalje. Svedjani su svakkao prijatno iznenadjenje jer su prvi u grupi iznad Bilbaa i Herthe a bogami i Zorya druga sa bodom manje. Jasno je da se ovde lomi situacija na oba meca, bitno je da se uzme sto vise bodova i napravi prednost pred poslednje kolo. Sudi Kevin Blom, solidan prosek za jednog Holandjanina jer sudi u ligi gde ne vidimo toliki broj kartona kao kod Spanjolaca ili Italijana. OVe godine u LE ima 2 meca, 1 over i jedan undr, zadnji over na mecu Hapoel - Steaua i 7 zutih. U prvom mecu u Ukrajini 4 zutih, bio bi iznenadjen da sada pod ovim okolnostima zavrsi sa nesto manji broj kartona.

prije 8 sati, JackieJack said:

Astana - Villareal over 4 cards 1.80 bet365 online kladionica" rel="external">bet365 4/10

Jos jedna grupa u kojoj nemamo timove koji su prosli dalje. Astana i Villareal se bore za prvo tj. drugo mesto u grupi a ovaj mec je dosta vazan jer ko god pobedi moze skoro pa osigurati prolaz. Tim Villareala se ove sezone nije proslavio u gostima, pred ovaj mec imaju i dosta povredjenih igraca dok je Astana uglavnom kompletna. AStana u zadnjem kolu gostuje Sparti iz Praga sto nece biti lako gostovanje, trener je izjavio da je ovaj mec i pobeda prioritet kako bi mogli mirnije uci u poslednje kolo. 

Sudi Litvanac
Mazeika, koji je ako me secanje dobro sluzi prosle sezone u prvom delu bio sudija sa najvecim prosekom u LE, ove sezone nista losiji, sudio 3 meca u Evropi te delio: 6 zutih, 5 zutih i 5 zutih. Za tim iz Kazakhstana ovaj mec jeste big-deal, kod kuce su dobili Maccabi 4:0, otkinuli bodove Sparti 1:1 te dobili i Celtic 4:3 u kvalama. Mislim da ce biti egal mec, imamo dobrog sudiju a granica koju nudi bet365 online kladionica" rel="external">bet365 je nimalo losa jer u slucaju 4 zutih imamo povrat uloga, a ako imamo pozitivan rezultat mislim da bi samo u zadnjih 10-ak minuta mogli videti bar 2 kartona.

prije 7 sati, JackieJack said:

Partizan - Young Boys, Young Boys over 4.5 kornera 2.10 Betfair" rel="external">Betfair 4/10

Mislim da je ovo value buduci da marathonbet" rel="external">marathonbet, unibet" rel="external">unibet i ostale daju 1.65-1.75 na ovaj pick. Partizanovi mecevi su puni kornera, Young Boys je izrazito zahvalan tim za kornere, u prva 4 kola imaju 9.25 kornera po mecu (ne ukupno, nego timski), imali su: 18, 10, 5 i 4 protiv Skenderbeua u gostima. Retko imaju neutralan rezultat pa se igra dosta otvoreno sto je uvek plus za kornere. U prvom mecu protiv Partizana su imali cak 10 kornera. Partizan je isto ekipa koja dozvoljava protivnicima dobar broj udaraca iz ugla. U prva 4 meca njihovi protivnici su imali: 10, 6, 6 i 3 kornera. 

Verujem da cemo veceras opet gledati efikasan mec sto se kornera tice. Young Boys igra dosta po bokovima, 4.5 je realna granica a kvota koju nudi Betfair" rel="external">Betfair vise nego dobra za neki srednji ulog.

Pred nama je bogati vikend, pozivam sve clanove da se sto bolje aktiviramo i izvucemo najbolje iz ponude :)

prije 12 minute, JackieJack said:

Cestitam svima na dobicima danas! Osim Bebeka kojeg sam takodje ispratio sve ostalo proslo. Evo mog ucinka na forumu danas: 

Pred nama je bogati vikend, pozivam sve clanove da se sto bolje aktiviramo i izvucemo najbolje iz ponude :)

Pohvale, očekivao sam danas dosta kartona, jer je peto kolo gdje se odlučuje o prolascima dalje a vidim da će biti par dobrih utakmica i u zadnjem kolu. Šteta za Bebeka, ali koliko puta sam na njemu zaradio, morao i on jednom kiksati. 

Okrenimo se ponudi za vikend, pred nama je dinamičnih i jako bogati mjesec dana sporta. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use