Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 17.3.2018. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Ma opcenito u zadnje vrijeme jako tesko prolaze kartoni imam osjecaj da su sve margine za 1 do 2 kartona vece od realnih...ja sam danas pratio deportivo las palmas 36 faula i 6 kartona na kraju a trebalo biti 10+ najmanje i isto za karton puška...A posebno me čudi što u zadnje vrijeme suci apsolutno ne kartoniraju penale i naknadno faulove za koje je puštena prednost...

prije 10 minute, Dominik999 said:

Pa koja je ovaj federer izdrkotina i igračka i moralna...Mali Ćorna ga odučio od tenisa u prvom setu... Da su Murray i Nadal zdravi fizički a Nole psihički nebi Federer vidio titula kao što i nije u rasponu od 6 godina

HAHAHAHAHA  pa kolega gori onaj se pozdravlja sa euricima na kvoti 1.07

Šta uopće komentirati,kad u Udinama da 3 žuti u 63min i do kraja nijedan..ajd kada je rez 2-0 3-0,ali 1-2,sve aktivno,ali džaba kad netko ostavi kartone u svlačionici nema ti spasa,ali opet 30 faulova i da baš nijedan zadnjih pola sata nije za žuti...stvarno treba smanjit bazu i igrat baš određen par kad imaš feeling,jer ovo je manje više sve smiješno..

A  bas sa  jucer pricao kako bi se ubio da padnem na 1.083za neke vece pare  nevidim svrhu igrat to dodavanjem.parova pada sansa za prolazom listica po.meni bolje pdograt neki over ili under po 1.85 nego 3 4 para svi 1.08 1.2 itd bez uvrede ali to je sport uvik svako moze dobit.ovog.drugog pa.matematicki je bolje igrat manje parova. A i kad igras under over  sanse su 50 50 a ovdje su dosta manje iako.naizgled te microkvote trebaju prolazit ko  avion cesto.cesto.ruse  a msm kad te obori 1.08 dzaba da si ga 8 puta prie pogodio opet tones u minus moje misljenje 

I btw isprike svima.za sbk cib ali eto povedu 10 3 i raspadnu se neznam kako cibosi na 3 10 rezi rade seriju 11-0 uzas 

Iako nisu tolko.lose igrali napad ocajna obrana i par dosta glupih promasaja sa pozicija za tricu imali su dosta puta sut da su sami ko.duh i tako.prakticki free trice sunl promasivali   masovno previse zurili al eto.jbg mlada jako.ekipa  

No jednostavno prijatelj koji igra s brojem 33 za sbk je tvrdio da ce ostat unutar hendija al eto prevario se ...tako da jos jednom isprike svima a ponajvise ko je pratio

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use