IzudinB 2502 Prijavi objavu Objavljeno December 21, 2017 (Koeficijenti 21.12. u 8:05 CET) Koeficijenti su podložni promjenama. Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Gigi 162 Prijavi objavu Objavljeno December 21, 2017 Leonard na 11.5 u Germaniji. Nigdje ga drugdje nisam našao više, ovo je smiješna granica iako se na restrikcijama. Ovo prebaci za četvrtinu, a očekujem ga 17-18 minuta barem u igri. btw. nađem ja njega, napravim račun u Germaniji, uplatim novce i još mi pare nisu sjele? Jel ima šanse da to sjedne uskoro ili će tek sutra? Na SuperSportu uredno sjednu odmah, nisu valjda ovi toliki jadnici.. EDIT : Riješeno Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
raki 12 Prijavi objavu Objavljeno December 21, 2017 prije 11 minute, Gigi said: Leonard na 11.5 u Germaniji. Nigdje ga drugdje nisam našao više, ovo je smiješna granica iako se na restrikcijama. Ovo prebaci za četvrtinu, a očekujem ga 17-18 minuta barem u igri. btw. nađem ja njega, napravim račun u Germaniji, uplatim novce i još mi pare nisu sjele? Jel ima šanse da to sjedne uskoro ili će tek sutra? Na SuperSportu uredno sjednu odmah, nisu valjda ovi toliki jadnici.. meni odmah sjednu kad uplatim preko kartice samo pazi čeka te nedozivljeno iskustvo sa germanijom pogotovo s nba igračima,granice stoje npr al nemozes uplatit par,pa ti stavis igraca vise npr a ono kad uplatis pise manje jer se sjebu pa je i s lijeve strane i s desne strane manje,i jos svasta nesta sam prosao s njima 1 Gigi reacted to this Citiraj Share this post Link to post Share on other sites