Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 13.3.2018. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

prije 21 minute, Dominik999 said:

Ko gleda lokomotivu? Sta ovaj bebek radi 2 kartona 73 min??

Najgore moguće kretanje rezultata. X i biti će kartona u produžetku. Čudno da je tako dugi period bio bez kartona, šteta da veći razmak između golova nije bio jer bi sigurno bio neki karton dok jedna od momčadi vodi.

Dobra vijest je da Linz vodi 1:0 od prve minute

U hr ligi over igrati iskljucivo Frana Jovica,recimo i Zebeca,Batinica i Krizarica,u nekim jacim utakmicama isplati se i Pajaca,a u sirokom luku izbjegavati Bebeka,Brunu Marica,a i Strukan rijetko prelazi granicu,ta trojica su najveci underasi,a s njima u kategoriju spada i mr.respect Pejin..ugl za vikend nacrtan over Osijek-Hajduk,sudi Jovic,a on stvarno rijetko zajebe,za razliku od sugavog Bebeka...

prije 11 minute, Koki22 said:

U hr ligi over igrati iskljucivo Frana Jovica,recimo i Zebeca,Batinica i Krizarica,u nekim jacim utakmicama isplati se i Pajaca,a u sirokom luku izbjegavati Bebeka,Brunu Marica,a i Strukan rijetko prelazi granicu,ta trojica su najveci underasi,a s njima u kategoriju spada i mr.respect Pejin..ugl za vikend nacrtan over Osijek-Hajduk,sudi Jovic,a on stvarno rijetko zajebe,za razliku od sugavog Bebeka...

Ko sudi sutra cibaliu rudes?

prije 10 minute, JackieJack said:

Istina, Mallenco je jako tezak na okidacu, zato sam napisao da nije sudija po mom ukusu ali u ovakvim mecevima proseci ekipa kao i malo skrtiji sudija nisu problem jer je ulog OGROMAN za vecinu klubova. 

Btw, drago mi je za Sevillu, imao sam neki osecaj da prolaze pa sam na poluvremenu uplatio da idu dalje na manji ulog, skroz su zasluzili. United toliko dugo igra bunker da su zaboravili igrati napadacki fudbal. Sve u svemu, jako dobar dan ;) 

Slozio bi se da je bio dobar da nije bebek onakav majmun, a ostalo stvarno na mjestu danas

Drago mi je da su drugi zadovoljni. Ja unatoč točnim predviđanjima za Linz koji mi je bio high stake, te overu kartona za Roma-Shakhtar nisam prezadovoljan, ponajviše zbog Bebeka a potom i Manchester Uniteda od koeg nisam očekivao ovakvu blamažu. Sutra će biti zanimljivo a pogotovo u četvrtak, kako je @JackieJack i rekao. Mislim da svi očekujemo isto sutra predvečer ;)

Pratite forum... 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use