Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Cleveland - Houston 

Derbi NBA večeri svakako je sudar Cavsa i Rocketsa u Clevelandu. 

Cavsi su prošlosezonski finalisti no ove sezone igraju s puno oscilacija. Imaju samo 4 pobjede u zadnjih 11 dvoboja. Iako dočekuju ovaj susret sa 3 pobjede u zadnja četiri dvoboja ono što ih mora brinuti su porazi od ekipa koje spadaju u gornji dio poretka bilo zapadne bilo istočne konferncije. U ovome susretu na ruku im ne ide niti izostanak Kevina Lovea. 

Houston je s druge strane momčad koja izgleda sposobno skinuti Warriorse. Dobili su ih prošli tjedan u svojoj dvorani i time potvrdili svoju izvrsnu formu. Kada su u momčadi Rocketsa zdravi i Harden i Paul suparnicima se ne piše dobro. Odlično je D'Antoni u to uklopio i centra Capelu i ova ekipa izgleda stvarno moćno .

Kada pogledamo rezultate i dojam Cavsa u sudarima s najjačim momčadima lige uoči ovog susreta imam dojam da su kladionice precjenile domaćina. Houston je apsolutni favorit i ovdje predviđam novi glatki poraz Lebronove družine protiv još "contendera". 

TIP: Rockets -3

Objavljeno

Slazem se s tipom za Houston, Cleveland u ocajnoj formi dok je Houston odlican.

Moji tipovi za veceras:

Mitchell 20.5- , unibet 2.02

Igraju protiv Spursa, jedne od najboljih obrana lige. Utahu je ovo b2b utakmica. Ocekujem utakmicu na manji broj koseva, sporiji tempo, ima tezak matchup u napadu protiv Greena koji je dobar defanzivac, svakako vidim value u ovoj kvoti veceras. 

Thompson 20.5- , unibet 1.85

Igraju protiv Denvera, cuvat ce ga Harris, Curry i Durant ce imat laksi posao i ocekujem njih u glavnoj ulozi. Igrali su medusobno cak 3 puta ove sezone. Zabijao je redom 15,15 (bez Curry-a),19 (bez Duranta). Gsw bi trebao bit kompletan veceras i ako je Harris ostavljao Thompsona ispod granice sva 3 meca ove sezone cak i bez jednog od superstara, ne vidim kako ce veceras ubacit 20+. 

Svidja mi se jos i Holiday 20.5-, 1xbet 1.91.

Objavljeno
prije 7 sati, PG13 said:

Slazem se s tipom za Houston, Cleveland u ocajnoj formi dok je Houston odlican.

Moji tipovi za veceras:

Mitchell 20.5- , unibet 2.02

Igraju protiv Spursa, jedne od najboljih obrana lige. Utahu je ovo b2b utakmica. Ocekujem utakmicu na manji broj koseva, sporiji tempo, ima tezak matchup u napadu protiv Greena koji je dobar defanzivac, svakako vidim value u ovoj kvoti veceras. 

Thompson 20.5- , unibet 1.85

Igraju protiv Denvera, cuvat ce ga Harris, Curry i Durant ce imat laksi posao i ocekujem njih u glavnoj ulozi. Igrali su medusobno cak 3 puta ove sezone. Zabijao je redom 15,15 (bez Curry-a),19 (bez Duranta). Gsw bi trebao bit kompletan veceras i ako je Harris ostavljao Thompsona ispod granice sva 3 meca ove sezone cak i bez jednog od superstara, ne vidim kako ce veceras ubacit 20+. 

Svidja mi se jos i Holiday 20.5-, 1xbet 1.91.

Prosla 2/2, Mitchell nije igrao radi gripe.

Ukupan skor: 2/2 (100%)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use