Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Stipe Miočić - Francis Ngannou

crash1

Recommended Posts

Stipe Miočić - Francis Ngannou // over 1,5 rounds //  bet365 - 2,25 (21.1.2017)

Jedna opklada iz možda nepopularnog sporta za klađenje, barem što se tiče naših prostora, ali vjerujem da će ovaj meč biti dosta medijski popraćen zbog Miočića, koji je n aputu da postane jedan od najboljih UFC boraca na svijetu. Ovdje sam se odlučio odigrati da će u borbi biti barem dvije runde, što mi je više nego i izgledno.

Mislim da će koeficijent do 21.1  još pasti, jer je trenutno u blagom padu a sinoć kada sam gledao ovo keficijent je bio 2,30. Ovo je borba za naslov prvaka, branitelj naslova Stipe Miočić i izazivač Francis Ngannou u Bostonu. Moram priznati da je po meni favorit ovdje Miočić, ali Ngannou u zadnjim borbama izgleda zastrašujuće.

Za prolaz ove opklade nama je potrebna druga runda, samo to! Izgleda jednostavno na papiru, ali s ovim momcima se nikad ne zna, pogotovo u posljednjim borbama. Stipe je završio svoje posljednje četiri borbe u prvoj rundi, baš kao i Francis pa završetak borbe u prvoj rundi izgleda kao realnija opcija, ali... Neću se složiti sa time jer mislim da je Stipe pametan borac, ne očekujem da će ići na pobjedu već u prvoj rundi, on će iskoristiti svoje kretanje i hrvačke podugvate kako bi iscrpio Frnacisa.

Također mislim da i Francis neće ići izravno na pobjedu, odmah u startu, pokušat će sačuvati svoju energiju u prvoj rundi, kako bi u nastavku bio spremniji. Mislim da ni jedan borac neće riskirati previše u početku u potrazi za pobjedom i pokušat će prvu rundu na miran način privesti kraju, jer su svjesni da ih i najmanja greška ili prevelik umor mogu košati poraza.

Naravno, u ovom "sportu" je sve moguće, pa tako i da se ova borba završi u prvoj rundi nekim slučajnim knockoutom, nikada se ne zna, pogotovo u HW kategoriji, gdje je jedan udarac često dovoljan. No, ipak mislim da će Ngannou biti nervozan, jer je to njegova prva borba za naslov a na drugoj strani se nalazi Stipe koji je ludi borac, i u prošlosti je pobjeđivao borce kao što su Lov, Overeem, Werdum, Dos Santos.

b66102377ca91d2167268a5305ecb8ff.jpg

Ne znam bas, prvo borba ce biti medijski popracena zato sto Ufc gura Francisa, i njega žele za Prvaka, Miocic se nije borio skoro godinu dana zbog problema oko dogovaranja novog ugovora tako da nije bas strasno omiljen u kompaniji. Drugo Francis koliko pamtim nije nikad prosao 1,5 rundu u svojoj Ufc karijeri, dosta brzo je zavrsavao svoje protivnike. S obzirom na njegov veliki frame on nema cardio za dugacke borbe i traziti ce rani knockout, dok ce ga Stipe vjerovatno probat rušiti i izmoriti ga na podu odmah na pocetku. Svasta je moguce ali nekako ne vidim da borba ide dalje od 2-3 runde pa moguce cak ne dalje i od te famozne 1,5.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use