Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 10.2.2018. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

prije 38 minute, Goksim said:

Tottenham daleko bolji i vode 1:0... Za sada niti jednog kartona ali over 2,5 kartona na liveu mi se čini primamljivo budući da više nije 0:0 i da se u završnici sigurno neće igrati korektno ako bude aktivan rezultat. 

U 95-oj minuti Eric Dier dobiva žuti karton, treći na utakmici. Ovo je zaista fenomenalan pogodak! Svaka čast!

prije 18 minute, JackieJack said:

Kriminalna utakmica Arsenala. Tacno se vidi da je Wengeru krajnje vreme da napusti jer je ekipa izgubila pobednicki mentalitet. Igras derbi sa najzescim rivalima i odigraju onako mlako i nezainteresovano, stvarno tesko je dati pametan komentar posle onakve predstave...

Tottehnam zasluzeno slavio, vise su zasluzili!

Ma sram me bilo gledati ovo,neke prijateljske imaju vise zara nego ova danasnja utakmica.

prije 9 sati, Jeronimo said:

Sto se tice tenisa danas ovo su parovi koji mi se svidaju

Medvedev – Kubot --- kvota 1

Ovo pocinje ubrzo pretpostavljam da nitko nece ni stici ispratiti, pa cu to i preskociti.

Sabalenka – Maria

Fed cup susret, igrat ce u dvorani u dosta brzim uvjetima. Za Bjelorusiju otvara Sabalenka, mlada nada koja zadnjih par mjeseci igra jako dobar tenis. Agresivna igracica koja tezi sto prije zavrsiti svaki poen, jako dobro igra u Fed cupu, danas su pred svojim navijacima i jos jedan motiv vise za nju. S druge strane Maria, igracica koja voli izaci na mrezu, backhand gotovo iskljucivo igra slajs i kada je u ritmu zna stvoriti problema. Ali sada to definitivno nije slucaj, 5 poraza u nizu, zadnja pobjeda u 10.mjesecu, 4 lagana poraza ove godine. Tesko da ce ovdje prekinuti seriju.

Copil – Kovalik

Opet ja sa Copilom i Kovalikom. Copil je svojim izdanjem zasluzio da ga se isprati do kraja ovog turnira. Izgleda da mu je ovaj tjedan sve sjelo kako treba i danas ima veliku priliku zaigrati svoje prvo finale. Za prvo finale ce se boriti i Kovalik koji ovaj tjedan ne prestaje iznenadivati i bez obzira na sve, ja i dalje mislim da igra iznad svojih mogucnosti. Koliko god Kovalik jucer dobro odigrao, Baghdatis je bio uzasan na terenu, servis nije radio, forehandi su letjeli na 2.red tribina i jos kad se na to doda dobra igra Kovalika prvo polufinale je tu. Za obojicu je ovo velika prilika, nervoze ce zasigurno biti i 1.set bi ovdje mogao biti presudan. Copil ipak iskusniji igrac i igrac kojemu ovi uvjeti daleko vise odgovaraju. Ako je Kovalik u stanju proci kvale i napraviti 3 iznenadenja u nizu – svaka cast, ali nesto nisam previse uvjeren u to.

Herbert – Ignatik

Kvale Rotterdama koji ce ove godine biti izrazito jak. Herbert ovdje dolazi nakon tijesnog poraza od Gasqueta u 3.seta i sa dobrom igrom. Bez obzira sto je prvenstveno dobar igrac parova, zna Herbert jako lijepo odigrati i singl, a pogotovo u dvoranskim uvjetima. Uhvatio je dobar ritam, ima 2:0 protiv Ignatika iako su ti mecevi igrani dosta davno. Ignatik s druge strane trenutno u dosta losem ritmu, voli ove uvjete, ali ne ide ga u zadnje vrijeme. Protiv Pospisila nije imao nikakve sanse u zadnjem mecu, jednostavno je igrac koji je limitiran na challenger razini i tesko je ocekivati neke vece stvari od toga sto se njega tice.

Wawrinka – Basic

Wawrinka izgleda sve bolje na terenu, protiv Troickog smo jucer mogli vidjeti dosta lijepih poteza, kretanje je dosta dobro i primjeti se ogroman napredak s obzirom na AO. Jos uvijek tu ima dosta ruznih promasaja, ali manjak meceva je razlog tome i polako ce to doci na neku normalnu brojku. Basic nastavlja nizati dobre rezultate zadnjih par mjeseci i ovo mu je nagrada za trud koji ulaze. Ima odradene kvale ovdje, a nakon toga je dobio tri njemca, Mayera, Kohlija i Marterera. Dobra igra Basica, servis ga slusa, forehand dobro funkcionira, backhand slajs odradi posao kako treba i trnutno to za Basica dosta lijepo izgleda. Danas ipak protivnik ce biti razina vise, Wawrinka se polako vraca na stari nivo, po njegovim reakcijama je jasno vidljivo da je 100% glavom u turniru i koliko god Basic dobro igrao trenutno ipak mislim da ce tesko danas uzeti skalp Wawrinci ovdje.

Milojevic – Pospisil

Ganjam se sa ovim Pospisilom cijeli ovaj tjedan i valjda je konacno vrijeme da krene nesto kako treba sto se njega tice. Odgledao sam cijeli mec protiv Lestiennea jucer, otvorio je Pospisil jako sa duplim breakom da bi nakon toga spasavao break lopte za potpuni povratak Lestiennea u 1.set. Opcenito cijeli mec je bio poprilicno izjednacen i Pospisil je cisto na kvalitet izvukao taj treci set. Ono sto se meni cinilo je da Pospisila lagano hvata umor, od sredine 2.seta pa do kraja meca bilo je par reakcija koje su upucivale na to, promasivao je takoder puno vise nego u prijasnjim mecevima i mislim da ipak danas protiv Milojevica nece biti tek takva setnja. Milojevic je konacno docekao jedan dobar tjedan koji mu je stvarno trebao i izgleda dobro na terenu. Iznenadenje pravi jucer protiv Ymera cistom pobjedom u 2 seta, prije toga glatke pobjede protiv Safraneka i Borsosa i moglo bi ovdje danas biti zanimljivo.

Martin – Carballes

Oba igraca prosla kvale i dogurala do polufinala. Martin je jedva nekako zavrsio mec protiv Mouteta, puno nervoze, nepotrebnih gresaka iako je bio bolji cijeli mec, ali to cesto mozemo vidjeti kada challenger igraci imaju priliku za veci uspjeh na ovoj razini. Carballes je dobio Jarrya u tie breaku treceg seta, cijeli mec je bio bolji igrac i zasluzeno je u polufinalu. Dva prava challenger prasinara sa ogromnom prilikom za ulazak u finale atp turnira, prvi njihov susret, ogroman ulog i ovo bi moralo ici u 3 seta.

Untitled.png

5/6 je proslo, steta za Wawrinku koji je pokvario 100% dan, ali ne zalim se ni ovako :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use