Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 1.2.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Johnson/Johnson - Bambridge/Kudla /// Pobjeda Johnson/Johnson bet365 - 3,75 

Ovaj meč počinje 31.1 kasno navečer, pa sam ga zato objavio u ovaj topic. Braća Johnson koji su inače blizanci baš kao i blizanci Bryan, su vjerovatno nova atrakcija u dublovima. Ispred njih je lijepa budućnost, a već su trenirali i "sparingovali" sa najboljim dublašima ikada, upravo braćom Bryan. Cilj im je da budu kao oni što dokazuje i ovaj članak:  https://www.washingtonpost.com/sports/tennis/like-the-bryan-brothers-their-hitting-partners-are-twins/2015/08/06/52c7edde-3c7d-11e5-b3ac-8a79bc44e5e2_story.html?utm_term=.d5e8e1aee9ef 

Njih dvojica igraju zajedno čitav život, još od 2015 godine. Većinom su učestvovli na ITF turnirima, imaju omjer 55-33 a u pet navrata su osvajali double turnire. Oni dolaze iz Texasa i na ovaj turnir su dobili pozivnicu, upravo zbog odličnih rezultata u zadnje vrijema a i zbog publike koja će ih bodriti na domaćem terenu.

Bambridge/Kudla također igraju solidan tenis, no braća Johnson su već jednom pobjedili Bambridgea u dublovima, sa drugim partner. Kudla je dobar teniser, ali treba naglasiti da on prvenstveno igra single mečeve i da je to također jedan od razloga zbog kojih sam se odlučio na braću johnson. Koeficijent je po meni, velik!

3278f5883a8a9855ea38df7b84117336.jpg

Barcelona - Valencia

U četvrtak će prvu polufinalnu utakmicu Kupa kralja, na Camp Nou, odigrati nogometaši Barcelone i Valencije.
Barcelona, prošlogodišnji osvajač ovog natjecanje, ali i što je važnije, apsolutni lider ovosezonskih događanja u Primeri, mora biti favorit ovog prvog susreta koliko god Valencia ove sezone bila dobra i vrlo neugodna.
Barcelona je ova sezone dobila devet od deset domaćih prvenstvenih utakmica. Jedino se Celta izvukla iz katalonskog grotla (2-2), a čak i kada Barceloni ništa ne ide po planu tijekom utakmice ona pobijedi na kraju. Primjer je posljednja utakmica (Alaves 2-1), kada na scenu stupi ili genijalnost Messija i Suareza ili sudačka greška u korist Barce.
Barcelona je poslije poraza na startu sezone od Reala u Superkupu izgubila jednu jedinu utakmicu u svim natjecanjima. No, i taj poraz od Espanyola (1-0) u Kupu baš nimalo nije zasmetao jer je Barcelona sve nadoknadila u uzvratu.
Valencia, pak, ima iza sebe dva prvenstvena poraza zaredom (Las Palmas 2-1 i Real 4-1) i oni su sigurno ostavili traga na popularnim «šišmišima».
U prvenstvu ove sezone, na Mestalli, ogled ova dva kluba je završio 1-1. Danas je Barcelona favorit, pogotovo zato jer ulazi u meč kako bi stvorila zalihu prije uzvrata.

Konyaspor - Galatasaray

Nogometaši Galatasarayja u četvrtak gostuju kod Konyaspora. U pitanju je prvi četvrtfinalni susret turskog Kupa.
Na prvenstvenoj ljestvici je ogroman razdor između ova dva kluba i jasno nam pokazuje gdje je u ovom slučaju smještena kvaliteta, a gdje problemi.
Konyaspor je pretposljednji na ljestvici, iako je u sezonu ugazio s potpuno drugim ambicijama od toga da se spašava mogućeg ispadanja. Galatasaray je na drugom kraju ljestvice, na drugom mjestu, s izuzetno dobrom serijom rezultata. Dobio je ukupno pet utakmica u nizu.
Inače, Galatasaray je već pobijedio ove sezone na stadionu gdje igra večeras. U prvenstvu je slavio 2-0 i iskreno vjerujemo da još jednom može ponoviti takvu igru i rezultat.
Ipak, stavljamo određeni oprez u svemu jer je u pitanju Kup natjecanje. U pitanju je prva utakmica (sve se može nadoknaditi u uzvratu), a i Konyaspor je ove sezone od ukupno četiri pobjede i četiri remija u prvenstvu, čak četiri pobjede i tri remija ostvario kao domaćin.

Willem II - Roda

Tri kluba koja su izborila polufinale nizozemskog Kupa su poznata. U četvrtak ćemo saznati i posljednjeg polufinalista.
Sastaju se Willem II i Roda, dvije momčadi iz donjeg doma prvoligaške ljestvice, i razlika u skupljenim bodovima (17-15) na najbolji način otkriva kako nas čeka neizvjesna utakmica. Neizvjesnost je dodatno potaknuta Kup ozračjem koje uvijek nudi dodatna iznenađenja.
Objektivno je Willem II svakako u prednosti. I zbog domaćeg terena, ali i ugodnog iskustva kojeg je imao tijekom 90-minutnog nadmetanja protiv Rode ove sezone. Willem II je, naime, slavio u gostima u Eredivisie (3-1).
Nadalje, Roda je stvarno slabašni gostujući sastav. Dosta je reći da je izgubila na čak devet od ukupno deset prvenstvenih gostovanja.
No, postoji još nešto zanimljivo, a to je podatak da je Roda čak sedam od posljednjih osam utakmica odigrala uz opciju oba daju gol. Upravo je to jedan od naša dva prijedloga. Onaj možda i prvi izbor je slavlje domaće momčadi.

Izvor: lutrija.hr

https://www.rezultati.com/utakmica/IHAkc4kn/#omjer;overall

Iskreno,ja ne bi...... Ne vidim razloga zašto......Kazerima je ovo tekma za prolaz,nakon 1:1 između Rusa i Poljaka,Rusi će morati dobro paziti......Poljaci su imali jako puno sreće sa 1:1,gledo tekmu,Rusi nakon šta su probili golmana imali 3-4 šanse za otići na 2 razlike,sve uprskali i primili gol kazne.......A objektivno,5 raznia su bolji.

Stavio sam omjer gore,da sada ne kopiram slike,Kazeri su momčad koja plaća strance (i Rusi rade isto sa nekolicinom) i imaju jako dobru kvalitetu za Futsal......

Iskreno,ja bih preskakao.......Sretno

Willem II - Roda BTTS (1.72) bet365

Ova dva kluba se muče na drugom dijelu tabele i njihov dobar niz u kupu je vrlo pozitivna stvar za navijače ova dva kluba, jer imaju nešto što im odvraća pažnju od loše forme u Erediviziji. Willem II se nalazi na 14. poziciji i u 20 utakmica imaju 17 bodova, dok je Roda na 17., to jest, pretposljednjoj poziciji i imaju samo dva boda manje od Willema. Tko god pobijedi u ovoj utakmici večeras će početi vjerovati da se njihovo ime može naći na trofeju ovog kupa ove sezone, posebno zbog toga što će se jedan od dva velika favorita pridružiti Ajaxu na eliminiranom podiju ovog natjecanja, jer Feyenoord igra protiv PSV-a kod kuće. Pozicije na tabeli ova dva tima ne ulivaju neku nadu da će utakmica biti zanimljiva u 90 minuta, no kada su se ove dvije ekipe po prvi put srele u ligi ove sezone u rujnu, Roda je poražena na vrlo lagan način. Svi golovi koje je Willem II dao su bili u prvom poluvremenu, gdje su ostvarili pobjedu od 3-0. No sada je po meni Roda u boljoj formi, jer su u posljednjih šest utakmica ostvarili dvije pobjede, jedan remi i tri poraza. Willem II je uspio ostvariti samo jednu pobjedu u posljednjih šest utakmica, gdje su remizirali dvije i izgubili tri utakmice, što nam sugerira da bi remi mogao možda biti u ovoj utakmici, jer su oba tima u vrlo lošim formama što se tiče obrane u posljednim tjednima, gdje su uspjeli zadržati samo jednu utakmicu bez primljenog gola u posljednjih šest. No, golovi nisu problem za ove dvije ekipe, gdje su obje ekipe uspjele da postignu u pet od šest posljednjih utakmica, i u ligi i u kupu, tako da mislim i nadam se da će i u ovoj utakmici obje ekipe dati gol. Mislim da će obje ekipe dati gol i zbog razloga da su vrlo loši defanzivno, a solidni su u napadu i zbog te kombinacije mislim da će biti golova na obje strane. Peters i Velikonja bi trebali biti van terena, dok će na drugoj strani Schahin biti van terena zbog suspenzije. Sretno!

f0IRqkn.png

(Koeficijenti 1.2. u 13:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Barcelona - Valencia | Pobjeda domaćina + BTTS (2.10) bet365

Valenciji će ovdje trebati baš dobar nastup na Camp Nou, kako bi prošli dalje, jer je Barcelona u izvanrednoj formi. Prije dvije sezone su se ove dvije ekipe susrele u ovoj fazi natjecanja, gdje su Luis Suarez i Lionel Messi postigli sedam golova protiv ekipe koju je tada vodio Gary Neville. Od tada su se znatno poboljšali i trebali bi igrati mnogo bolje u ovoj utakmici. Teško je vidjeti bilo kakav drugi rezultat u ovoj utakmici sem pobjede Barcelone, jer su u posljednjih 16 domaćih utakmica ostvarili 15 pobjeda, a taj niz se proteže od kolovoza. Messi i Suarez su ponovo u dobroj formi, nakon što su spasili svoj tim u prošloj utakmici protiv Alavesa, dok Valencia ima problema sa ozljedama jednog ili dva obrambena igrača. Ernesto Valverde je uvijek rotirao u prvim utakmicama ovog natjecanja, ali teško je da će to biti slučaj u ovoj utakmici, jer igraju protiv tima koji je na trećem mjestu La Lige. Valencia nije baš u odličnoj formi, no s obzirom na posljednje sezone ova je itekako dobra. Izgubili su kod kuće sa 4-1 protiv Real Madrida, a u posljednjih osam ligaških utakmica su izgubili čak pet, tako da ovaj rekod mislim ništa ne pomaže Valenciji. No, mislim da će Valencia uspjeti da postigne gol, jer je od tog poraza od 7-0, Valencia svaki put dala gol Barceloni i mislim da će tako biti i sada. Oni u prosjeku daju dva gola po utakmici ove sezone u ligi i postigli su barem po jedan gol u svakoj od posljednjih osam utakmica, bez obzira na to što su imali loših rezultata. Ousmane Dembele je jedini odsutni igrač za Barcelonu i mislim da će Barca igrati sa 4-4-2 u ovoj utakmici kako bi i Coutinho i Iniesta možda igrali zajedno, no vidjet ćemo. Na drugoj strani za Valenciju, Gabriel Paulista i Rben Vezo su se vratili sa suspenzije, ali Gabriel je pod sumnjom zbog manje ozljede. Guedes i Murillo su također pod znakom sumnje za ovu utakmicu. Po meni najbolja opcija i najbolji koeficijent na kombiniranu okladu pobjede Barcelone i da će oba tima dati gol. Sretno!

r2wM2CR.png

(Koeficijenti 1.2. u 13:44 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

prije 4 sati, TazMan said:

https://www.rezultati.com/utakmica/IHAkc4kn/#omjer;overall

Iskreno,ja ne bi...... Ne vidim razloga zašto......Kazerima je ovo tekma za prolaz,nakon 1:1 između Rusa i Poljaka,Rusi će morati dobro paziti......Poljaci su imali jako puno sreće sa 1:1,gledo tekmu,Rusi nakon šta su probili golmana imali 3-4 šanse za otići na 2 razlike,sve uprskali i primili gol kazne.......A objektivno,5 raznia su bolji.

Stavio sam omjer gore,da sada ne kopiram slike,Kazeri su momčad koja plaća strance (i Rusi rade isto sa nekolicinom) i imaju jako dobru kvalitetu za Futsal......

Iskreno,ja bih preskakao.......Sretno

Citajuci vaše komentare odlučia san malo proistražiti vaše tvrdnje i doša san do sazanja na jednom portalu za koeficijente da sve kladionice u Poljskoj bacaju koeficijent na pobjedu Poljske u malom nogometu.Ne pričam ja o padu za 0.10,20,30 cak i za 0.50 nego govorim o padu za 2.00,ocigledno se tu nešto suska,možda čak nemora ni znaciti ništa ali dali nije malo sumnjivo da poljske kladionice baš bacaju koeficijent na svoje i to za 2 ?

padajuca kofa.png

Barcelona-Valencia preko 4.5 kartona,1.70 koef.

PSK

Glupo je pisati o vaznosti utakmice,svako zna da je polufinale kupa i da je bitna utakmica ovo.
Valenciji je bitno ne izgubiti puno razlike buduci da im fale Garay,Kondogbia,Guedes,Murillo.

A sad malo o ekipama i sucu utakmice.

Barcelona je najblaza ekipa Primere sa 1.67 dobijenim kartonom po utakmicima,no u malo jacim utakmicama i njeni igraci postanu malo zivcaniji,a od tih igraca isticu se Suarez,Pique,Alba i Busquets.

Valencia je suprotno Barci, prva u Primeri po grubosti,dobijaju 3.71 karton po mecu te imaju dosta mesara od kojih su neki Vezo,Parejo,Zaza,Garay,Gaya,Gabriel,itd.

Utakmicu ce suditi Jose Sanchez,sudac kojemu je ovo 3.godina u najelitnijem rangu Spanjolske,a tocno se sjecam kako mu je 1.sezona zapocinjala,bio mi je najbolji sudac i volio sam ga vise od Bebeka.Redom je u prvih 10-ak utakmica dijelio 11,12,13,10,9,7,8 i tako se uvijek vrtio oko visokih brojki.-13 kartona podijelio u susretu Bilbaa i Sociedada

2.sezona prolazi nesto mirnije,te mu se prosjek vrti na oko 4 do 5 kartona, s tim da mu je najveca kartonska utakmica bila isto baskijski derbi Bilbaaa i Sociedada.

Sada u ovoj 3.sezoni,sudio je 16 utakmica i dijeli u prosjeku 5,15 kartona,s tim da su mu najvece kartonske brojke u jednoj utakmici 8 kada je sudio mec Girone i Levantea.

Inace kaze za sebe da je prelagan bio na obaracu u prvoj sezoni te da se dosta smirio,nazalost po nas koji igramo kartone,no danas ga ocekujem na bar 5 kartona.Istina,nekako njegov stil sudenja koji dosta oprasta mozda nece pasati,ali s obzirom na vaznost susreta i agresivnost pogotovo Valencije uzimam over kartona.

prije 1 sat, MaliMisko12 said:

Citajuci vaše komentare odlučia san malo proistražiti vaše tvrdnje i doša san do sazanja na jednom portalu za koeficijente da sve kladionice u Poljskoj bacaju koeficijent na pobjedu Poljske u malom nogometu.Ne pričam ja o padu za 0.10,20,30 cak i za 0.50 nego govorim o padu za 2.00,ocigledno se tu nešto suska,možda čak nemora ni znaciti ništa ali dali nije malo sumnjivo da poljske kladionice baš bacaju koeficijent na svoje i to za 2 ?

padajuca kofa.png

Ili će ispasti hebeni preokret ili su se Poljaci malo zaletjeli na svoje pa uplaćivali na čoravo....Zato je vjerojatno i padao koef kod njih,ponijelo ih nakon 1-1 sa Rusima..... 

Ima još jedan polčas,ali jako su podređeni Kazerima

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Evo zasto si ti jedan od mojih omiljenih kolega sa Foruma. Pazi ovo, evo majke mi moje, napisao sam analizu za mec Srbija vs Engleska. Imao sam entuzijazam, imao sam ljubav, imao sam dovoljno zla i mrznje u sebi, imao sam i vremena … sve je bilo ok. Predlozio sam neki teski under golova na utakmici. A o Tuchelu i pijanom Kiksiju sam napisao deset stranica teksta. A onda sam sve obrisao. Jednostavno nisam hteo nista da vezujem u postu sa ovom jedinicom na Tursku sto mi deluje kao fix zivota i XXI-og veka. Nisam hteo da stavim zajedno u postu ovu pobedu turaka sa ovom teskom utakmicom izmedju Srbije i Engleske, da se ne bi neko syebao i kladio zajedno sa ove dve toliko razlicite utakmice. Ukratko, mislim da cemo danas gledati dva najgora trenera na svetu, od kojih je Tuchel malo manje los od pijanog Kiksija. Da Engleska ne izgleda tako lose sa Tuchelom, svasta bih predlozio na danasnjoj utakmici.  A ovu utakmicu izmedju Turske i Poljske sam cak i sanjao kako turci gaze poljake, sto je bio jos jedan razlog da obrisem najavu meca Srbija vs Engleska. Za mene osobno, u Srbiji se igra najzastareliji, najsporiji i najglyplji fudbal na svetu, plus sto se zlo iz realnog zivota direktno prenosi na sport, plus sto mislim da je pijani Kiksi gori trener cak i od Pirla ili Cannavara, ali je problem sto sam odgledao gotovo sve utakmice Tuchelove Engleske koja je prava bolest za oci. Nakon sto sam odgledao umesto svih vas, da vi ne biste morali, obe utakmice Engleske sa Andorom gde su im dali tri gola iz dve utakmice, meni jedino sto pada na pamet u vezi ove utakmice jeste sledece: Prvo. Skloniti decu iz sobe za vreme ove utakmice. Drugo. Nikako ne gledati ovu utakmicu. Zivot je previse kratak da bi se gubilo vreme na ovakve meceve. Trece. NoBet cak i ako imate toliko novca da ne znate sta cete sa njim. Cetvrto. Rasprodati svu imovinu i podici kredite cak i pod nepovoljnim uslovima, do 16.00 casova i sve uloziti na Tursku, kosarka Peto. Ako bas mora da se kladi na ovu utakmicu, ili cete umreti, onda neki teski under golova, sto tezi, a ako se sa mnom ne slazete onda mi napisite ko ce sve dati te silne golove.  
    • Ima jedan iz Makedonije koji je osvojio skoro 600 000 eura... s uplatom od 15 eura. Imao je iste tikete uplaćene s različitim sistemom, tiketi su stvarni jer je moj prijatelj prijatelj s tim čovjekom. Također, na poluvremenu posljednje utakmice Mozzart mu je ponudio određeni iznos za isplatu, ali on to nije prihvatio... Evo link od te dobitke.. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/dobio-skoro-600-000-evra-ovo-je-najveci-dobitak-u-odnosu-na-ulog-zabelezen-u-evropi/287751 ps. Isto tako, na YouTubeu je bilo video kako čeka posljednju utakmicu u kladionici...
    • Hej@LeonardoDrugi objasni cijelom forumu molim te kako to da neces po 777.put umrijeti ako ne najavis ovu utakmicu danas, a ti dobro znas o kojoj utakmici govorim. Kako to da te ne ispunjava entuzijazmom i zeljom da igras sve zivo na tu jednu ekipu kontra druge, i kako to da cinjenice oko te druge ekipe i njihovog izbornika ne izvlace ono najgore iz tebe a to najgore nam lijepo preneses ovdje i svi zajedno to naplatimo. Kako to? Znam da ces znati na koju utakmicu mislim. I da, eto ti sad tvoj nutrija u ligi pa se volite i lizite sve dok se ne otrujes, i cuvaj se lopovluka sinko.  
    • Prije svega da se izvinem za jucerasnji prijedlog koji nije prosao. Hrvatska je opravdala ocekivanja no Grcka nije ali je sa tim jucerasnjim porazom od Danske sebe znatno udaljila od bilo kakavih sansi za SP jer u najboljem slucaju sada moze biti druga u toj  grupi  a Play Off za SP ce biti toliko okrutan i  mislim da je doslovno lakse osvojiti prvo mjesto u bilo kojoj grupi nego li proci dalje iz tog play offa.    Idemo dalje i okrecemo se novom danu...   Moj prijedlog za danas ce bii slicna kombinacija kao i juce samo ovaj put jos vece kvote a probat cu sljedece:    CIPAR - RUMUNIJA    Tip 2 BIH -   AUSTRIJA    Double bet, 1X i over 1.5 na utakmici   Ukupna kvota 4.10    Rumunima je ovo utakmica za biti ili ne biti cak i za drugo mjesto i svaki rezultat sem pobjede im pa barem za 50 % smanjuje sanse da ce zavrsiti kao drugoplasirani. Izgubili su vec kuci od BIH 0-1 i od Austraije u gostima 1-2 i bilo koji rezultat sem pobjede protiv Cipra bi znacio i kraj kvalifikacija. Realno su jaca reprezentacija od Cipra i mnogo bolje organizirana. Protiv njih imaju 4-0-0 u 4 odigrana susreta gdje je Romunija uvijek postizala 2 ili vise golova na svakoj utakmici dok je Cipar samo dao jedan gol i to kada su izgubili uvjerljivo 4-1 u Rumuniji. Cipar jako tesko postize golova a sem toga Ruminija ih je vec u ovoj grupi dobila u Rumuniji 2-0 pa tako nesto slicno ocekujem i danas...   BIH - Austrrija je nekako slicna utakmica kao jucerasnja izmedju Grcke i Danske, utakmicua koja u velikoj mjeri odlucuje koja ekipa ce osvojiti ovu grupu. Za BIH je ovo zapravo ili ici na SP ili ne, jer BIH u zadnjem kolu gostuje bas u Becu a ako bi zavrsila kao drugoplasirana u grupi to bi vjerovatno  znacio i kraj puta jer u Play Offu ce se naci ekipe koje su kud i kamo jace od danasnje Austrije. Uz to BIH ima jako lose iskustvo sa igranjem Play Offa, nikada nikoga nisu prosli. Sem toga BIH ovdje igra protiv Austrije koja u ovom trenu nije na svom tom nekom nivou jer ni pocemu ne predstavljaju ekipu od koje bi se trebalo pribojavati. Kuci su za vikend dobili Ciprus jedva 1-0 i to golom iz jedanaesterca. Nedostaje im samopouzdanje ali i njihov neki ponajbolji igrac za danasnju utakmicu u Zenici gdje je publika 12. igrac domacih.    Sa druge strane ekipa BIH se polako slaze i oni ce biljeziti dobre rezultate tek u narednim ciklusima. U ekipi sem Edina Dzeke prakticno i nema starijih igraca. Ekipa je sastavljena od mladih talenata koji po europskim klubovima grade svoje karijere. Tako je bas za vikend protiv San Marina u pobjedi od 6-0 svoj pecat udario mladi Alajbegovic koji je ove sezone presao iz Bayer Leverkusena u austrijski Salzburg jer ce tu imati kud i kako vecu minutazu.  U ekipu se nakon suspenzije vraca desni bek Dedic koji igra fenomentalno u Benfici koji je jako digao svoju formu. Na lijevoj strani nedostaje Kolasinac iz Atalante i to je trenutno najslabija karika u timu jer ce ga mijenjati Burnic koji bas nije na tom nivou. Sem toga stoperski dvojac nije uigran jer selektor Barbarez previse rotira svoj tim u nadi da ce konacno posloziti tim i pronaci dobitnu kombinaciju.  Stoga ocekujem da BIH nece tako lako sacuvati svoju mrezu i ovaj put..Mislim da BIH ovo ne gubi i da ako BIH ovo ne dobije da ce u najgorem slucaju po njih zavrsiti sa nekim remijem sa golovima..Moj bet tu je 1X i 2+ na utakmici mada mislim da uz malo srece ovo BIH moze i da dobije...
    • Pobeda Turske nad Poljskom, Evropsko Prvenstvo u kosarci, kvota 1,16 Norveska daje vise od jednog gola Moldaviji i pobedjuje u kornerima, kvalifikacije, fudbal, kvota 1,17 Ukupna kvota 1,36 Da pocnemo ovaj post i sedmicu pred nama veselim temama. Izgleda da je pre dva dana, ako su tacne informacije, prosao najbolji tiket u istoriji Balkana. Ako su tacne informacije, neka budala iz Beograda je sastavila tiket sa Ako mi je Google dobro preracunao dinare u eure, ovaj kockar je uplatio u Mozzartu neverovatnih 29 parova za 0,17€ (sedamnaest centi) i nakon sto mu je prosao tiket sa dvadesetdevet parova zaradio oko 425.000€ Ovde sam postavio samo deo screenshota dobitnog tiketa, posto ne znam kako se smanjuje u screenshotu tiket od dvadesetidevet predloga, majko moja. Ciganske kladionice znaju da lazu, i na ovakav nacin privlace kockare, ali stvarno postoji ovaj tiket na Mozzartovom sajtu, prilicno su ga izreklamirali i izlozili javnosti, pa mozda i postoje neke sanse da je sve ovo tacno. Osim ove vesele price, uspeo sam da uhvatim na screenshotu, jedan istorijski trenutak na naslovnoj stranici naseg Foruma, a koji je trajao samo nekoliko minuta. To je istorijski screenshot na kojem se u jednom trenutku vidi poslednji postavljeni predlog naseg kolege @josip123 u prvoj, elitnoj i prvi postavljeni predlog u drugoligaskom blatu. Kakva simbolika, kakav romantizam, kakva prelepa poruka namenjena kolegama @nutrija @nuki01 i @nenosk … cccccc koji dolaze u zmijarnik zvani prva liga Poslednje Sanse. Pogledajte ovu poucnu lepoticu od screenshota   Turska pobedjuje Poljsku po kvoti od 1,16 kosarka Da je sveta Poslednja Sansa pocela na vreme, ja bih imao vec devet pogodaka, iz devet pokusaja, a ova pobeda turaka bi mi bio deseti pogodak i uveliko bih vodio na tabeli sa skorom; ja pa prazno, a ostale poredjajte kako hocete. Cak sam nasao kod Mozzarta kvotu od 1,20 na pobedu turaka, a sto ne moze da se odigra ni u jednoj drugoj kladionici. Teorija kaze da kladionicarska kvota za neki mec predstavlja vizuelni oblik verovatnoce da ce se nesto desiti na utakmici. Ako je to zaista tacno, onda bih ja prognozirao u procentima da je verovatnoca da ce turci dobiti Poljsku negde oko 93,5% pa bi to i bila moja analiza za danasnji mec. Norveska daje vise od jednog gola Moldaviji i pobedjuje u kornerima po kvoti od 1,17 Deset sati sam gledao ponudu i nisam mogao da pronadjem jos jedan par za double. Spremajuci se za novu sezonu u Poslednjoj Sansi i pripremajuci se za moje nove neprijatelje u prvoj, elitnoj analizirao sam onog prevaranta, kolegu @nutrija kada je varao ceo Forum i postavljao one istorijske BetBuildere postavljajuci screenshotove tako sto ih je slikao dvadeset dana unapred. Eto, ovako bi izgledao jedan njegov predlog iz tih istorijskih njegovih lopovskih predloga, dakle Norveska daje vise od jednog gola plus pobedjuje u kornerima, samo sto sam ja ovo danas izabrao pa je kvota 1,17 dok bi kolega @nutrija to pronasao pre dvadeset dana po kvoti od 1,20 Hej @nutrija kao sto vidis, nase vecno prijateljstvo i postovanje prestaje danas. Dosta smo se ljubili u usta, dosta je bilo. Za dva dana se otvara Tema u prvoj, elitnoj ako se administratori opet ne predomisle, pa danas prestaje nase prijateljstvo. Od danas si moj najveci neprijatelj, kao i svi ostali, od danas si najveci prevarant kojeg je ovaj Forum ikada imao zajedno sa onim kolegom @unkdy  U ovom trenutku ne bih mogao da se odlucim da li si ti vise varao sa onim tvojim screenshotovima slikanim dvadeset dana unapred kada si postavljao predloge da ce na utakmici Arsenala protiv Southamptona u sred Londona doci dupla sansa 1X i da ce na utakmici pasti barem jedan gol po kvoti od 1,20 kod velikog bet365 ili je ipak veci prevarant bio onaj @unkdy koji je isao u Aziju da nadje kladionice gde je gol Bayerna na utakmici mogao da se nadje po kvoti od 1,20. Dobrodosao u prvu, elitnu, svaka tebi cast, ali i tebi, kao i svima ostalima, zelim da patis tokom sezone, mnogo da patis.          
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use