Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Više rekreativno, stvarno ne volim ligu prvaka i kup uefa što se tiče klađenja. Mislim da ima previše psihičkih faktora.

Chelsea-CFR Cluj                        1  1,20

Panathinaikos-A.Famagusta (4,5)  2  1,68- nadam se da imaš pravo ;D

Reading-Blackpool                      1    1,51

Wolverhampton-Derby                1    1,58

Crvena Zvezda-Turow Z.            1      1,25

Ukupno:6,01

Objavljeno

Chelsea-CFR Cluj 1 1,20 – chelsi jednostavno mora pobijediti

AS Roma-Bordeaux 1 1,75 – tesko da ce ici na x iako su talijani majstori za to, ipak im prvo mjestom donosi „lakse“ protivnike u nastavku

PanathA-Anorthosis F. X 3,50 – ovo mi najvise smrdi na  X , mislim da to odgovara i cipranima,ko zna kakvi su tu sve dogovori, nema sanse da ce srljati pod svaku cijenu pa onda da izgube na kraju i dovedu u pitanje igranje u kupu uefe

Objavljeno

Evo ja sam danas odigrao samo single 4,5/ Panathinaikos - Anorthosis 2 1,80 ali ne za glavni ulog.

(unibet daje 1,90 da će biti 6 žuih i više! dok HL daje samo 1,55 da će biti 5 žutih i više...)

Još ću taj par skombinirati sa još par drugih za manje uloge...

Još bi odigrao:

4,5/ Roma - Bordeaux 2 1,90 (Germania)

3,5/ PSV - Liverpool 1 1,70 (Hattrick)

3,5/ Basel - Sporting 1 1,70 (Hattrick)

Objavljeno

... i još sam probao za sitan ulog da Gudjohnsen daje prvi gol jer je koef. 10,50!

Probable Starting XI: Jorquera, Cácers, Sylvinho, V. Sánchez, Piqué, Keita, Busquets, Gudjohnsen, Pedor, Hleb, Bojan

Probable Starting XI: Pyatov, Srna, Rat, Chygrynskiy, Kucher, Adriano, Hübschmann, Jadson, Willian, Brandao, Moreno

Objavljeno

Evo ja sam danas odigrao samo single 4,5/ Panathinaikos - Anorthosis 2 1,80 ali ne za glavni ulog.

(unibet daje 1,90 da će biti 6 žuih i više! dok HL daje samo 1,55 da će biti 5 žutih i više...)

Još ću taj par skombinirati sa još par drugih za manje uloge...

Još bi odigrao:

4,5/ Roma - Bordeaux 2 1,90 (Germania)

3,5/ PSV - Liverpool 1 1,70 (Hattrick)

3,5/ Basel - Sporting 1 1,70 (Hattrick)

Objavljeno

Više rekreativno, stvarno ne volim ligu prvaka i kup uefa što se tiče klađenja. Mislim da ima previše psihičkih faktora.

Chelsea-CFR Cluj                        1   1,20

Panathinaikos-A.Famagusta (4,5)  2   1,68- nadam se da imaš pravo ;D

Reading-Blackpool                      1     1,51

Wolverhampton-Derby                 1     1,58

Crvena Zvezda-Turow Z.             1      1,25

Ukupno:6,01

Da su bar češći ovakvi dani ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use