Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 29.3.2018. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

prije 11 minute, bersuomnja said:

Koliko pratim,do sad je oprostio minimum 4 zuta kartona...

Ovo je zadnji put da sam ga igrao..

Upravo sam krenuo to pisat...Znači u prvom pol. Minimalno 5 žutih kartona od kojih je jedan bio čak i za crveni, a on imbecil ni jedan karton nije dao...Nisam brojao u ovoj računici one startove koji se mogu i ne moraju kartonirati jer je i njih bilo jos 5-6

prije 33 minute, Dominik999 said:

Bebek je najlošiji hr sudac definitivno

prije 13 minute, bersuomnja said:

Koliko pratim,do sad je oprostio minimum 4 zuta kartona...

Ovo je zadnji put da sam ga igrao..

neću puno govorit jer više ne objavljujem na ovom forumu pa da se ne pravim pametan, gost još uvijek jesam drago mi je provjerit različita mišljenja, ali iskreno nije mi jasno šta se čudite na te kartone i zašto to uopće igrate, žao mi je jedino šta ne vodim statistiku kartona da vam pokažem koliko gubite novce na tome.. valdja svaka peta objava na kartone prođe... pratim već dugo kada se objave kartoni i samo kontra derem i moram se pohvalit zarada je i više nego dobra, ostavite se ludosti i kartona dok se još imate čime kladit

prije 11 minute, josip123 said:

Jel zna netko zasto ne pocinje mec izmedu Corica i Zvereva?

Problemi sa elektiričnom energijom.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use