Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
Los Angeles Lakers-Golden State (ki) 1 3.90 Marathon

Mislim da se ovo isplati probati na neki manji ulog ili na neki narodnjak. Durantu (32,5) i Klayu su baš (25,5) povećane granice pa sam se odlučio na ovo.

Naime, danas kod GSW-a nema: Currya, Greena, Livingstona i Zaze. Igrali su prije 3 tjedna u istoj dvorani i tada je GSW dobio 4 razlike nakon produžetaka a igrala su sva gore spomenuta četvorica ( Curry 28 poena, Zaza 11, Green 15 i Livingston 5).

Ono što je danas još bitno je podatak da će se večeras prije utakmice umiroviti dva Bryantova dresa. Vjerujem da će biti malo i emotivno, a možda to bude i motiv više igračima da pred Bryantom pokažu što znaju.

Sve u svemu, na osnovu ovoga mislim da se po ovoj kvoti isplati probati.
Objavljeno
Pau Gasol under 10,5 1.90 Lutrija BiH

1) Kod Clippersa teška bolnica, Rivers se tek vraća i pitanje je koliko će igrati, Williams je out, od ranije nema ni Gallinarija, Griffina i Beverleya a čini se da ni Johnson ne igra tako da bi ovdje mogao biti lagani BO.

2) Pau više nema nikakvu ulogu u napadu Spursa. Kawhi se vratio, Pau je i u godinama tako da ga Pop i čuva. Posljednje tri utakmice: 0 poena, 4 poena, 0 poena. Uzeo 2, 6 i 4 šuta, igrao 22, 18 i 15 minuta.

3) Ne baš lagan matchup sa Jordanom

Danas očekujem laganu pobjedu Spursa samim time bi Gasol trebao igrati manje, ima slabu ulogu u napadu, vjerujem da će ga Pop i odmoriti koliko mogne pa bi trebao presjediti čak i više nego u posljednje tri utakmice.
Objavljeno

ewFF1fviS-q1LK_6uJ8zqA.png

Clippersi osakačeni, može se ovdje igrati i 95.5-, ali ja sam se odlučio na ovo gdje se nudi stvarno dobar koeficijent. Utakmica gdje se očekuje BO i gdje bi spursi mogli riješiti sve već do poluvremena. Kako god, ne vidim Clipperse ni blizu u ovoj trci do 50 poena. 
Bit će emotivno večeras u Staples centru, umirovit će se dva Bryantova dresa kao što je @canca gore napisao te se očekuje odlična košarka s puno poena. Durant i Thompson će morati povući i te 3 trice Durant ubaci do poluvremena bez problema. Granica mu je na 32.5 što dovoljno govori kakva se njegova partija očekuje.

Također sam uzeo Šarića 14.5+, nema Embiida i u njegovu odsustvu Dario većinom odigra važnu rolu te Hooda 15.5+, Rocketsov tempo će jedino Mitchell i Hood moći nekako pratiti, na Donovana mi je velika granica te sam uzeo Rodneya. u zadnjih 10 tekmi, 7 išao over, 1 ostao na granici i ostala dva puta 11 i 13. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use