Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 15.12.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

prije 6 sati, IzudinB said:

Sevilla - Levante | Over 8 corners (1.40) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Gledajući statistiku kornera za ove dvije ekipe i njihove pozicije i trenutne forme odlučio sam da odigram na kornere u ovoj utakmici. Nisam baš veliki znalac što se tiče kornera, ali ova vrsta oklada mi se čini vrlo zanimljivom i volio bi ako netko ima neke informacije o ovoj okladi slobodno doda nešto. Igrao sam prije na utrke od 3-5 kornera koje se mogu kombinirati sa pobjedom tima i nisam loše prolazio, pa sam odlučio da pokušam i na malo drugačiji način. Levante se nalaze na 15 poziciji sa 16 bodova. U gostima su ostvarili samo jednu pobjedu do sada. Na drugoj strani, Sevilla je treća najbolja ekipa kod kuće, njihova obrana izvrsno igra na svom terenu, gdje su primili samo tri gola do sada. Vjerujem da će ovu utakmicu pobijediti Sevilla, jer su im bodovi potrebni kako bi stigli Real Madrid na toj 4. poziciji koja vodi u Ligu prvaka, no mnogo veću vrijednost ima ovaj koeficijent na kornere i po meni je mnogo bolja oklada. Što se tiče statistike kornera, Sevilla u prosjeku po utakmici ima 5.40 kornera, dok Levante ima 4.53. To nam daje ukupan zbroj od 9.93, no mislim da će ovaj broj biti lagano pređen, jer očekujem jednu otvorenu utakmicu, barem od Seville, koja će sigurno od početka utakmice krenuti u napad. Moja oklada će ići na više od 8 kornera, jer bi po statistici lagano trebali preći ovu granicu i mnogo mi je sigurnije, jer uvijek nas sve zezne onaj jedan korner, karton, gol itd. Sretno svima!

HHawSlV.png

(Koeficijenti 15.12. u 15:48 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Korneri već pogođeni! Nadam se da je netko ispratio :) 

prije 5 sati, IzudinB said:

Sheffield Wednesday - Wolverhampton 2 (2.10) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Carlos Carvalhal mora pokušati nešto drugačije sa svojom momčadi. Oni nisu pokazali ni volju ni strast protiv Norwicha. Kieran Lee i Adthe Nuhiu bi trebali da započnu u prvoj postavi. Daniel Pudil je bio neiskorištena zamjena prošlog vikenda i trebao bi biti spreman za utakmicu, iako je mala vjerojatnoća da će započeti u prvoj postavi. Napadač Fernando Forestieri ostaje van terena, dok George Boyd i Sam Hutchinson također neće nastupiti. Samo dvije pobjede u posljednjih osam utakmica, navijači Sheffielda su se u srijedu razočarali sa Carlos Carvalalhom i njegovim stilom nogometa. "Carlosov san" se izgleda raspada.

3ijybW5.png

Na drugoj strani, Wolves u ovu utakmicu ulazi nakon remija sa Sunderlandom, a Nuno Espirito Santo se priprema izaći još jednom sa nepromjenjenom postavom. Bivši menadžer Porta ima sve igrače na raspolaganju, ali mora odlučiti da li će započeti sa Romain Saissom ili Alfredom N'Diayeom u veznom redu. Snažna obrambena izvedba Sunderlanda je prošlog vikenda zaustavila niz od šest pobjeda Wolvesa, no gosti ostaju neporaženi u sedam utakmica i puni su samopouzdanja.

Bez pobjede u pet utakmice, domaćini izgledaju kao tim koji nema nikakve kreativnosti i strasti, te će se boriti protiv odlične ekipe Wolvesa koji se nalazi na prvom mjestu na tabeli. Po meni je ovdje pobjeda Wolvesa vrlo izgledna. Sretno!

pijnxPc.png

(Koeficijenti 15.12. u 16:51 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Wolvesi vode, nada se da će tako i ostati. Statistički su skoro jednaki. Ovo bi mogao biti jedan vrlo dobar dan! Sretno nam!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use