Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Na brzinu moja razmišljanja za večeras..

Aldridge 20.5+ 1.83 Betfair

Vraća se Kawhi i granica je odmah za 3 manja. Nevjerujem da će Pop dugo držati Kawhia niti da će ovaj nešto previše forsirati jer jednostavno nije taj tip igrača. Lagano će ulaziti u ritam za drugi dio sezone i Aldridge će imat čisto dovoljno lopti da prebaci ovo. Ove godine im je već ubacio 33, nema ga tko braniti i očekujem lagani over. 

Drummond 14.5+ 1.90 Betfair 

Drummond nakon loše partije protiv Kelta ima idealan matchup da se iživi na nekom. Nema ga tko braniti, glavni dvojac u reketu Denvera je out te ovdje samo eventualni BO može naštetiti, iako se ovo lako prebaci i do polovice 3/4. 

Detroit h-7 1.90 bet365

Nakon dva domaća poraza za redom Detroit ima izvrsnog protivnika za vratit se na pobjedničke staze. Dobar su domaćin, Denver slab u gostima, još uvijek bez Millsapa i Jokića i ovdje vidim laganu pobjedu Pistonsa.

Objavljeno

Jamal Murray // over 14,5 bet365 - 1,80

Ovo uzmite sa velikom rezervom, a za ovo sam se odlučio iz tri razloga. Prvi razlog je taj što ne igra Jokić te će ostali igrači uključujući i Murraya imati više prostora za igru. Drugi razlog je što Murray može apsolutno svakoj ekipi da zabije barem 15 poena, veliki je talenat, franšiza će se graditi oko njega i Jokića. Traći razlog su poeni koje Pistonsi primaju sa PG pozicije, a primaju u ovoj sezoni skoro 20 poena.

Murray je na prosjeku do sada od 14,5 poena i mislim da bi mogao večeras ići preko. Sretno!

441271326c505dddc654c2a935315f2b.jpg

Objavljeno

Bradley ima gripu, ujutro propustio trening te ce vjv nastupit, ali ovisi kakav ce bit.

Ja sam uzeo under 16.5 u bet365

Cash outo sam stoga ovaj hendikep Detroita i uplatio ih samo cistu jedinicu u doubleu sa under 207 mavsa I spursa. Takoder ukoliko Embiid nastupi, a trebao bi, Simmons mi je under 18.5 jer rijetko prebaci ovakvu granicu dok je Phila kompletna.

Objavljeno
prije 12 sati, crash1 said:

Jamal Murray // over 14,5 bet365 - 1,80

Ovo uzmite sa velikom rezervom, a za ovo sam se odlučio iz tri razloga. Prvi razlog je taj što ne igra Jokić te će ostali igrači uključujući i Murraya imati više prostora za igru. Drugi razlog je što Murray može apsolutno svakoj ekipi da zabije barem 15 poena, veliki je talenat, franšiza će se graditi oko njega i Jokića. Traći razlog su poeni koje Pistonsi primaju sa PG pozicije, a primaju u ovoj sezoni skoro 20 poena.

Murray je na prosjeku do sada od 14,5 poena i mislim da bi mogao večeras ići preko. Sretno!

441271326c505dddc654c2a935315f2b.jpg

Lagano prošlo :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use